Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

QUOTE(gaika78 @ 2008 10 21, 22:37)
Gal pasirodysiu nepopuliari,bet aš savo mažiuko vieno nepalieku.Miega jis lovytėj šalia mūsų lovos.Kai buvo visai mažas,vis bijojau,kad atpils,užsprings,o aš negirdėsiu.Vėliau ėmiau bijot palikt,nes atsigulęs imdavo rodyt visą programą,ko per dieną išmoko,stodavo,griūdavo ir pan.Baisu buvo kad neužsigautų.Dabar migdo vakarais tėtis,tai aš naudojuosi judviejų buvimu kartu nors tiek.

Yra kaip yra, nesivaikom mes čia to populiarumo biggrin.gif Iš pasisakymo jaučiasi, kad šviežiai iškepta mamytė. Su pirma ir aš turėjau visokių baimių, bet vis tiek pratinau miegot atskirai, juk reikia kažkada mamytei ir sau laiko skirti, nors naktį.. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2008 10 16, 14:32)
maniskiai tai uzmiega patys.sunu ipratinom kazkur nuo 1.6m,dukryte irgi panasiai,o gal dar anksciau truputi.kol miegodavo atskirai tai budavo, 7.15 i lova,pasaka,tada atsibuciuoji ir iseini is kambario.
dabar abu miega vienam kambari,7.40 i lova,pasaka,atsibuciuojam ir iseinam is kambario,po 10-15min abu miega,be asaru be nieko.miegot eina patys,7.20 jau veda mane i antra auksta.i musu lova niekada nelipdavo ir nelipa,pora kart bandziau migdyt savo lovoj,bet niekaip neuzmiega.

Isduokite paslapti, kaip pripratinot tokius didelius uzmigti patiems?

Mano vyriukui tuoj 1.4m. Vis dar reikia padainuoti ir pasedeti salia, kol uzmigs. Bet paskutines 2 sav. migdosi kaip pietu, taip ir nakciai po 1-1,5 val. Baigiu isprotet. Vakare dar tetukas gelbeja, su juo greiciau uzmiega. Tai ir susimasciau, kaip cia pripratinus vienam uzmigti g.gif
Atsakyti
Maniske uzmigdo vyras ax.gif problemu neturiu - pasiseke, o pietu miegucio kartais ir neeinam, jeigu jau labai nesimiega.
Atsakyti
Kartais pasiguldau i savo lova ir kai uz miega, perkeliu ja i lovyte, o dazniausiai, tai uzmiega savo lovytej, as pabunu salia kol uzmiega mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif maziausia jau pati uzmiega.dar nepilnai iki dvieju budavau prie lovytes kartu,bet palaipsniui palikdavau viena,kai ateidavau patikrinti aisku rasdavau lovyte suversta,o pati kitoje puseje miega lotuliukas.gif ,bet veliau,kai paguldydavau,taip ir rasdavau miegancia. rolleyes.gif Kai serga,ar negerai jauciasi,bunu kartu,laukiu kol uzmigs soske.gif 4u.gif
Atsakyti
o mes vis dar tryse miegam g.gif
Atsakyti
Sveiki, maniskis nuo pirmu dienu uzmigdavo pats. Dabar viskas tas pats, kartais as jam ir sakau, ko tu mamytes neprasai, kad pasuptu g.gif Kartais as ji pasiimdavau ant ranku supdavau ir dainuodavau kokia lopsine tai jis prunksdavo ir juokdavos. smile.gif tai iki siol uzmiega visada savarankiskai ir pietu miega ir nakties miegeli.
Atsakyti
visad uzmiega pas mus lovoj, o poto jau isnesam i lovyte
Atsakyti
visada uzmiega pati lovytej, buteliuka nakciai ir iseinam, dar koki 10 min pasimala ir uzmiega ramiausiai:) o mes kitam kambaryje klausom jei ka
Atsakyti
musu vaikuciai visada pries miega sulipa i musu lova,sulipe prisimasto visokiu zaidimu,po anklode slepiasi vienas nuo kito,stato nama is anklodes ir t.t.,bet po zaidimu jokiu problemu su miegeliu visiems po bucinuka ir kiekvienas i savo lovyte apapa smile.gif
Atsakyti
Dienos miegeliui vezime balkone pavežioju, o nakties miegui šalia jo atsigulu (jis savo lovoje, o aš savo) ir už rankytes palaikau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g-r-a: 31 spalio 2008 - 11:43
mes užmiegam ir visą naktelę miegam savoj lovytėj 4u.gif tik susirgę ar nusiminę kraustomės pas mamą į lovą 4u.gif
Atsakyti