Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:49)
"All the Man I Need"- Antonio Banderas
Va šitas herojus labai valgomas sakyčiau ax.gif

Nemėgstu tamsaus šokolado biggrin.gif
Man tik pieniškas tinka thumbup.gif
Kavą irgi geriu tik su pienu lotuliukas.gif
Atsakyti
Banderas mano, pra6au nesikesinti, nes man širdis sustos unsure.gif

GV džiaugiuosi už tave wub.gif

Labanaktis, einu miegoti nekaip jaučiuosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 07 lapkričio 2007 - 22:58
Nu blyn, tiek rasiau ir viskas dingo mega_shok.gif mega_shok.gif doh.gif doh.gif Eina sau!!!

Zodziu, GV uzpavydejau nerealiai wub.gif As irgi taip noriuuuuuuuuu!!!! Ale is kur paimti? g.gif Vsio, pasveiksiu, issiplausiu galva, nusilakuosiu raudonai nagus ir eisiu i ziemos gatves meiles ieskoti nail.gif O tam kur sms neraso, pasakysiu viska, ka apie ji galvoju (bet cia nebutinai ax.gif )

Atsakyti
Kažkaip nugaravęs šiandien tas mano sąmoningumas.
Kaip kad Vilte berods yra sakiusi.. jaučiu jo kvapą nos to žmogaus šalia nėra biggrin.gif
Esu laiminga kvadratu. Laiminga nes vakaras nusisekė ir dar labai laiminga, kad jūs laimingos, nes aš laiminga..
lotuliukas.gif
Šiuo metu MYLIU visą pasaulį wub.gif
Ačiū už palaikymą, emocijas, vertinimus, patarimus. Už viską.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 07, 23:53)
Banderas mano, pra6au nesikesinti, nes man širdis sustos unsure.gif

Girdėjai GV? lotuliukas.gif
Mes dar norim matyti populi gyvą sveiką thumbup.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 23:53)
Nu blyn, tiek rasiau ir viskas dingo  mega_shok.gif  mega_shok.gif  doh.gif  doh.gif Eina sau!!!

O tam kur sms neraso, pasakysiu viska, ka apie ji galvoju (bet cia nebutinai  ax.gif )

Galiu tave apraminti biggrin.gif
Aš darbe sukūriau naują temelę kažkur per pietus! Ir reikėjo staigiai prie darbų pulti, tai vietoje to, kad nuleisti langą į apačią, aš tikra višta ėmiau ir išjungiau! doh.gif Tai net nebebuvoo jėgų čia sielvarto išlieti lotuliukas.gif Vos ne valandos darbas velniop nuėjo bash.gif

Mintys apie tą sms vyruką: priminei Brigitą Džons thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:58)
Kaip kad Vilte berods yra sakiusi.. jaučiu jo kvapą nos to žmogaus šalia nėra biggrin.gif
Esu laiminga kvadratu. Laiminga nes vakaras nusisekė ir dar labai laiminga, kad jūs laimingos, nes aš laiminga..
lotuliukas.gif

džiaugiuos už Tave labiau nei už savo sėkmę bigsmile.gif jetus, kaip faaaain..negaliu... wub.gif

...einu gal miegot...jaučiu, kad galiu visom nuotaiką sugadint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 lapkričio 2007 - 23:05
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 23:53)
Nemėgstu tamsaus šokolado biggrin.gif

Juodas šokoladas gerina proto, skatina susikaupiną ir t.t.
Taip kad sveika, oi kaip sveika jį vartoti smile.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 07, 23:53)
Labanaktis, einu miegoti nekaip jaučiuosi  verysad.gif

Kas tau mergytuke?
Kas negerai?

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 23:53)
Zodziu, GV uzpavydejau nerealiai  wub.gif 

Čia tik šiandien man tokia euforija nesveika. Palauk galėsi pavydėti tada kai vyks GV ir senuko žvaigždžių karai sad.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 23:58)
Girdėjai GVlotuliukas.gif
Mes dar norim matyti populi gyvą sveiką  thumbup.gif

Girdžiu...
Bet nieko negaliu padaryti.
Prisimenu filmą Desperado ir pamirštu Populi širdukę... sad.gif
Negaliu išsižadėti jo. Atsiprašau, bet teks dalytis biggrin.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:00)
...einu gal miegot...jaučiu, kad galiu visom nuotaiką sugadint..

Kas tau dabar?

Kadangi nuo vyno galva truputį apsisukus atsiprašau už rašybos klaidas.. Nors man jos visai nerūpi daabr.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 28, 20:19)
Tiki, kad kada nors būsim laimingos?Sorry, kad beveik monologu varau, bet negaliu kitaip. Tuoj išprotėsiu, akis išraudosiu. Baimė mane kausto- kas bus pirmadienį darbe, bijau, jog daugiau niekada nepamatysiu senuko. Nors man jo be proto reikia. Tik neprisiverčiu jam paskambint, nes vėlgi bijau. Kol jis paskui mane sekiojo liežuvį iškišęs aš nevertinau jo, visaip kaip chamiškai elgiausi- užteko pabūti pusdienį be jo ir man depresija. Išgyvenat jūs niekur nedingsiu ir aš. Kodėl taip skauda

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:58)
lotuliukas.gif

Zinot, kas yra fainiausia - kad sias zinutes skiria tik siek tiek daugiau nei menuo. Ir tai yra irodymas mums visoms, kad po 30-40 dienu kiekvienos is musu gyvenimas gali kardinaliai buti kitoks smile.gif Dabar kazkaip noriu uzsiburti, kad gruodzio 7-15 dienomis, kai tema apie meile jau bus pasiekusi koki 25 toma, as krykstausiu is laimes kaip GV. Ir visos kitos taipogi. Bus staciai krykstaujanciu is laimes merginu sanburis smile.gif smile.gif smile.gif Ja ni volshebnik, ja tolka uchius.... Bet labai is sirdies as cia wub.gif

Bet GV, kaip faina, tai net nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienišoji1: 07 lapkričio 2007 - 23:12
Šito irgi noriu.
Robbie Williams Angel live
Na bet iš kur toks apetitas.. Daug valgau, o paskui Abžorytės prašau, kad taukus nuo pilvo nuvyniotų burtų pagalba lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

GV, džiaugiuosi dėl tavęs thumbup.gif thumbup.gif

O kitoms - visai sąžinės neturit smile.gif Tiek apie bernus prikalbėt, ir dar su nuotraukom, su video doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:10)

Dabar jau ir tu sąžinę praradai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 00:09)
Bet GV, kaip faina, tai net nerealu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Baikit jūs.. Aš juk neteku. Tiesiog nuostabų vakarą apturėjau. Jokios buities, jokių mamų, tik GV ir senukas. Žinau, jog dar daug visko bus- turėsiu Jums ko pasipasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:07)

Kas tau dabar?

ai...nesigilinkit..čia turbūt šiandien reakcija po vakar minedų antpuolio..fui..

žodžiu, džiaukitės geriau GV laime smile.gif aš tai dzin prieš tokius įvykius wub.gif
Atsakyti