Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikutes smile.gif

mes vis projektuojam projektuojam ta savo virtuve ir vis neapsisprendzhiam del galutinio varianto doh.gif

ish pradzhiu buvo mintis daryt kampa ne statu, va toki:

user posted image

tik dureles vienas det, ir siauresnis tas kampas butu, bet po to galvoju kad status kampas grazhiau rolleyes.gif

bet va dilema, pas mus tame kampe numatyta kriaukle, tai va man idomu ar butu patogu pachiame kampe det kriaukle g.gif

kad butu aishkiau pasiskolinu ish kioske jos nuotraukyte blush2.gif tikiuos ji nesupyks 4u.gif
user posted image

pas ja kriaukle ish kairio shono, tai sake jai patogu, o jei kriaukle butu pachiame tam kampe? ar butu patogu? g.gif
gal kas turi tokia kriaukle? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 13 lapkričio 2007 - 18:28
QUOTE(ramirėja @ 2007 11 13, 13:00)
Mamukai,turiu vėl klausimą blush2.gif
Suprantu kad dabar virtuvės daromos pagal individualius projektus ir kažkokių standartų nelabai yra,bet mane domina aukštis nuo stalviršio iki viršutinių spintelių ,daugmaž kiek cm yra/būna blush2.gif norim kad jau meistras išklijuotų plyteles(baldai dar nėra užsakyti) tai dabar neaišku koks tas aukšits turėtų būti unsure.gif

60 сm pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 13, 18:27)
Sveikutes  smile.gif
bet va dilema, pas mus tame kampe numatyta kriaukle, tai va man idomu ar butu patogu pachiame kampe det kriaukle  g.gif

kad butu aishkiau pasiskolinu ish kioske jos nuotraukyte  blush2.gif  tikiuos ji nesupyks  4u.gif
user posted image

pas ja kriaukle ish kairio shono, tai sake jai patogu, o jei kriaukle butu pachiame tam kampe? ar butu patogu?  g.gif
gal kas turi tokia kriaukle?  rolleyes.gif

turi omenyje, kad kriaukle butu ten kur pas mane nuotraukoje toje vietoje stovi taure? jeigu taip tai manau, kad tikrai bus nepatogu 4u.gif o kodel nenorite deti tokia kriaukle ir taip kaip pas mane? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 13 lapkričio 2007 - 22:03
QUOTE(DianaZ @ 2007 11 13, 11:51)
gal dar zinai kas daro is MDF ir plius ant dureliu daro frezas? as kiek apejau gamintoju tai niekas nefrezavo tik lygias siule(sake kad tik ant masyvo dureliu daro frezas)

Daro "Raguvos baldai" tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 11 13, 16:28)
As kazkur skaiciau, kad tas atstumas tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu 60 cm. As taip ir prasiau, kad pluteles isklijuotu ax.gif

QUOTE(Jolė @ 2007 11 13, 19:31)
60 сm pas mus  4u.gif

Ačiū mamukai už pagalbą 4u.gif tikrai standartas 60cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 11 09, 20:45)
labai dėkui visoms už pagyras 4u.gif
hm.. dėl kainų skirtumų tarp atsidarinėjančių į viršų ir į šonus, tai nežinau.. ax.gif
na bandau atsakyt į klausimus:
1. 34 cm
2. 60 cm, jos atsidarinėja į šonus, tačiau nėra iki pat lubų, nes jos nėra itin lygios, tai meistrai sakė, kad darant jas iki pat lubų labai išryškės jų nelygumas smile.gif
3. taip, virš šaldytuvo spintelė - joje paslėptas dujų skaitliukas rolleyes.gif
4. spintelės iš EGGER plokštės, jei nieko nemaišau, tai ji austriška smile.gif

išsiunčiau  mirksiukas.gif
kaip jau rašiau EGGER (austriška) smile.gif
dėkui  4u.gif

cheery, o jei ne paslaptis, kiek tavo virtuvele kainavo ir keliu ji metru? Gali ir i AZ. Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 13, 22:03)
turi omenyje, kad kriaukle butu ten kur pas mane nuotraukoje toje vietoje stovi taure? jeigu taip tai manau, kad tikrai bus nepatogu  4u.gif o kodel nenorite deti tokia kriaukle ir taip kaip pas mane?  ax.gif

ish deshines puses negaliu, nes tada neliks stalvirshio tarp virykles ir kriaukles, o ish kaires bijau kad irgi gali likt mazhokai stalvirshio doh.gif na dar namie pabandysiu pasibraizhyt ir zhiuret kiek gaunasi to stalvirshio smile.gif

va dar klausima turiu, itariu dizaineriai sakytu kad nesuderinama bet gal visai grazhu, jei apatiniu spinteliu kampas butu ne status (net nezhinau kaip ta kampa vadinti, nes nebesinori n kartu tos pachios nuotraukos deti doh.gif ) gal nuozhulnus g.gif , o virshutines spinteles butu stachiu kampu? na jei aishkiau tai apatines spinteles tai priesh tai mano zhinuteje pirmoje nuotraukoje, o virshutines kaip pas kioske? g.gif

ir dar klausimas negi visi stalvirshiai (ishskyrus akmens mases granito ir marmuro) kampuose sujungiami, t.y. klijuojami? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 14, 09:50)
ir dar klausimas negi visi stalvirshiai (ishskyrus akmens mases granito ir marmuro) kampuose sujungiami, t.y. klijuojami?  unsure.gif

hihihi.gif na siaip jau taip. Suverziami smile.gif Ir akmens mase klijuojama, tik ji taip uzsislifuoja, kad to nesimato smile.gif
Atsakyti

user posted image
turbut mano sitas pavyzdys virtuves arba labai geras, arba labai jau blogas kad niekas nenori pakomentuoti. pasidalinkit savo nuomonem , butu labai idomu, dar kol nevelu , galeciau ka nors pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 14, 12:30)
user posted image
turbut mano sitas pavyzdys virtuves arba labai geras, arba labai jau blogas kad niekas nenori pakomentuoti. pasidalinkit savo nuomonem , butu labai idomu, dar kol nevelu , galeciau ka nors pakeisti.

Na man tai visai neblogai tavo virtuvyte atrodo, tik as galbut daryciau dar spintele virs orkaites. Iki pat virsutiniu spinteliu virsaus g.gif Nors gal tada perdaug jau ireminta butu. Oi pala, o cia pas tave kaip, 2 orkaites? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 14, 12:30)
user posted image

Man visai neblogai atrodo, o kokio ilgio virtuvė pas tave ?
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 11 14, 09:53)
hihihi.gif na siaip jau taip. Suverziami smile.gif Ir akmens mase klijuojama, tik ji taip uzsislifuoja, kad to nesimato smile.gif

na supratau kad durna klausima paklausiau, na bet geriau paklaust ir tiksliai zhinot rolleyes.gif
Atsakyti