Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:17)
ai...nesigilinkit..čia turbūt šiandien reakcija po vakar minedų antpuolio..fui..

žodžiu, džiaukitės geriau GV laime smile.gif aš tai dzin prieš tokius įvykius  wub.gif

CrazySun, norim gilintis. Pasakok, kas dūšią slegia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:17)
Baikit jūs.. Aš juk neteku. Tiesiog nuostabų vakarą apturėjau. Jokios buities, jokių mamų, tik GV ir senukas. Žinau, jog dar daug visko bus- turėsiu Jums ko pasipasakoti.

anksčiau taip nesidžiaugdavai bigsmile.gif todėl užkrėtei, kad mes čia spirgam iš Tavo džiaugsmo bigsmile.gif visos išsiilgusios bent vakaro, bet TOKIO mirksiukas.gif nenurašyk mūsų - mes Tau pribursim gerus santykius su mamyte, a senukas darys valgyt, plaus indus, grindis ir t.t lotuliukas.gif taip, kad prašom..ramiai -nenusišnekėk ir neprisišnekėk- vynas čia turbūt suveikė Tau g.gif
Atsakyti

Baikit jūs.. Aš juk neteku. Tiesiog nuostabų vakarą apturėjau. Jokios buities, jokių mamų, tik GV ir senukas. Žinau, jog dar daug visko bus- turėsiu Jums ko pasipasakoti.

Bet cia ir yra visas grozis!!! Kiekviena troksta tokiu akimirku, kolekcionuoja jas, o liudesiui apemus kaskart is naujo prisimena ir prisimena... bigsmile.gif Labai smagu matyti besidziaugianti zmogu thumbup.gif Tai uzkreciama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienišoji1: 07 lapkričio 2007 - 23:21
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 00:09)
Zinot, kas yra fainiausia - kad sias zinutes skiria tik siek tiek daugiau nei menuo. Ir tai yra irodymas mums visoms, kad po 30-40 dienu kiekvienos is musu gyvenimas gali kardinaliai buti kitoks smile.gif Dabar kazkaip noriu uzsiburti, kad gruodzio 7-15 dienomis, kai tema apie meile jau bus pasiekusi koki 25 toma, as krykstausiu is laimes kaip GV. Ir visos kitos taipogi. Bus staciai krykstaujanciu is laimes merginu sanburis smile.gif smile.gif smile.gif Ja ni volshebnik, ja tolka uchius.... Bet labai is sirdies as cia  wub.gif

Bet GV, kaip faina, tai net nerealu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo jo, negailestingosios, krykštausit būtent tomis dienomis kai aš būsiu Londone lotuliukas.gif Taip ir žinojau, kad man išvažiavus prasidės čia festivaliai lotuliukas.gif Bandau įsivaizduoti kiek valandų praleisiu skaitydama gryžusi doh.gif

O jei rimtai - tai sutinku drinks_cheers.gif Nežinome netgi kas bus rytoj, o ką jau kalbėti apie tai, kas bus už mėnesio thumbup.gif Todėl nėra čia ko liūdėti, juk vistiek bus ta laimė biggrin.gif
Girdite, populi, CrazySun? friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 00:14)
Dabar jau ir tu sąžinę praradai  lotuliukas.gif

Aš jos neturiu. Kas tai yr?
laugh.gif

Crazy... paspasakok. Juk įdomu friends.gif
Atsakyti
smile.gif o aš prisigėriau šampano,rašysiu su klaidom ir tuoj lūšiu doh.gif Turėjau vieną ale draugą-pažystamą svečiuose. O man tai mažai alkoholio reikia. Butelis dviese ir aš jau lūžinėju lotuliukas.gif
Mano gerbėjas norėjo susitikt, pasakiau,kad negaliu,nes iš tiesų jau buvau susitarusi,ir mykiau,kad draugė atvažiuoja. Išaiškino,kad pavydus. Patylėjau blush2.gif
GV , labai džiaugiuosi. Laikyk jį ir nepaleisk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 00:19)
CrazySun, norim gilintis. Pasakok, kas dūšią slegia?  4u.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 00:23)
JTodėl nėra čia ko liūdėti, juk vistiek bus ta laimė biggrin.gif
Girdite, populi, CrazySun? friends.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:23)
Crazy... paspasakok. Juk įdomu friends.gif

Mergaitės... wub.gif ačiū, aš pati nesuprantu kas man daros...turbūt tik čia galiu ramiai pasėdėt..taip viskas erzina..darbe esu paskutinė kvaiša doh.gif verysad.gif su bernais..ką jau bekalbėt...minedai, bl..dar anonsą ką tik išgirdau su juo doh.gif
kad laimė ateis - esu tikra, bet kaip sunku man savim patikėti, jau pati ant savęs pykstu..bet turbūt per daug užsispyrus esu..nors keičiu..bet..oi...

nieko turbūt nesupratot..sakau, kad geriau nesigilint..kažkokia nesąmonė esu unsure.gif

sorrius, už "gerą" dozę "pozityvizmo"...
Atsakyti
Žinau, jog dar daug visko bus- turėsiu Jums ko pasipasakoti.

Aš irgi įdomų čatą šiandien apturėjau biggrin.gif
Taip norisi pasipasakoti, bet nenoriu kad nueitų ten kur nereikia doh.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:17)
aš tai dzin prieš tokius įvykius  wub.gif

Nesąmonė doh.gif
Nebūna čia pas mus jokių DZIN!
Tikrai nepaleisim tavęs liūdnučiukės miegoti console.gif
Atsakyti
Dar niekada gyvenime taip nebuvau užsvaigus. Nauji potyriai ir sakyčiau visai malonūs yahoo.gif
Dominyyka.. tikrai nežinau kaip čia bus su tuo paleidimu ar pabėgimu.. Slidus reikalas tie jausmai. Bet kol man gera tol spygausiu čia SM ir skleisiu geras emocijas.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 00:28)
Aš irgi įdomų čatą šiandien apturėjau biggrin.gif
Taip norisi pasipasakoti, bet nenoriu kad nueitų ten kur nereikia  doh.gif
Nesąmonė  doh.gif
Nebūna čia pas mus jokių DZIN!
Tikrai nepaleisim tavęs liūdnučiukės miegoti console.gif

prašom į až mum visom blush2.gif biggrin.gif

Ačiū, Abžoriuk, už rūpestį... taip šilta..bet nežinau, kuo man padėt galit..kažkokia nesąmonė esu, rimtai...
Atsakyti
G_V, dziaugiuosi del taves ir del to kvapo, kuri uzuodi tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:29)
Dar niekada gyvenime taip nebuvau užsvaigus. Nauji potyriai ir sakyčiau visai malonūs yahoo.gif
Dominyyka.. tikrai nežinau kaip čia bus su tuo paleidimu ar pabėgimu.. Slidus reikalas tie jausmai. Bet kol man gera tol spygausiu čia SM ir skleisiu geras emocijas.

tave myli tas žmogutis smile.gif taigi viskas tavo rankose. Jis jau užkovotas smile.gif Tik belieka tau jį išlaikyt. Tai sunku,bet manau,kad sugebėsi 4u.gif
Atsakyti