Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 23:28)
mastau.gif Nu negaliu patiket savo akimis??? Negi GV jau apstauge senuka ir grizo is pirties??? Ei, tikiuos, jo nenuskandinai?  blink.gif

Žinok Vienišoji, aš dėl to paties šoko - net burti nebegaliu lotuliukas.gif

GV, mergyt, ar gyvas jis dar? doh.gif
Atsakyti
O ji, matai, dabar parodymus SM duoda smile.gif

p.s. Abzoryte, ka tik paskaiciau, kaip tau balti arkliai vaidenosi lotuliukas.gif Hahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 23:34)

p.s. Abzoryte, ka tik paskaiciau, kaip tau balti arkliai vaidenosi  lotuliukas.gif  Hahaha  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hahahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia kaip tą dieną prie namų gražuolis arklys po akim makalavosi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oi prajuokinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 07, 22:58)
Nemegstu rudu akiu, nezinau kodel, jos mane gasdina  blink.gif
Ka jus veikiat?  smile.gif

oi...toks vienas jau kokius keturis metus neišeina iš galvos ir... wub.gif kažkaip per daug paskutinėm dienom jį prisimenu...čia ne burtai kalti, įdomu g.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 07, 23:03)

o siaip baltapukio grazaus nelabai isivaizduoju...  unsure.gif  vat.. man resikais patinka tamsus  blink.gif

aš kol nepamačiau tokio vieno baaaalto šokėjo - tol galvojau, kad man šviesūs nepatinka lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 23:17)

Bet ryt keltis 6 val  blink.gif  Vėl į Vilnių trenktis  doh.gif  Oioioi greičiau ši savaitėlė baigtųsi  doh.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 07, 23:21)
doh.gif  vis kankinuosi dar.... banau istverti iki savaitgalio, nes paskui laaabai sunku i darba atsikelti... nes - aisku - vieno juk neuztenka niekada...  ax.gif

mes atlaikysim bigsmile.gif

...buvau kine šiandien.. ax.gif bet kažkaip kvailai jaučiu, turbūt reikia eit miegot...bet tingiu blush2.gif

kaip jūs? smile.gif
Atsakyti
Po visų pirčių, vynų visa laiminga nubučiuota esu savo namuose.
Tik išleisdus MB senuką atvariau pas jumis.
Labai smagiai šnekat, negaliu likti nuošaly.
Jei kartais mintis padrikai reikšiu- kaltas MB senis.
Apsalus, užsisvaigus- ant sparnų GV yahoo.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 18:19)
Beje, as dabar skaitau ta vieta, kur jis tau pasiule kartu gyventi  g.gif  Kaip suprantu, pasiulymas priimtas nebuvo?  lotuliukas.gif

Tas pasiūlymas buvo pateiktas kaip ir pusiau juokais. Kažkada po gero vakaro pas jį buvo pateikta šita mintis. Nuleidau juokais šitą reikalą ir tiek.

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 21:31)
Mylėk tu tą senuką - fainas gi jis  thumbup.gif

Tu ne ožka - jei tokia būtum bernai nepamestų galvos dėl tavęs vienos po kito  lotuliukas.gif

Šiandien aš jį myliu. Vakaras buvo superinis- kitaip nepavadinsi.. Tobula buvo.

Baik jau.. Ne tokia aš jau pagerbta tarp vyrų kaip kad susakei smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 22:01)

Nežinau ar yra kažkas fainesnio už Jį  wub.gif 

Vėliau ir daugiau atrasčiau, bet kaip turbūt jau pasidarė aišku, man patinka šviesūs vyrukai, pakankamai aukšti ir ne per daug smulkūs biggrin.gif

Abžora mano mylimiausia.. Ar tu turi sąžinės? Tik nusisuk keletui valandų- ji ima ir mano patį gražiausią planetos vyrą apseilėja biggrin.gif Briusas man yra tobulumo įsikūnijimas. Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti į jį.

Kokie vaikinai man patinka.. Ne itin aukšti ir ne per daug smulkūs. Šviesesnio gymio. Tik ne visiški baltapūkiai. Būtinai vyriškų bruožių. Nemėgstu berniukų-saldainiukų biggrin.gif Briusas geriausiai atitinka mano svajonių vyrą tongue.gif

Atsakyti
mastau.gif Nu negaliu patiket savo akimis??? Negi GV jau apstauge senuka ir grizo is pirties??? Ei, tikiuos, jo nenuskandinai?  blink.gif

turbūt visos nustebom.. g.gif
Atsakyti

...buvau kine šiandien.. ax.gif bet kažkaip kvailai jaučiu, turbūt reikia eit miegot...bet tingiu blush2.gif

kaip jūs? smile.gif
[/quote]
o kaip?
as tai noriu valgyti, bet tingiu...
Papildyta:
man cia per greitai viskas vyksta... ir nieko nebesusigaudau... ir cituot vistiek neiseina... blush2.gif
Atsakyti

Gyvas tas senukas. Ramiai.
Nėra čia ko kas naktį pas jį pasilieka. Tegu nepripranta. Rytoj jam keltis 5 val. Man pokalbis dėl darbo 8 val.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:38)
Apsalus, užsisvaigus- ant sparnų GV yahoo.gif

Šiandien aš jį myliu. Vakaras buvo superinis- kitaip nepavadinsi.. Tobula buvo.

Jetau kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
Ar aš jau sakiau kad tave myliu? biggrin.gif
Vajeeeeeeeee kaaaaip faaaaaina yahoo.gif
Eisiu miegoti su šypsena lūpose, jei ne už save, tai už tave ploja.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:38)
Abžora mano mylimiausia.. Ar tu turi sąžinės? Tik nusisuk keletui valandų- ji ima ir mano patį gražiausią planetos vyrą apseilėja biggrin.gif Briusas man yra tobulumo įsikūnijimas. Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti į jį.

Kokie vaikinai man patinka.. Ne itin aukšti ir ne per daug smulkūs. Šviesesnio gymio. Tik ne visiški baltapūkiai. Būtinai vyriškų bruožių. Nemėgstu berniukų-saldainiukų biggrin.gif Briusas geriausiai atitinka mano svajonių vyrą tongue.gif

Ha ha ha ha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geras thumbup.gif
Labai tiksliai apibūdinai mano skonį vyrams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 23:34)

lotuliukas.gif
pridaviau parodymus tongue.gif
Teko. Juk žmogžudyste buvau apkaltinta biggrin.gif

Abžoryte, o tu matai, jog mūsų numylėtajam Briusui tavo įdėtam klipuke džinsai į užpakalį labai giliai sulindę?. Nors paimk ir iškrapštyk lotuliukas.gif
Papildyta:
"All the Man I Need"- Antonio Banderas
Va šitas herojus labai valgomas sakyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:46)
Abžoryte, o tu matai, jog mūsų numylėtajam Briusui tavo įdėtam klipuke džinsai į užpakalį labai giliai sulindę?. Nors paimk ir iškrapštyk lotuliukas.gif

Mačiau mačiau - kurgi nematysi lotuliukas.gif
Aš tą klipą jau minimum 20 kartų esu peržiūrėjusi lotuliukas.gif
Tik va buvo mintis - nu ir sexy - ale iškrapštyti noras nekilo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man dar truputuką trūksta iki tavo sąmojingumo thumbup.gif
Atsakyti
GV wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 lapkričio 2007 - 22:52