Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

musu jaunuolis nuo 1,1 m. uzmiega savarankiskai- tiek pietu, tiek naktinio miego thumbup.gif kai ateina iprastas miegelio laikas tiesiog nunesam i lovyte, atsibuciuom, ate ate padarom ir uzdarom duris smile.gif max po 10 min vaikas uzmiega smile.gif smagiausia, kad toki buda mazius pasirinko pats- be asaru ir kankinimusi. tiesiog viena vakara pradejom ta vakarini atsisveikinimo rituala ir dar kelis vakarus reikdavo pabut su juo vienam kambary- jis savo lovytej, mes savojoj, kol pradedavo snaust. budavo, kad atsistoja lovytej, tiesia rankytes, bet mes jam pasakydavom, kad reikia miegot, jei jau labai prasydavosi- trumpai akimirkai paimdavom, pabuciuodavom ir vel paguldydavom ir vel kartodavom ramiu bet tvirtu balsu, kad maziukui jau reikia miegot. Ir pradejo uzmiginet savarankiskai smile.gif Dabar jau net pabut su juo nereikia kol uzmiega rolleyes.gif Tik kad tai veiktu, manau butinas iprastas dienos rezimas. 4u.gif
Atsakyti
o ka daryt jei jis tiesiog duksta lovytej arba islipa is jos , bandem taip karta tris valandas guldem raminom nieko, kita karta tiek pat laiko nekreipem demesio tai ir duko jis, galiausiai uzmigo bet jau buvo gerokai per velu pietu miegui pamiegojo mazai, vakare buvo labai pavarges issimuse is rezimo sad.gif
Atsakyti
maniskei 1 m tai pietu miegui dar supu ant ranku o vakare uzmiega salia manes ar tecio kai isjungiam visas sviesas
Atsakyti
Nuo gimimo dukrytė miegadavo išskirtinai tik su manimi, kitų šalia miegančių nepripažindavo.
Kai mažylei buvo 2 metukai, aš perskaičiau SM apie kažkokį ypatingą migdymo metodą (kai palieki vaiką lovytėje ir išeini ir vaikas turi pats užmigti). pabandžiau - pavyko. dabar ji užmiega pati. o jei paprašo pabūti su ja, tai ji vistiek turi užmigti savo lovytėje, o aš pasėdžiu šalia, nors nuo gimimo miegojo su manimi vienoje lovoje.
Atsakyti
Maniskis vienas neuzmiega. Is pradziu prie papuko nuluzdavo, po to reikejo guleti salia, dainuoti daineles ir t.t. Po to duodavau ranka, kuria jis ciupinejo, krapste, kol uzmigs. Nuo visai neseniai (2.4 gal), pradejo miegoti kitame kambaryje (pats isejo), bet kol uzmigs, vis tiek reikia pasedeti salia. Jau ir rankos nereikia, bet pora kartu pasikelia patikrinti, ar sedziu biggrin.gif Buvau isvaziavusi i komandiruote neseniai, tai su teveliu uzmigdavo visai neblogai, bet irgi reikejo sedeti salia. Bet kai as namie, tai tik su manimi uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
As guledavau kartu lovoj,paskutiniu metu supdavau savo mazyli,bet dabar pratinam ,kad vienas uzmigtu savo lovyteje,be jokiu supavimuar salia gulejimo.
Atsakyti
maniske kuo puikiausiai viena miegojo visada jokiu problemu nebuvo, iki 1.4metu, kai viena diena atsikrauste i musu lova bigsmile.gif taip ir nebeiskrapstom schmoll.gif kadangi db dar sviesu 9 val.neina uzmigdyt, taj einam visi kartu 11, labai greit viduriuky uzmiega, paskui kartais perdedu i lovyte, nakti jauciu kaip perlipa pati doh.gif na greit planuojam iregngt atskira kambary, taj tada manau ir issikraustys is musu loveles ax.gif nors MB sake jam patinka nakti prabusti ir ja pabuciuoti, paglostyti rolleyes.gif o as pati asmeniskai daug greiciau uzmiegu kai dukryte salia blush2.gif pietu miego miega savo lovytej, pati nueina ir uzmiega kada nori bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 26, 16:21)
pietu miego miega savo lovytej, pati nueina ir uzmiega kada nori  bigsmile.gif

fantastika... maniskis taip ir neuzsimanytu tik prasidetu piktumas jo ir zyzimas
Atsakyti
abu vaikucius migdydavau lovyteje ir uzmiega patys thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis uzmiega pats lovyteje, taciau as butinai turiu guleti taip pat savo lovoje, kad jis mane matytu. Jei iseinu is kambario, bematant atsistoja ir net negalvoja apie miega smile.gif
Atsakyti
o aš tai vargstu su vaikų miegu. vyresnėlė kai buvo maža, tai niekaip kitaip neužmigdavo, kaip tik ant mano pilvo ir dar supama ax.gif ir taip iki 2,5 metų. su mažuoju irgi ne kas. dienos miegui reik supt, lovytės ratukai net sulūžo blink.gif . pirkau sudedamą lovytę su lingėm - super dalykas, žymiai greičiau ir lengviau užmiega. nakčiai sugeria mišinuką ir pats pasimuistęs užmiega. o dieną - pats niekaip. bandžiau uždarty duris ir palikt. nepadėjo, taip įsirėkia, kad po to dar ilgiau reik migdyt doh.gif gal sakau su laiku pats išmoks ir dienos miegelio užmigt g.gif
Atsakyti
Daugiausiai migdė ir tebemigdo tėvelis. Man sunkiai pasiduoda. Bet dabar jau pagavau tokį momentą, kad užmiega begerdamas iš buteliuko, matau, kad jau snūdinėti ima tada švelniai ištraukiu iš jo buteliuką ir ramu. biggrin.gif
Atsakyti