Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:28)
Mergaitės...  wub.gif  ačiū, aš pati nesuprantu kas man daros...turbūt tik čia galiu ramiai pasėdėt..taip viskas erzina..darbe esu paskutinė kvaiša  doh.gif  verysad.gif  su bernais..ką jau bekalbėt...minedai, bl..dar anonsą ką tik išgirdau su juo  doh.gif
kad laimė ateis - esu tikra, bet kaip sunku man savim patikėti, jau pati ant savęs pykstu..bet turbūt per daug užsispyrus esu..nors keičiu..bet..oi...

nieko turbūt nesupratot..sakau, kad geriau nesigilint..kažkokia nesąmonė esu  unsure.gif

sorrius, už "gerą" dozę "pozityvizmo"...

CrazySun, kaip supratau kad visokios nuotaikos ir emocijos valdo, ir net nežinai kur dėtis, ką? Tai normalu labai, mes gi moteros ir negalėtumėm kitaip gyvent. Mes jausmingos - vieną dieną krykštaujam ir nenustygstam vietoj, kitą liūdim ir nieko matyt nenorim. Viskas bus gerai console.gif

Man šiandien irgi sunku, bet kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:28)
Mergaitės...  wub.gif  ačiū, aš pati nesuprantu kas man daros...turbūt tik čia galiu ramiai pasėdėt..taip viskas erzina..darbe esu paskutinė kvaiša  doh.gif  verysad.gif  su bernais..ką jau bekalbėt...minedai, bl..dar anonsą ką tik išgirdau su juo  doh.gif
kad laimė ateis - esu tikra, bet kaip sunku man savim patikėti, jau pati ant savęs pykstu..bet turbūt per daug užsispyrus esu..nors keičiu..bet..oi...

nieko turbūt nesupratot..sakau, kad geriau nesigilint..kažkokia nesąmonė esu  unsure.gif

sorrius, už "gerą" dozę "pozityvizmo"...

Mergyte, nusiramink console.gif
Aš irgi darbe paskutinėmis dienomis esu tikra babaisa doh.gif Vaikštau visa suirzusi, viskas dirgina ir rodos nei PMS, nei pilnatis. Tik čia atėjusi visada geromis emocijomis prapliumpu biggrin.gif Bet tu nesi kitokia mergyt smile.gif Pas visas būna įvairiausių minučių, situacijų, aplinkybių ir pan 4u.gif

O per teliką aš irgi ką tik girdėjau kaip per La Lai La apie raganas šnekėjo doh.gif Čia iš tos serijos "ką nori - tą ir girdi" lotuliukas.gif

Ir nenuvertink taip mūsų 4u.gif Suprantu dar ir kaip tave.... 4u.gif Daug geriau nei tau atrodo blush2.gif
Tiesiog šiandien nesistenk per daug ką nors suprasti.. Rytas už vakarą protingesnis.. Ir labai džiaugiuosi, kad esi čia tarp mūsų.. Kartais net nieko nesakant gera pabūti tarp bendraminčių, todėl mergyt šiandien pailsėk, o laimė tokia pati kaip ir liūdesys.. Neištvers neatėjusi biggrin.gif Smalsumas ją nugalės - pamatysi friends.gif
Atsakyti
mergaitės ,einu į vonią. Jei prigersiu,neminėkit bloguoju lotuliukas.gif Pasigėriau doh.gif
Ryt vakare einu į Paškevičiaus koncertą. Pasidariau super kultūrinė mergaitė. Į teatrą bilietus nusipirkau KOVO mėnesiui. Turbūt vedyboms taip ilgai laukt nereikia lotuliukas.gif Prieš penkis mėnesius ir jau bilietų minimum likę. Lietuva-stebuklų šalis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 08, 00:36)
mergaitės ,einu į vonią. Jei prigersiu,neminėkit bloguoju lotuliukas.gif Pasigėriau doh.gif
Ryt vakare einu į Paškevičiaus koncertą. Pasidariau super kultūrinė mergaitė. Į teatrą bilietus nusipirkau KOVO mėnesiui. Turbūt vedyboms taip ilgai laukt nereikia lotuliukas.gif Prieš penkis mėnesius ir jau bilietų minimum likę. Lietuva-stebuklų šalis lotuliukas.gif

Prajuokinai thumbup.gif
Šaunuole dėl pasikultūrinimo drinks_cheers.gif Veikla yra gėris thumbup.gif
Papildyta:
Vilte, o ką dėl darbelio nusprendei? blush2.gif
Ieškosies patogesnės vietos ar tai bus spyris greičiau teises laikytis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 00:34)
CrazySun, kaip supratau kad visokios nuotaikos ir emocijos valdo, ir net nežinai kur dėtis, ką? Tai normalu labai, mes gi moteros ir negalėtumėm kitaip gyvent. Mes jausmingos - vieną dieną krykštaujam ir nenustygstam vietoj, kitą liūdim ir nieko matyt nenorim. Viskas bus gerai  console.gif

Man šiandien irgi sunku, bet kitaip  blush2.gif

e, tai pasidalinam durnom mintim ir gal bus abiem geriau,m? bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 00:34)
Mergyte, nusiramink console.gif
Aš irgi darbe paskutinėmis dienomis esu tikra babaisa  doh.gif  Vaikštau visa suirzusi, viskas dirgina ir rodos nei PMS, nei pilnatis. Tik čia atėjusi visada geromis emocijomis prapliumpu biggrin.gif Bet tu nesi kitokia mergyt smile.gif Pas visas būna įvairiausių minučių, situacijų, aplinkybių ir pan  4u.gif

O per teliką aš irgi ką tik girdėjau kaip per La Lai La apie raganas šnekėjo  doh.gif  Čia iš tos serijos "ką nori - tą ir girdi"  lotuliukas.gif

Ir nenuvertink taip mūsų  4u.gif  Suprantu dar ir kaip tave....  4u.gif  Daug geriau nei tau atrodo  blush2.gif
Tiesiog šiandien nesistenk per daug ką nors suprasti.. Rytas už vakarą protingesnis.. Ir labai džiaugiuosi, kad esi čia tarp mūsų.. Kartais net nieko nesakant gera pabūti tarp bendraminčių, todėl mergyt šiandien pailsėk, o laimė tokia pati kaip ir liūdesys.. Neištvers neatėjusi biggrin.gif Smalsumas ją nugalės - pamatysi friends.gif

ačiū Abžoriuk, apsiverkiau blush2.gif
velnias, viską aš suprantu..kad mano bėdos mažiausiai kažkam rūpi, tik man jos vos ne kosminės..ech..nemėgstu dejuoti, net niekad nepasakau, jei kas blogai - tai žinot tik jūs..nenoriu kitų užkraut savo "vargais"..tik jumis "pasinaudoju"..ir tai nenorėjau..turbūt "sprogau" dabar..dėl ko? įdomu ir man.. aš tik noriu, kad bent kažkas pasisektų..bent kažkur būčiau įvertinta..ir ne kokio tai debilo minedo..ar kokios kvaišos kolegės aprėkta..
...tikiuos, brolis neateis ir neras sesės žliumbiančios.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 lapkričio 2007 - 23:45
Labai gera su Jumis. Tiesiog pasaka- geriau nei Kalėdos, gimtadienis, muzika, stebuklai ir visa kita sudėjus. Bet einu į pataliukus. Gavau paprastą, bet tokią mielą sms nuo senuko... Eikit sau GV laiminga be proto. Ir jei tokia naivi ir šiek tiek gruboka merga kaip aš gali būti nors trumpai laiminga- GALIT ir JŪS.
Man bloga- akyse senukas, kvapą užuočiu, šiupuliai nugara varinėja, jaučiuosi lengva kaip pūkelis. Gal greitukę išsikviest?
Atsakyti

P.S. aš turėjau miegoti jau 22:00. O dabar kartu su Vienišąja jau Soranų sulaukiau lotuliukas.gif
Bet šovė mintis! Ryt pasiimsiu laptopą - ten bus bevielis internetas, tai galėsiu tarpais su jumis pračatinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bus konferencija dviem frontais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:42)
e, tai pasidalinam durnom mintim ir gal bus abiem geriau,m?  bigsmile.gif  biggrin.gif

kad aš visai į kitą pusę nuklydus, stogas važiuoja ir tiek.

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 00:42)
velnias, viską aš suprantu..kad mano bėdos mažiausiai kažkam rūpi, tik man jos vos ne kosminės..ech..nemėgstu dejuoti, net niekad nepasakau, jei kas blogai - tai žinot tik jūs..nenoriu kitų užkraut savo "vargais"..tik jumis "pasinaudoju"..ir tai nenorėjau..turbūt "sprogau" dabar..dėl ko? įdomu ir man.. aš tik noriu, kad bent kažkas pasisektų..bent kažkur būčiau įvertinta..ir ne kokio tai debilo minedo..ar kokios kvaišos kolegės aprėkta..

neramu dėl tavęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 00:43)
Labai gera su Jumis. Tiesiog pasaka- geriau nei Kalėdos, gimtadienis, muzika, stebuklai ir visa kita sudėjus. Bet einu į pataliukus. Gavau paprastą, bet tokią mielą sms nuo senuko... Eikit sau GV laiminga be proto. Ir jei tokia naivi ir šiek tiek gruboka merga kaip aš gali būti nors trumpai laiminga- GALIT ir JŪS.
Man bloga- akyse senukas, kvapą užuočiu, šiupuliai nugara varinėja, jaučiuosi lengva kaip pūkelis. Gal greitukę išsikviest?

Tu verta visko, kas vyksta smile.gif
saldžių smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 00:45)
P.S. aš turėjau miegoti jau 22:00. O dabar kartu su Vienišąja jau Soranų sulaukiau  lotuliukas.gif
Bet šovė mintis! Ryt pasiimsiu laptopą - ten bus bevielis internetas, tai galėsiu tarpais su jumis pračatinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bus konferencija dviem frontais  lotuliukas.gif

ir aš "miegu", net nuo kokių 21.30 drinks_cheers.gif
taip, nepalik mūsų bigsmile.gif aš labai tikiuos, kad ryt čia nezysiu tokių nesąmonių kaip šįvakar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 lapkričio 2007 - 23:48

Tau nebloga, tau geeeeeera mirksiukas.gif JĖGA!
Ir man tuoj gera pasidarys, prisiminimai atklysta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 00:46)
kad aš visai į kitą pusę nuklydus, stogas važiuoja ir tiek.
neramu dėl tavęs  unsure.gif

o kur Tavo stogas?

ramiai..aš kaip nors..kaip visad..
Atsakyti

Nu prajuokinai su ta greituke lotuliukas.gif lotuliukas.gif O idomiausia, kad as dabar skaitau tavo istorijas apie 18 tukst. ir inksta doh.gif Na, zinau, kad baigesi viskas laimingai, bet labai idomu tesinys smile.gif

Tikras realybes show "Seksas ir miestas" (SM) drinks_cheers.gif
Atsakyti