Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Tiek pietu tiek naktini miega uzmiega pats, bet tik su merliuku. Trina trina palei nosyte ir nuluzta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pucka @ 2009 01 16, 22:45)
Mano sunui jau du su puse,bet be mamos ausies niekaip negali uzmigti  doh.gif  ,miega savo lovytej,nes turiu prisistumus salia savos lovos

maniske irgi tik su ausim uzmiegam, bet mes tai vienoj lovoj miegam smile.gif
istikruju tai jau mano asys visai nutampytos lotuliukas.gif ir noreciau jau atpratint nuo sito "malonumo", nes vis delto merginai jau 2 metai menuo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele77: 18 sausio 2009 - 15:57
musu mazajam 1 metai ir 2 menesiukai, bet miega tik tarp mamytes ir tevelio, beto visa nakti apsikalbineja, o vos persedam i jo lovyte tuoj pradeda verkti (net nenubunda) tai vel esam priversti miegoti tryse. ka daryti su mazium, nes planuojam dar viena vaikuti, tai negi reikes miegoti keturiese?
Papildyta:
brangios mamytes, patarkit kaip pripratinti mazaji (1,2 metukai) miegoti diena namie, nes uzmiega tik lauke vezimuke. o jei nevaziuojam i lauka, tai paskritai neina miegoti
Atsakyti
mano grazuole tai iki 10men reikejo supti lovytej tada uzmigdavo.po to isigudrino kad jai nebereikia supimo bet uztat reikia uzmigti tevu lovoj smile.gif smile.gif buna kad ir pati uzmiega
Atsakyti
Mūsiškis miega kartu, per vidurį lotuliukas.gif nes naktį kas 1-2 val.traukia paputį wub.gif negana to, miegodamas dar iš abiejų pusių pagraibo ar mes abu esam...jei nors vieno nėra, prabunda ir rėkia, sunku tada užmigdyt doh.gif wub.gif
Atsakyti
Maniškė užmiega pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2009 01 19, 22:44)
Maniškė užmiega pati  rolleyes.gif

pavydziu kai uzmiega pati.diena pietu uzmiega viena.o jau vakare tai kai caras tik lova pakloji ji per viduri atsigula ir dar tel .distancini pasiimair dar rankas uz galvos susideda smile.gif kai uzmiega ikeliu i lovyte.
Atsakyti
Musu grazuole uzmiega tik su mamyte ir teveliu salia. Kartais ir vieno kurio nors uztenka smile.gif Po to ikeliam i jos lovyte, kuri salia musu ax.gif Manau, kad persikels i savo lovyte ir pati uzmiks tik tada, kai atsikraustysime i savo namucius ir ji tures savo kambari smile.gif
Atsakyti
Musu mazylis is pradziu uzmiega vienas,taciau nakti ar paryciui,atsibudes riksmu, pasipraso i teveliu lova smile.gif
Atsakyti
Musiske uzmiega tik su mama apsikabinus. TAda pernesu i jos lovyte. Kaip reiks daryt, kai bus brolis/sese? nezinau. dar negalvoju...
Atsakyti
Pietu miegelio - tik su mama, o naktinio - su abiem teveliais... ax.gif
Atsakyti
Mano mazyle miega savo lovoj, bet uzmiega tik tai su mama. O paskui miega viena visa nakti.
Atsakyti