musu panele irgi anksciau uzmigdavo tik prie pieno buteliuko,bet paskui paklausiusi draugiu patirties pabandziau ir as ismokinti uzmigti paciai savo lovyteje...tai pirma savaite buvo labai sunki,pirmais vakarais po valanda isteriskai rekdavo,bet stengiausi nepasiduoti,nors buvo labai sunku bet priprato, paglostydavau galvyte,padainuodavau lopsine ir uzmigdavo.
Dabar kai ikeliu i lovyte dar malasi,paduksta,as turiu padainuoti lopsine ir uzmiega
Dabar kai ikeliu i lovyte dar malasi,paduksta,as turiu padainuoti lopsine ir uzmiega

Mano vaikinas (1.2 m) nakciai pats uzmiega, o diena dar reikia pasipykt.. Bet jau nebesupu, pamaciau, kad gali pats savarankiskai uzmigt, tai ir stengiames prie to priprast

Mūsiškis pats nei karto nėra užmigęs
dar iki dabar pietų miegelio migdomės dažniausiai supant ant rankų, o nakčiai pas mus lovoj su buteliuku pieno,o po to glaustos prie manęs, ir apsikabinęs užmiega, o miegantį perkeliu į jo lovytę. Aišku būna naktų kai atsikrausto į mūsų lovą, bet paskutiniu metu išmiega visą naktį savojoj
ir užmigdyti turiu aš, MB netinka
net neįsivaizduoju kaip reiktų pripratinti pačiam užmigti
verkiančio tikrai negalėčiau palikti ir išeiti į kitą kambarį

kai buvo mazesnis uzmigdavo savo lovytei,bet dabar pasiguldau i savo lova apsikabinu uzmiega tada perkeliu ilovyte

mes paguldom broli(kitame kambaryje,nes anksti keltis i mokykla) ir gulames visi 3 i lova,kai uzmiega paguldau visai salia i jo lovyte..ir tiek...miega gerai,visa nakti..

Mano dukrytei 2.4men.dar ne karto pati nebuvo uzmigus
visada praso,kad rankyte palaikyciau,padainuociau.nezinau kada ateis tas laikas,kai uzmigs viena

mes turejom didele problema-iki 1mmen turejau ant ranku po pusval nesioti. o svere 12kg, tai iki asaru budavo. tada sugalvojau, kad reikia vezime uzsupti. supdavau ivariai 10-40min. paskui ir nuo supimo bloga darydavosi. bandziua ideti i lovyte ir palikti ir glostyti ir dainuoti. patikekit isbandziua viska-rekimas nezmoniskas, o kadangi gyvenam su uosviais, tai vaikas rekia-anyta rekia, kad as vaika virkdau. taip ir baigdavosi bandymai.
paskui truko kantrybe, prisiskaiciau cia patarimu ir rimtai uzsiemiau.
viena diena prasupau vezime-isterija. tada pasiemiau pasiguldziau ant sofos ir pasakiau-dabar miegosim ant sofos be jokiu supimu-esi didele. ir stipriai apsikabinau. reke, spardesi, kandziojosi-istveriau, nes viena namie buvau. nuo to karto miegam abi ant sofos paskui pernesu i lovyte.
diena truputi ilgiau tenka paliuliuoti, nakciai trumpiau.
pirma savaite nakciai einant gulti paverkdavo, lipdavo ant kaklo, atseit nesiok, bet as gulilu, atseit miegu.
reikia labai kantrybes tokiems dalykams. bet visosm sekmes
Papildyta:
svarbiausia, kad su teciu neuzmiega, tada zaidzia, kutena ji. tik su manim arba anyta.
paskui truko kantrybe, prisiskaiciau cia patarimu ir rimtai uzsiemiau.
viena diena prasupau vezime-isterija. tada pasiemiau pasiguldziau ant sofos ir pasakiau-dabar miegosim ant sofos be jokiu supimu-esi didele. ir stipriai apsikabinau. reke, spardesi, kandziojosi-istveriau, nes viena namie buvau. nuo to karto miegam abi ant sofos paskui pernesu i lovyte.
diena truputi ilgiau tenka paliuliuoti, nakciai trumpiau.
pirma savaite nakciai einant gulti paverkdavo, lipdavo ant kaklo, atseit nesiok, bet as gulilu, atseit miegu.
reikia labai kantrybes tokiems dalykams. bet visosm sekmes

Papildyta:
svarbiausia, kad su teciu neuzmiega, tada zaidzia, kutena ji. tik su manim arba anyta.
po dvieju pienu buteliuku ir pasakeles, po kurios mama greiciau uzmiega negu vaikas

mum 1m, uzmiega prie mp
. paskui perkeliu i lovyte, bet uz 20 min, atropoja pas mum i lova (miegam 3viet.lovoj
) nakti lipa ant galvos, verkia, zyrzia, su mb nebezinom ka daryt
metus laiko neismiegojo dar visos naktiek, as t.p. kaip migdyt, ir kaip ji priverst miegot savo lovoj nzn

Iki 9 menesiu paguldytas sunus pats uzmigdavo lovyteje, pazaidzia-pazaidzia ir uzmiega... 9 men susirgo, pradejau guldyti su savimi, va iki siol ir miegame kartu (jau greit metai laiko). Siaip jis pas mane hiperaktyvus vaikas (itariu), pries miega atsigulam kartu, o jis sokineja, laksto po lova, sukasi aplink savo asi, nulipa-uzlipa ant lovos, daro "tiltelius" ir pan.... ir taip begale kartu (minimum puse valandos), po to galiausiai pavargsta ir atsigula, uzmiega.
Stai toks pas mus procesas.
Papildyta:
kai ateis si diena, tu noresi palaikyti uz rankytes dukra ir pasekti pasaka, bet gali buti, kad ji to nenores, todel manau reikia ismokti dziaugtis tuo ka turime ir leisti ramiai gyvenimui teketi savo vaga.
Stai toks pas mus procesas.

Papildyta:
QUOTE(laura1979 @ 2008 11 09, 03:33)
Mano dukrytei 2.4men.dar ne karto pati nebuvo uzmigus
visada praso,kad rankyte palaikyciau,padainuociau.nezinau kada ateis tas laikas,kai uzmigs viena 

kai ateis si diena, tu noresi palaikyti uz rankytes dukra ir pasekti pasaka, bet gali buti, kad ji to nenores, todel manau reikia ismokti dziaugtis tuo ka turime ir leisti ramiai gyvenimui teketi savo vaga.