Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Mamukai,turiu vėl klausimą blush2.gif
Suprantu kad dabar virtuvės daromos pagal individualius projektus ir kažkokių standartų nelabai yra,bet mane domina aukštis nuo stalviršio iki viršutinių spintelių ,daugmaž kiek cm yra/būna blush2.gif norim kad jau meistras išklijuotų plyteles(baldai dar nėra užsakyti) tai dabar neaišku koks tas aukšits turėtų būti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 13 lapkričio 2007 - 11:01
QUOTE(Laukutis @ 2007 11 13, 09:18)
MDF plokštės privalumai prieš LMDP- didelis spalvų pasirinkimas, atspari drėgmei, visas paviršius tolygus,vientisas (nėra kraštų laminavimo juostelės), galima pasirinkti skirtingą "reljefą" (užapvalinti/su nuolydžiu kraštai, galima išfrezuoti griovelius ("raštus") and durelių), galima padaryti lenktas detales iš MDF.
Minusas - didesnė kaina.
Dėl braižymosi tai visiškai nesvarbu, kokia plokštė-šuniukas su aštriais nagais per laiką subraižys ir LMDP, ir MDF. Skirtingai nuo LMDP, MDF dureles galima atnaujinti (tačiau ne visos firmos tuom užsiima, o be to, kartais pigiau naujas dureles užsisakyti). LMDP plokštės įbrėžimus irgi galima šiek tiek paslėpti su specialiais pieštukais, tačiau toks "paslėpimas" gerai matomoje vietoje vistiek matysis. Bet tokias dureles pigiau pasikeisti nei LMDP.

Aciu ,labai jau issamiai viska paaiskinot thumbup.gif Gerai kad yra kur pasiklaust,o tai visai pasimetus buvau.O MDF plokste tik blizgi buna ar ir matine?Matine praktiskiau butu g.gif Stalvirsiai irgi is tos pacios MDF daromi ,ar jau ten is ko kito?
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2007 11 13, 10:18)
MDF plokštės privalumai prieš LMDP- didelis spalvų pasirinkimas, atspari drėgmei, visas paviršius tolygus,vientisas (nėra kraštų laminavimo juostelės), galima pasirinkti skirtingą "reljefą" (užapvalinti/su nuolydžiu kraštai, galima išfrezuoti griovelius ("raštus") and durelių), galima padaryti lenktas detales iš MDF.
Minusas - didesnė kaina.
Dėl braižymosi tai visiškai nesvarbu, kokia plokštė-šuniukas su aštriais nagais per laiką subraižys ir LMDP, ir MDF. Skirtingai nuo LMDP, MDF dureles galima atnaujinti (tačiau ne visos firmos tuom užsiima, o be to, kartais pigiau naujas dureles užsisakyti). LMDP plokštės įbrėžimus irgi galima šiek tiek paslėpti su specialiais pieštukais, tačiau toks "paslėpimas" gerai matomoje vietoje vistiek matysis. Bet tokias dureles pigiau pasikeisti nei LMDP.

gal dar zinai kas daro is MDF ir plius ant dureliu daro frezas? as kiek apejau gamintoju tai niekas nefrezavo tik lygias siule(sake kad tik ant masyvo dureliu daro frezas)
Atsakyti
sveiki,
kokia plokste geriau deti tarp spinteliu ir stalvirsio???
Atsakyti
Sveikos. Noriu jūsų patarimo. Pasidariau virtuvės baldus prieš kokius 3 men., mano virtuvė kampinė 2,5 ir 2 m., pačiam kampe kriauklė. Stalviršis iš vienos ir kitos kriauklės pusės sujungtas. Vakar pastebėjau kad vienas tas sujungimas išbrinko doh.gif . Ašku ten vandens pakliūna, bet tikrai tris paras nestovi.

kaip jūs manot kas čia negerai padaryta? o gal reikėjo be sujungimų tą stalvišį daryti?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 11 13, 12:00)
Suprantu kad dabar virtuvės daromos pagal individualius projektus ir kažkokių standartų nelabai yra,bet mane domina aukštis nuo stalviršio iki viršutinių spintelių ,daugmaž kiek cm yra/būna blush2.gif norim kad jau meistras išklijuotų plyteles(baldai dar nėra užsakyti) tai dabar neaišku koks tas aukšits turėtų būti unsure.gif

Turiu toki protinga zurnala "Moters savaitgalio patarimai" -Namų dekoravimo idejos, tai stai tame zurnaliuki raso taip:
- Esant darbinio stalo plociui 80 cm nuo sienos ir atstumui tarp kabinamosios ir statomosios spinteles 48 cm.- idealus irangos atstumu suderinimas.
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2007 11 13, 13:30)
Turiu toki protinga zurnala "Moters savaitgalio patarimai" -Namų dekoravimo idejos, tai stai tame zurnaliuki raso taip:
- Esant darbinio stalo plociui 80 cm nuo sienos ir atstumui tarp kabinamosios ir statomosios  spinteles 48 cm.- idealus irangos atstumu suderinimas.

cia turima omeny gylis stalvirsio 80cm? :blink tai tuomet nepasieksiu spiteliu pakabintu, nes reikes pasilenkti gerokai, pakabinamos paprastai apie 35cm gylio...
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 11 13, 15:19)
cia turima omeny gylis stalvirsio 80cm? :blink tai tuomet nepasieksiu spiteliu pakabintu, nes reikes pasilenkti gerokai, pakabinamos paprastai apie 35cm gylio...

na man irgi atrodo kad 80cm gal perdaug unsure.gif
Atsakyti
[quote=dute_a,2007 11 13, 15:28]
[
pas mane tai 60cm,stalvirsio plotis,kai nauja darysiu tikrai nebus platesnis,visai pakanka ir tokio thumbup.gif tada ir prie virsutiniu spinteliu normalus priejimas.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 11 13, 12:00)

As kazkur skaiciau, kad tas atstumas tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu 60 cm. As taip ir prasiau, kad pluteles isklijuotu ax.gif
Atsakyti
[quote=zebrina,2007 11 13, 15:56]
[quote=dute_a,2007 11 13, 15:28]
[
pas mane tai 60cm,stalvirsio plotis,kai nauja darysiu tikrai nebus platesnis,visai pakanka ir tokio thumbup.gif tada ir prie virsutiniu spinteliu normalus priejimas.
[/quote]
drinks_cheers.gif pas mane irgi tiek bus
Atsakyti
Gal as ir pasikartosiu, bet ketinu uzsisakyti baldus virtuvei, mano virtuve labai maza tik 6 kv. tai idomu ka tokiai virtuvei galima sugalvoti kad neperkrauti erdves.ir isnaudoti kiekviena kampa. galvoju buitine technika deti imontuojama, tik saldytuvas ne. ebt kaip isplanuot spinteles neturiu fantazijos g.gif smile.gif
Atsakyti