QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 28, 20:19)
Tiki, kad kada nors būsim laimingos?Sorry, kad beveik monologu varau, bet negaliu kitaip. Tuoj išprotėsiu, akis išraudosiu. Baimė mane kausto- kas bus pirmadienį darbe, bijau, jog daugiau niekada nepamatysiu senuko. Nors man jo be proto reikia. Tik neprisiverčiu jam paskambint, nes vėlgi bijau. Kol jis paskui mane sekiojo liežuvį iškišęs aš nevertinau jo, visaip kaip chamiškai elgiausi- užteko pabūti pusdienį be jo ir man depresija. Išgyvenat jūs niekur nedingsiu ir aš. Kodėl taip skauda
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 23:58)
Kažkaip nugaravęs šiandien tas mano sąmoningumas.
Kaip kad Vilte berods yra sakiusi.. jaučiu jo kvapą nos to žmogaus šalia nėra

Esu laiminga kvadratu. Laiminga nes vakaras nusisekė ir dar labai laiminga, kad jūs laimingos, nes aš laiminga..

Šiuo metu MYLIU visą pasaulį

Ačiū už palaikymą, emocijas, vertinimus, patarimus. Už viską.
Zinot, kas yra fainiausia - kad sias zinutes skiria tik siek tiek daugiau nei menuo. Ir tai yra irodymas mums visoms, kad po 30-40 dienu kiekvienos is musu gyvenimas gali kardinaliai buti kitoks

Dabar kazkaip noriu uzsiburti, kad gruodzio 7-15 dienomis, kai tema apie meile jau bus pasiekusi koki 25 toma, as krykstausiu is laimes kaip GV. Ir visos kitos taipogi. Bus staciai krykstaujanciu is laimes merginu sanburis

Ja ni volshebnik, ja tolka uchius.... Bet labai is sirdies as cia
Bet GV, kaip faina, tai net nerealu