Labi.mes pietu tai uzmiegam ant ranku pasupant ir paskui i lovyte guldau,o vakare vartosi mergyte musu lovoj,kol nulusta ir perkeliu i jos lovyte.buvo toks momentas,kai nakti uzverkdavo ir atkeliaudavo pas mus i lova,bet as ja vel perkeldavau kai uzmigdavo,nenorim,kad priprastu miegoti su mumis

musiske tai uzmigdoma ant krutines, taip greiciausia uzmiega

Musu dukra uzmiega dazniausiai pati, nes labai anksti uzsinori, o jei dar pakankini, tai luzta savaime savo kambary, isgerusi pieno. Kad dar gerai visai nakti ismiegotu

Musu vaika uzmiega pati kai jai reikia.Iropoja i manieza ir truksta keliom valandom.Vakare einam visi kartu miegoti, ja nunesam i lovyte, paguldom ir uzklojam.Iskart uzmiega, o jei ne, tai atsistojusi apsiziuri, ir atsigulusi guli tyliai, kol vistiek uzmiega
Daznai uzmiega pirma, ilenda i manieza ir apie kokia 22val.truksta.Tada lieka tik nunesti i jos lovyte.

Mano vaikai patis uzmiega
vyresne dveju metu perkeliau i atskira kambari o mazaja metuku.Uzkloju, pabucioju
mazajai dar skistos koses is buteliuko ir parpia visa nakti

paguldau,apkamsau,pamiluoju,paskaitau pasaka,ir uzmiega pati

Mūsų dukrytė užmiega tik savoje lovytėje. Tėvelių lovos visiškai nepripažįsta.
Paguldyta visada prašo atsigerti. Tik neseniai atsisakėme pieno prieš užmiegant, nes jau supranta, kad išsivalius dantukus galima gerti tik vandenuką, nes nesveika dantims. Tada būtinai paseku pasaką, kurią išsirenka pati. Jeigu pasaką pasiūlau aš, niekada netinka
. Migdosi laikydama mano ranką. Seniau būdavo taip, kad po pasakėlės palaiko ranką keletą minučių, tada arba pati pasako "mamyte, eik daryti darbelių
", arba aš pati išsiprašau. Bet dabar išgudrėjo ir nepaleidžia, kol neužmiega. Reikės ieškoti būdų pasprukti, nes toks migdymasis pradeda trukti labaaai ilgai
.
Paguldyta visada prašo atsigerti. Tik neseniai atsisakėme pieno prieš užmiegant, nes jau supranta, kad išsivalius dantukus galima gerti tik vandenuką, nes nesveika dantims. Tada būtinai paseku pasaką, kurią išsirenka pati. Jeigu pasaką pasiūlau aš, niekada netinka

Mano mazius irgi miega tik su mumis
kazkada kai buvo apsirges pamigdem keleta naktu pas save ir dabar viskas,nebeiskrapstysi,asaru pakalnes jei bandom i lovyte perkelt kad ir mieganti
migdosi pasiemes koki nors pagalves arba kaldros kampeli
brauko palei nosi ir uzmiega

kaip pasiklosi-taip ismiegosi.niekada nemigdziau savo dukrytes.nuo pat gimimo,kai tik ateidavo 9 val vakaro,nunesdavau mazyle i lovyte,paguldydavau,budavo,kartais pakoncertuodavo pusvalandi kita ir uzmigdavo.gal skamba ir ziauriai,bet uztat dabar neturiu jokiu problemu.mergaite uzmiega pati,man nereikia jos migdyti,pati turiu daugiau laiko sau

QUOTE(Emanuella @ 2009 01 08, 15:20)
kaip pasiklosi-taip ismiegosi.niekada nemigdziau savo dukrytes.nuo pat gimimo,kai tik ateidavo 9 val vakaro,nunesdavau mazyle i lovyte,paguldydavau,budavo,kartais pakoncertuodavo pusvalandi kita ir uzmigdavo.gal skamba ir ziauriai,bet uztat dabar neturiu jokiu problemu.mergaite uzmiega pati,man nereikia jos migdyti,pati turiu daugiau laiko sau 

o mano dukryte su teciu uzmiega be problemu - tik pasiguldo salia, tv, muzika - nesvarbu, uzmiega. o su manim bedu bedeles. ypac pietu miego - keliasi ir niekaip nemiega, kai jau nusizaidzia kokia 4val paguldyta nuluzta
tiesiog neklauso manes..
is apskritai su miegu mums problemos, keliasi aktim vis dar daug daug kartu

is apskritai su miegu mums problemos, keliasi aktim vis dar daug daug kartu