Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

QUOTE(zuasta @ 2007 11 22, 23:53)
Iki 1,5 metų užmigdavo vienas lovytėj, o dabar mama turi kambary pabūt

Mano saulyte berniukas 1 iu metuku uzmiega kai pats uzsimano,bet geriausiai,kai mamyte salia su ilgais plaukais,kuriuos jis isikibes uzmiega dvigubai greiciau.Keista kazkaip tongue.gif bet man taip miela blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2008 12 29, 23:30)
Sveikutes mamytes. Mano suneliui 1 metukai ir 5 menesiai, labai man sunku su juo, diena uzmiega ant ranku, bet greitai, taciau vakare turim beda, ar ciuciuoji, ar niunuoji vistiek poros valandu prireikia, neisivaizduoju, ka daryti. jei ikeliu i lovyte, tai jis iskart is jos islipa ir pradeda isdykauti. Gal buvo kam nors is jusu tokia problemele ir gal galit padeti savo patarimais ja isspresti smile.gif
aciu

Mano sūnelis, kai pradėjo stovėti, pamiršo, ką reiškia žodis "gulėti". Tai ir vargom su juo. Dieną dar pusė bėdos būdavo, o kiekvienas vakaras tapdavo dviejų valandų migdymo košmaru. Ir vaikui augant padėtis tik blogėjo, nes buvo nebeįmanoma jo fiziškai nulaikyti (blogiausiais momentais net rišt prie lovos galvodavau blush2.gif ). Nei gražiuoju, nei piktuoju buvo neįmanoma susitarti. Dabar (sūneliui 2,2 mėn) jau atsirado švieselė tunelio gale - vaikas gula į lovą, guli ramiai, matau, kad stengiasi užmigti, nors dar sunkiai sekasi, keletą kartų pats prie tėčio užmigo. Ir man visai nesvarbu, ar jis miega mūsų lovoj, ar savo lovytėj, svarbu nelaksto ir ant galvos nelipa biggrin.gif
Atsakyti
maniske uzmiega mano lovoj, apsikabinus mamyte ax.gif
Atsakyti
Mūsų Meduolytė užmiega tik kartu su manimi lovoje po kokių valandos ar pusantros ikalbinėjimų smile.gif sunkokai viskas kol kas vyksta
Atsakyti
Musu irgi mazoji uzmiega pas mus lovoj,o paskui atsiduria savo biggrin.gif .bet ryte vel isipraso. biggrin.gif .
Atsakyti
pats uzmiega savo lovytej, taip jau nuo mazens ipratinau, paguldau ir iseinu is kambario ax.gif
Atsakyti
turiu salia guleti ir butinai turiu duoti isikibti i petnesele doh.gif
Atsakyti
Mano mergyte uzmiega pati, tik pirmiausia atsigeria naktinio (kaip kazkuri supermamyte pavadino) pienuko, idedu soskyte, duodu merliuka, nes be jo niekaip, uzgesinu sviesa ir iseinu smile.gif
Atsakyti
na manau cia nuo pripratinimo priklauso. maniksis kolei maziukas buvo, uzmigdavo tik nesiojamas ir supamas arba pas mus lovytej, taciau apie 4-5 menesi to nebepakako, nesioji nesioji, supi supi, neuzmiega nors tu ka. musu lovoje tas pats, po kurio laiko uzmigdavo bet tik pabandyk perkel i jo lovyte, prabunda ir velei tas pats is naujo doh.gif schmoll.gif . tekdavo laukti kol gilei uzmigs. kosmaras kazkoks. na nusprendem su vyru, kad gana, migdysim jo lovytej ir viskas. ogi pasirodo jokiu problemu, jis pats vyrutis jau savo erdves norejo blink.gif . aisku ir pradziu reikedavo galvyte paglostyt, padainuot. dabar mums jau tuoj pusantru ir jokiu problemu. diena paguldau i lovyte ir iseinu, na dar reikia kad tv veiktu. paziuri paziuri kelias minutes televizoriu ir uzmiega mirksiukas.gif . vakare jei migdo tetis, tai taip pat, paguldo ir iseina, o mazius pazaidzia ir uzmiega. su manimi biski uztrunka, nes mes dar pazaidziam slepyniu po kaldra, patampo man uz nosies, nes jam labai juokinga kai susunku ai g.gif . aisku zaistu ilgai, taciau as paziadziu penkias minutes ir viskas. na kartais truputi pazyzia prasydamasis demesio, bet greitai uzmiega. cia viskas priklauso kaip vaika ipratinote. nereikia nusileisti. vyresni vaika dar sunkiau ipratinti uzsimigdyti paciam ax.gif
Atsakyti
Mums 1m ir 7 mėn, bet užmiega tik su mamyte wub.gif Nei pietų, nei nakties miegelio nemiega be mamos. blush2.gif Dar maitinu, tad pavalgo ir užmiega ant rankų wub.gif
Atsakyti
Mano vyrukas vienas neuzmiega .Guldau i jo lovyte ir sedziu salia kol uzmiega .Jei iseinu i kita kambari , jis keliasi ir bega is paskos . Nakti apie 1-2 valanda mazius ateina miegot pas mane .Nu niekaip vienas negali miegot doh.gif
Atsakyti
idedame i lovyte su piupiuku ir merliuku uzmiega thumbup.gif
Atsakyti