QUOTE(norako @ 2007 12 13, 15:31)
Taip, yra kai kurių skirtumų, bet svarbiausia yra aklėtoja, mums labai pasisekė valstybinam daržely.
O va šitas 'Milde' sakinys tai visai
, jei lyginat darželius, tai ir lyginkit, bet vaikų lygint tiesiog..na tiesiog nederėtų... Kokie vaikučiai ten eina? Ten eina du mano sūnūs - labai geri berniukai! Kaip spėju ir jūsų vaikas ...
Papildyta:
Papildyta:
Pala, stop, nuleidžiam gazą, kiek jūsų vaikų lanko valstybinį darželį?
Aš esu patyrus, dukra lankė valdorfo darželį, kai spėju, daugelis iš čia diskutuojančių dar nežinojo nė tokio pavadinimo ir...žemai lenkiu galvą prieš juos, auklėtojas, filosofiją, viską, esu jiems be galo, be proto dėkinga, už vaiko vedimą, už mano ten rastas žinias. AČIŪ.
Šiuo metu neturiu galimybės vesti vaikų į valdorfo darželį, tad nuvedžiau į valstybinį, prieš porą metų netiko mums...mažas mano vaikis buvo, nerado savęs, užsisklendė, bandėm dar kartą šiemet, ir PUIKU
, vaikas patenkintas, o man širdis net sąla iš džiaugsmo. Tad pasakysiu jums iš patirties, jokių plastmasinių šautuvų ten NĖRA ! ir nustokit gi vieną kartą kalbėti to, ko nežinot ir dar taip kategoriškai. Ir dar žinot, ką pasakysiu, pasaksyiu, kad ieškodama darželio aplankiau ne vieną alia "valdorfinę" grupę, nu pilna medinių žaislų ir ...medinių auklėtojų, jums vis dar atrodo, kad esmė mediniusoe žaisluose? (ne, kaip, beje, ir legalumą įrodančiuose popieriuose...) Linkiu surasti daug gražių dalykų gyvenime ir neatsiriboti nuostatom...tai rėmai.
Beje dėl maldelių...taip, yra puikių dainuojamųjų formų keičiant veiklą ir pan. bet yra ir maldelių, ir žibintų šventė turi prasmę, jei kas vis tik domisi, verta pasidomėti daugiau.....
O va šitas 'Milde' sakinys tai visai
Papildyta:
Papildyta:
Pala, stop, nuleidžiam gazą, kiek jūsų vaikų lanko valstybinį darželį?
Aš esu patyrus, dukra lankė valdorfo darželį, kai spėju, daugelis iš čia diskutuojančių dar nežinojo nė tokio pavadinimo ir...žemai lenkiu galvą prieš juos, auklėtojas, filosofiją, viską, esu jiems be galo, be proto dėkinga, už vaiko vedimą, už mano ten rastas žinias. AČIŪ.
Šiuo metu neturiu galimybės vesti vaikų į valdorfo darželį, tad nuvedžiau į valstybinį, prieš porą metų netiko mums...mažas mano vaikis buvo, nerado savęs, užsisklendė, bandėm dar kartą šiemet, ir PUIKU
Beje dėl maldelių...taip, yra puikių dainuojamųjų formų keičiant veiklą ir pan. bet yra ir maldelių, ir žibintų šventė turi prasmę, jei kas vis tik domisi, verta pasidomėti daugiau.....
nekalbu as apie tavo vaikus konkreciai...ka patyreme valstybiniame darzelyje pries einant i si, tai niekam nelinkeciau...