Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Na mano pipiras uzmiega vienas savo lovyteje paguli pazaidzia su meskinais ir visiems ate ir miega thumbup.gif ,as esu labai laiminga kad pas mus nera tokiu bedeliu del supimo ar nesiojimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 03 13, 01:25)
Kartais reikia mum pačiom daugiau užsispyrimo ir griežtumo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 13, 17:07)
Na mano pipiras uzmiega vienas savo lovyteje paguli pazaidzia su meskinais ir visiems ate ir miega thumbup.gif ,as esu labai laiminga kad pas mus nera tokiu bedeliu del supimo ar nesiojimo schmoll.gif

mannereikai nei nesioti,nei supuoti,su buteliuku uzmiega
Atsakyti
Mano dukrytė iki metų užmigdavo pati, tereikėdavo pabučiuoti prieš naktį, duoti čiulptuką ir palinkėti labos nakties. Buvo thumbup.gif . Kai suėjo metai, "metėm soskutę" ir nuo tos dienos turiu pabūti su ja, palaikyti už rankutės, kol ji užmigs.
Atsakyti
gerai savo vaikucius isauklejot:) as saviski gal iki 9men, preis nakty supuodavau dainuodavau, db su manim lovoje uzmiega pienuka zysdamas, o paskui nesu i lovyte:)
buvau ismokius ir viena uzmigti, bet kai susirgo jis vel pas mus i lova atsikrauste schmoll.gif siuo metu neserga, bet ir is lovos kraustytis nesiruosia, ji lb tevelis palaiko, pagaili sako:tegu cia pamiega.Man vienai sunku pries du vyrus kovoti ax.gif
Atsakyti
uzmiega tik prie papo blush2.gif mums jau metukai g.gif reiks kazka galvot.... kai papo nebeliks... ir dar is savo lovos reiks iskraustyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 03 15, 16:42)
uzmiega tik prie papo  blush2.gif  mums jau metukai  g.gif  reiks kazka galvot.... kai papo nebeliks... ir dar is savo lovos reiks iskraustyt doh.gif

mums tas pats...ir nežinau ką daryt unsure.gif
Atsakyti
oj bliamba,dabar mano gerbiamoji nakti atbega pas mane doh.gif
Atsakyti
Sveiki pamaciau jusu temele ir uzsukau patarimo.Mano vaikui 7.5 men.jis uzmiega tik su papu.Bet blogiausia miega su manim, nes lovytei vietos permazai. smile.gif Miega susirietes P formos, galva vos ne prie koju.Nakti pastoviai turiu paimti pas save nes riksmai prasideda.O mano lovoi miega isilgai sukinejasi saulute, nezinau ka daryti ? doh.gif Nejaugi vystyti predet, ta gi didelis berniukas g.gif
Odar visai miegoti diena nenori nuo 9 ryto iki 19 gali prabuti, bet visa diena piktas, tik ant ranku, manes nepaleidzia.Tai einam i lauka, pamiega daugiausiai valanda,o poto prasideda ... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m.angeliukas: 15 kovo 2008 - 23:43
QUOTE(ericaa @ 2008 03 15, 20:37)
mums tas pats...ir nežinau ką daryt unsure.gif

o ka cia padarysi g.gif taigi ne is piktumo o is dideles meiles prie papo glaudziam lotuliukas.gif as tai galvoju db tai glaudziasi o bus kokiu 10metu bernas tai turbut kitom meilem bus uzsiemes:) tai gal reikia megautis sia meile ir ne galvot ka daryt g.gif aisku delto kartais kyla nepatogumu, nepanaktinesi kur viena be vaiko ir pan., bet todel mes ir esam mamos, kad glaustume ir myletume wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 03 13, 20:17)
mannereikai nei nesioti,nei supuoti,su buteliuku uzmiega

4u.gif maniske pupa irgi pati uzmiega,tiesiog reikia tik merliuko ir tutuko,apkloju ir iseinu is kambario ir ji viena sau graziai uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus su suneliu buvo dideliu problemu, niekaip negalejau uzmigdyti, sededavau prie jo net po 2 valantas, neuztekdavo kantrybes unsure.gif . Dabar uztenka kad buciau kambari, o as per ta laika knyga paskaitau thumbup.gif . O dukrytes kol kas uztenka ciulptuka duoti ir uz rankutes palaikyti, 2 minutes ir miega. Tikiuosiu kad taip ir toliau bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolla: 17 kovo 2008 - 11:58