Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Sveikutes likimo drauges,
mes su suneliu, kuriam jau dveji taip pat vargstam.Kai buvo kudikelis, tai naturaliai ant ranku pripratom migdyti, nes tai pilvuka paskaudedavo, tai paverkdavo-juk nepadesi i lova vieno bliauti, ar ne?Tai taip ir priprato ant ranku buti migdomas, o tik po to i lovele paguldomas.Ir taip po kokia valanda ant ranku.Bet viena diena nebeistveriau, pasakiau, kad dabar jau pats gali miegoti ir paguldziau i lova.Tai klyke atsistojes kokia valanda:apapapa kad paimciau.Neemiau, o per lovytes krasta rankute istiesiau.Taip per savaite jau neklykdamas guldavosi, bet istorija ta pati.Dabar uz rankos turiu laikyti, kol uzmiega.Ir taip valanda!Kaip erkiukas isikibes.Tai sakau pradesiu iseidineti is kambario kaip kuri cia mama rase ir palikinesiu (kad ir bliaunanti), sakydama, kad einu i virtuve puodo isjungti ir pan.Tik pastebejau, kad labai jau gudrus musu mazyliai ir labai jau naudojasi silpnais musu nervais.O prie ko pripranta, ta labai sunku pakeisti.
Taip kad sviezios mamos patarimas:pasupuokite mazyli, sudainuokite dainele ir guldykite mazyli i lovele ir eikite is kambario lauk.Taip bus ir vaikui geriau ir jusu nervai ateityje issaugoti.Mano antras mazius bus migdomas tik taip!!!
Mes irgi nusipelneme valandeles poilsio ir laisvo laiko vakare biggrin.gif
Atsakyti
savo maziuka ipratinau supti vezimely, nes kol buvo labai mazas pilveli pute, viduriai uzkieteje buvo ir t.t. Kai jam buvo 7 men, netycia pats uzmigo be jokio supimo. Tada padedavau i lovyte, atia atia ir iseidavau. Pradzioje tekdavo grist, guldyt, ramint, kartais ant ranku pasupt ir vel i lovyte. tokie buvo gal 3 kartai. Dabar uzmiega pats- jam 1.9. Pieneli isgeria, pasaukia buteliuka atiduot ir ant sonelio. Aisku, kartais apsisapnuoja, pervarges buna ar serga- tada ir ant ranku pasupuojam, bet retai.
Atsakyti
O as jokio vargo nematau vakare- pasiguldau salia, paglostau galvyte, kojyte, rankyte (sitam jau pati panelyte pasivadovaauja- kur jai glostyt, ar nugaryte pakasyt lotuliukas.gif ), paseku pasakele, ir uzmiegam abi. Tokiu budu esu priversta ir pati laiku miegot nueit, o ne bludinet iki velumos, del ko paskui negaliu akiu ryte praplest doh.gif Kol kas man visai patogu ax.gif Aisku, vyras likes indus sudeda i indaplove, zaisliukus surenka ir grindis isplauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2008 10 14, 13:32)
O as jokio vargo nematau vakare- pasiguldau salia, paglostau galvyte, kojyte, rankyte (sitam jau pati panelyte pasivadovaauja- kur jai glostyt, ar nugaryte pakasyt lotuliukas.gif ), paseku pasakele, ir uzmiegam abi. Tokiu budu esu priversta ir pati laiku miegot nueit, o ne bludinet iki velumos, del ko paskui negaliu akiu ryte praplest doh.gif  Kol kas man visai patogu ax.gif  Aisku, vyras likes indus sudeda i indaplove, zaisliukus surenka ir grindis isplauna blush2.gif

aš irgi tokio migdymo privalumą matau-pačios ėjimą miegot gana anksti. taip pamiegu tas 7-8 grožio valandas biggrin.gif o tau geraui, jeigu vyras grindis plauna ir indus tvarko. maniškis-užsiėmęs ir šiaip-nepratęs to daryt vakarais, tai tenka bent retkarčiais susitvarkyt. o dar valgyt padaryt reikia. ačiū D., dažnai už mane tuos darbus auklė nudirba blush2.gif aišku, nesunku ir gera šalia dukrelės gulėt, pasaką pasakyt, paglostyt, pakalbėt. bet kartais taip norisi ramiai filmą pažiūrėt, knygą/žurnalą paskaityt ar tiesiog ilgiau vonioj pasipraust cool.gif
Atsakyti
O maniškės nuo 5mėn. pačios ir dieną, ir naktį užmiega rolleyes.gif Geriau anksčiau pripratint, nes su paaugusiais sunkiau, gudrybių visokių prisigalvoja tongue.gif Nebent tada laukt iki kokių 3m. kol jau mąstantys blaiviau bus ir patys į savo lovas išsikraustys ax.gif
Atsakyti
Maniškei tuoj trys, - dar reikia lopšinės wub.gif .
Atsakyti
Mano Viliui metai ir 5 mėn. Bet užmiega tik nosį į mano pažastį įkišęs. biggrin.gif O jei bloga diena buvo tai ir kruties prisireikia. blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
mano suneliui 1,3 m. dieną ir naktį miega lovelėje. kartais vakarais gerdamas pienuka pats uzmiega arba reikia paglostyti galvelę, paniūniuoti lopsinę, o dieną taip pat duodu kokios arbateles atsigert, nors irgi dabar taip priprato, kad paglostyciau galvyte. nors ja paglostau vos kelias minutes ir tada miega kaip kudikis. net grazu ziureti kai miega taip saldziai.
dauguma mamyciu rase, kad vaikauciai atsikrausto pas tevelius i lova, as nieko blogo nematau, kad kartais jie atkeliauja pas mus i lova, juk ir paciam kartais norisi to svelnumo ir artumo, tai taip ir musu atzalom. kai kartais ateina pas mus i lova tai taip smagu prisglausti pire sio mazo zmogucio, kuris toks mielas ir siltas.
tad sekmes mamytems migdancioms savo mazucius.
Atsakyti
maniskiai tai uzmiega patys.sunu ipratinom kazkur nuo 1.6m,dukryte irgi panasiai,o gal dar anksciau truputi.kol miegodavo atskirai tai budavo, 7.15 i lova,pasaka,tada atsibuciuoji ir iseini is kambario.
dabar abu miega vienam kambari,7.40 i lova,pasaka,atsibuciuojam ir iseinam is kambario,po 10-15min abu miega,be asaru be nieko.miegot eina patys,7.20 jau veda mane i antra auksta.i musu lova niekada nelipdavo ir nelipa,pora kart bandziau migdyt savo lovoj,bet niekaip neuzmiega.
Atsakyti
Maniske iprato uzmigti tik mano lovoj doh.gif , tai pradejau pratinti miegot/uzmigt vienai manieze, tai truputis po truputi visai pavyksta - viena diena geriau, kit blogiau. Blogiausiai tai nakti - niekaip nenori viena uzmigt, va pietu, tai be problemu, matau jau kada ateina miegelis - idedu i manieza, pasivarto, pagriuvineja, iseinu is kambario - ateinu, jau guli nuluzus ant sonelio, ebt va nakciai, tai suuunkiai .. . . unsure.gif
Atsakyti
musu dukrytei greitai metukai thumbup.gif nuo 5 menesiu iskrausciau i kita kambari, miega savo lovytej iki ryto, na jei jau sunegaluoja, ar dar kas tai pas mus i lova parsinesam. o uzmiega tai pienuka begerdama, po to paguldau i lovyte ir miega. o pietu ipratom, kad as paguliu salia, bet nei glostau, nei uz rankos laikau, tik salia ir uzmiega pati biggrin.gif
Atsakyti
Gal pasirodysiu nepopuliari,bet aš savo mažiuko vieno nepalieku.Miega jis lovytėj šalia mūsų lovos.Kai buvo visai mažas,vis bijojau,kad atpils,užsprings,o aš negirdėsiu.Vėliau ėmiau bijot palikt,nes atsigulęs imdavo rodyt visą programą,ko per dieną išmoko,stodavo,griūdavo ir pan.Baisu buvo kad neužsigautų.Dabar migdo vakarais tėtis,tai aš naudojuosi judviejų buvimu kartu nors tiek.
Atsakyti