QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 00:52)
ėėė.. aš nenorėjau kad tu verktum
ir visiška nesąmonė

mums tu rūpi. man tu rūpi. ir jokių čia užsisklendimų ir nenorėjimų "apkrauti".. juk visada palengvėja kai pasikalbi
o mes stiprios

tikrai atlaikysim
tiesiog buvo sunki savaitė.. sunkus laikotarpis.. juodas pianino klavišas... juoda zebro juosta.. kaip pavadinsi - taip nepagadinsi.. bet po to vis tiek seks balta - net jei ir labai to vengtum - neišvengiamai ji ateis
Ir klysti sakydama, kad tavęs niekur neįvertina.... Mes tave vertinam... Net negalėčiau jau suskaičiuoti kiek kartų man padovanojai šypseną

O juk nėra geresnės dovanos, kai kitas žmogus nusišypso dėka tavęs ar ne?
Todėl dabar nusišluostyk ašarytes ir marš sapnuoti pačių šviesiausių sapnų

Ryt bus tikrai geriau nei šį vakarą, o jei ne tikrai įveiksim viską kartu
dabar tai apsižliumbiau kaip reikiant

ačiū, man ir šito reikėjo - nepamenu, kada verkiau - užteks čia stiprią vaidint
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:53)
CrazySun..Sauluke tu mūsų. Apimta lygiai tokių pačių jausmų atėjau į SM. Net nežinau kokioje temoje išliejau skausmą dėl minedų.
Viskas bus gerai. Juk nieko taip lengvai šiam gyvenime negausi.. Prieš kažką gero turi būti kažkas blogo. Mintį supratai?
taip gera skaityt jūsų mintis..ir aš taip tikiu..taip tikiu..bet gal dar reikia pakentėt..tik kad kantri esu ne ten, kur reikėtų
aš atlaikysiu. nežinau ką man čia laikyt,bet.. be jūsų man būtų šakės..
labai noriu visom tik šypsenas sukelt, tik kad jūs būtumėt laimingos

rimtai, jaučiuos kaip nuoširdžiausių draugių būry..imkit po spinduliuką po lietaus..

nežinau, ar matot mano parašą, bet pakartosiu - kai nori vaivorykštės, reikia susitaikyt su lietumi

dabar tą mintį kažkaip iki savo smegenų "datempt" reikia
Papildyta:
Vilte, ačiū ir Tau, mergyt
labai laukiu, kad Tau ryt pasisektų