Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 23:42)
Vilte, o ką dėl darbelio nusprendei?  blush2.gif
Ieškosies patogesnės vietos ar tai bus spyris greičiau teises laikytis?  4u.gif

Na kol kas spresti negaliu smile.gif Buvo tik pirmas pokalbis ir pakviesti i antra turetu po dvieju savaiciu smile.gif O rytoj einu i pokalbi, salia namu butu darbelis.

CrazySun, mergyt, neliudek! juk rytoj bus grazi dienele!!!!!!!!! wub.gif wub.gif
as siandien pozityvizmu irgi nepasizymejau, bet berniukas mano mane vel "i gera kelia" grazino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 07 lapkričio 2007 - 23:51
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:42)
ačiū Abžoriuk, apsiverkiau  blush2.gif
velnias, viską aš suprantu..kad mano bėdos mažiausiai kažkam rūpi, tik man jos vos ne kosminės..ech..nemėgstu dejuoti, net niekad nepasakau, jei kas blogai - tai žinot tik jūs..nenoriu kitų užkraut savo "vargais"..tik jumis "pasinaudoju"..ir tai nenorėjau..turbūt "sprogau" dabar..dėl ko? įdomu ir man.. aš tik noriu, kad bent kažkas pasisektų..bent kažkur būčiau įvertinta..ir ne kokio tai debilo minedo..ar kokios kvaišos kolegės aprėkta..
...tikiuos, brolis neateis ir neras sesės žliumbiančios..  unsure.gif

ėėė.. aš nenorėjau kad tu verktum cry.gif

ir visiška nesąmonė irnesakyk.gif mums tu rūpi. man tu rūpi. ir jokių čia užsisklendimų ir nenorėjimų "apkrauti".. juk visada palengvėja kai pasikalbi 4u.gif
o mes stiprios user posted image tikrai atlaikysim thumbup.gif

tiesiog buvo sunki savaitė.. sunkus laikotarpis.. juodas pianino klavišas... juoda zebro juosta.. kaip pavadinsi - taip nepagadinsi.. bet po to vis tiek seks balta - net jei ir labai to vengtum - neišvengiamai ji ateis 4u.gif

Ir klysti sakydama, kad tavęs niekur neįvertina.... Mes tave vertinam... Net negalėčiau jau suskaičiuoti kiek kartų man padovanojai šypseną wub.gif O juk nėra geresnės dovanos, kai kitas žmogus nusišypso dėka tavęs ar ne? 4u.gif
Todėl dabar nusišluostyk ašarytes ir marš sapnuoti pačių šviesiausių sapnų wub.gif Ryt bus tikrai geriau nei šį vakarą, o jei ne tikrai įveiksim viską kartu user posted image

Atsakyti
Anam poste Labanakt pamiršau pasakyt...
Taigi sakau dabar.

CrazySun..Sauluke tu mūsų. Apimta lygiai tokių pačių jausmų atėjau į SM. Net nežinau kokioje temoje išliejau skausmą dėl minedų.
Viskas bus gerai. Juk nieko taip lengvai šiam gyvenime negausi.. Prieš kažką gero turi būti kažkas blogo. Mintį supratai?
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 00:49)
Tikras realybes show "Seksas ir miestas" (SM)  drinks_cheers.gif

Frazė verta vietos pirmajame puslapiuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 00:52)
ėėė.. aš nenorėjau kad tu verktum cry.gif

ir visiška nesąmonė irnesakyk.gif mums tu rūpi. man tu rūpi. ir jokių čia užsisklendimų ir nenorėjimų "apkrauti".. juk visada palengvėja kai pasikalbi  4u.gif
o mes stiprios user posted image tikrai atlaikysim  thumbup.gif

tiesiog buvo sunki savaitė.. sunkus laikotarpis.. juodas pianino klavišas... juoda zebro juosta.. kaip pavadinsi - taip nepagadinsi.. bet po to vis tiek seks balta - net jei ir labai to vengtum - neišvengiamai ji ateis  4u.gif

Ir klysti sakydama, kad tavęs niekur neįvertina.... Mes tave vertinam... Net negalėčiau jau suskaičiuoti kiek kartų man padovanojai šypseną  wub.gif  O juk nėra geresnės dovanos, kai kitas žmogus nusišypso dėka tavęs ar ne?  4u.gif
Todėl dabar nusišluostyk ašarytes ir marš sapnuoti pačių šviesiausių sapnų  wub.gif  Ryt bus tikrai geriau nei šį vakarą, o jei ne tikrai įveiksim viską kartu user posted image

dabar tai apsižliumbiau kaip reikiant blush2.gif lotuliukas.gif ačiū, man ir šito reikėjo - nepamenu, kada verkiau - užteks čia stiprią vaidint cool.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:53)
CrazySun..Sauluke tu mūsų. Apimta lygiai tokių pačių jausmų atėjau į SM. Net nežinau kokioje temoje išliejau skausmą dėl minedų.
Viskas bus gerai. Juk nieko taip lengvai šiam gyvenime negausi.. Prieš kažką gero turi būti kažkas blogo. Mintį supratai?

taip gera skaityt jūsų mintis..ir aš taip tikiu..taip tikiu..bet gal dar reikia pakentėt..tik kad kantri esu ne ten, kur reikėtų doh.gif
aš atlaikysiu. nežinau ką man čia laikyt,bet.. be jūsų man būtų šakės..
labai noriu visom tik šypsenas sukelt, tik kad jūs būtumėt laimingos wub.gif rimtai, jaučiuos kaip nuoširdžiausių draugių būry..imkit po spinduliuką po lietaus.. wub.gif nežinau, ar matot mano parašą, bet pakartosiu - kai nori vaivorykštės, reikia susitaikyt su lietumi wub.gif dabar tą mintį kažkaip iki savo smegenų "datempt" reikia doh.gif

Papildyta:
Vilte, ačiū ir Tau, mergyt 4u.gif
labai laukiu, kad Tau ryt pasisektų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:49)
o kur Tavo stogas?

emm.... man jaučiu reiktų skyrelyje "Už miegamojo durų" reikštis, ale kad manęs ten neįleidžia g.gif schmoll.gif
Aptemęs man protas šiandien doh.gif doh.gif doh.gif Vyro noriu, nu blush2.gif Žiauriai topsecret.gif
Susilaikiau ir net neužsiminiau apie tai jokiems ten eks, nors prisiminiau net ir tuos kur prieš 5 metus buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 01:00)
dabar tai apsižliumbiau kaip reikiant  blush2.gif  lotuliukas.gif  ačiū, man ir šito reikėjo - nepamenu, kada verkiau - užteks čia stiprią vaidint  cool.gif

bet.. be jūsų man būtų šakės..
labai noriu visom tik šypsenas sukelt, tik kad jūs būtumėt laimingos  wub.gif  rimtai, jaučiuos kaip nuoširdžiausių draugių būry..imkit po spinduliuką po lietaus..  wub.gif  nežinau, ar matot mano parašą, bet pakartosiu - kai nori vaivorykštės, reikia susitaikyt su lietumi  wub.gif  dabar tą mintį kažkaip iki savo smegenų "datempt" reikia  doh.gif

Nu vsio - daugiau nerašysiu, bo CrazySun tik verkia nuo mano postų biggrin.gif Laikas man tikrai miegoti lotuliukas.gif Bo ryt aš verksiu dėl to, kad vos ant kojų pastoviu doh.gif Man liko miego 6 val, o kol dar nueisiu miegoti, liks 5 biggrin.gif

Man taip pat be jūsų būtų šakės doh.gif
Ir aš lygiai taip pat kaip ir tu CrazySun - noriu dovanoti kiekvienai po šypsenėlę 4u.gif Jūs pačios nuostabiausios biggrin.gif Girdi, CrazySun, Jūs - tai reiškia ir Tu!!! biggrin.gif

O jei nori kad rodytų tavo parašą prieš postindama žinutę uždėk varnelę "Įjungti parašą" 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 00:05)
Vyro noriu, nu  blush2.gif Žiauriai topsecret.gif 
Susilaikiau ir net neužsiminiau apie tai jokiems ten eks, nors prisiminiau net ir tuos kur prieš 5 metus buvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man tas pats doh.gif blush2.gif tongue.gif Ti kas uzsiminiau savajam katik, pasirodo jam vel celibatas.. doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif O jeigu tai daryciau su kitu, tai skaitytusi neistikimybe????? g.gif g.gif g.gif turbut ne, bet negaliu visgi...

ka tik pasiule meiluzi susirast (cia jis juokauja smile.gif gal g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 08 lapkričio 2007 - 00:11
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 01:08)
Nu vsio - daugiau nerašysiu, bo CrazySun tik verkia nuo mano postų biggrin.gif L

Man taip pat be jūsų būtų šakės  doh.gif
Ir aš lygiai taip pat kaip ir tu CrazySun - noriu dovanoti kiekvienai po šypsenėlę  4u.gif  Jūs pačios nuostabiausios biggrin.gif Girdi, CrazySun, Jūs - tai reiškia ir Tu!!! biggrin.gif

nebeverksiu lotuliukas.gif

jau reikia ir man miegelio eit - nes ir taip jau su kosmosu bendrauju, kaip matot doh.gif

Abžoryt, ir Tu nereali wub.gif jei nebūčiau Tavęs "gyvos" mačius, tikrai nepatikėčiau, kad yra tokių šaunuolių bigsmile.gif

P.S. ačiū už "techninę" pagalbą
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 01:05)
emm.... man jaučiu reiktų skyrelyje "Už miegamojo durų" reikštis

lotuliukas.gif
man net gydytoja sakė, kad vyro man reikia lotuliukas.gif
taip, kad..nuvažiavęs stogas ne Tau vienai bigsmile.gif tik man turbūt pažengus stadija į priekį gerokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 08 lapkričio 2007 - 00:15
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 08, 01:08)
Man tas pats  doh.gif  blush2.gif  tongue.gif Ti kas uzsiminiau savajam katik, pasirodo jam vel celibatas.. doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  O jeigu tai daryciau su kitu, tai skaitytusi neistikimybe?????  g.gif  g.gif  g.gif turbut ne, bet negaliu visgi...

ka tik pasiule meiluzi susirast (cia jis juokauja smile.gif gal  g.gif )

Afiu... aš ne viena tokia drinks_cheers.gif blush2.gif
Aš tai šiandien pajaučiau, kad visgi aš jau viena, kaip ir niekam neįsipareigojus? g.gif Nu tik jaučiu kad dar biškį anksti, vis tiek kažkaip neištikima jausčiaus doh.gif fool.gif
Velniava... pajaučiau baisią laisvę - jau neketinau gyvenime tokios jausti, galvojau vestuvės vaikai ir t.t. lotuliukas.gif O va kad neketinau tai ir nežinau dabar kaip elgtis. Nebuvau niekad ilgai laisva arba vieniša, kaip čia dabar ko neprisičiudyjus g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 01:05)
emm.... man jaučiu reiktų skyrelyje "Už miegamojo durų" reikštis, ale kad manęs ten neįleidžia  g.gif  schmoll.gif
Aptemęs man protas šiandien doh.gif  doh.gif  doh.gif Vyro noriu, nu  blush2.gif Žiauriai topsecret.gif 
Susilaikiau ir net neužsiminiau apie tai jokiems ten eks, nors prisiminiau net ir tuos kur prieš 5 metus buvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ha ha ha lotuliukas.gif
Nesakykit tik niekam, bet po 5 mėnesių vienuolės gyvenimo man irgi stogas važiuoja topsecret.gif lotuliukas.gif Todėl ir buvo kalba kažkada, kad kai atsiras MB pas mus - jam gręsia būti suvalgytam lotuliukas.gif
Apie savo fantazijas jau neišsiplėsiu blush2.gif
Atsakyti
Viskas, keliauju sildytis pas savo mazaj ii lova smile.gif
abzoryte, plaikysiu tau kompanija..kelsimes 6v. ti ktu nepramiegok, nes as irgi galiu pramiegoti biggrin.gif

Labanaktis visoms!!
Nepamirskit, kad rytoj nuostabi dienele!!!
Atsakyti