Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lor @ 2007 11 09, 18:44)
Gal kas nors turi virtuvės komplekta su  blizgiomis durelėmis, bet be rankenėlių, t.y. paspaudi ir atsidaro spintelė? Ar praktiška? Reikia skubiai apsispręsti doh.gif

Na ant blizgių durelių matosi kiekviena dėmelė ir jeigu bus be rankenėlių (suprantu, kad atšokančios), tai kiekvieną kartą, kai norėsit atidaryti, tai reikės ir dėmę valyti...
Atsakyti
Sveikos dar kartą supermamos. Šiek tiek noriu pasikartoti...
Jei kam reikia nestandartinių baldų (virtuvinių komplektų, slenkančių sistemų ir pan.), prašau kreiptis į AŽ.
Iš karto perspėju (kadangi jau gavau šiek tiek kritikos dėl nuotraukų.. smile.gif ) kad pats nesu dizaineris, o tik konstruktorius ir baldžius, todėl dizaino reikaluose tikrai pagelbėti negalėsiu. Šiaip galiu patarti, kas kur patogiau, geriau, funkcionaliau ir pan. Taip pat garantuoju kokybę, garantiją ir mažesnes kainas, negu firmose.
Taip kad jei susidomėjote, kreipkitės ir galėsime bendradarbiauti.

Peržiūrėjau dauguma Jūsų foto ir "pasistojo" vienas klausimėlis - ar tikrai niekas savo virtuviniame komplekte nesidarėte tokių spintelių. Iš tikrųjų tai jos labai patogios, talpios ir neužima daug vietos virtuvėje, taip pat labai gerai išnaudojama erdvė?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukutis: 11 lapkričio 2007 - 22:25
Turim toki kargo krepsi-spinta(nr.1) thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2007 11 11, 23:15)

Peržiūrėjau dauguma Jūsų foto ir "pasistojo" vienas klausimėlis - ar tikrai niekas savo virtuviniame komplekte nesidarėte tokių spintelių. Iš tikrųjų tai jos labai patogios, talpios ir neužima daug vietos virtuvėje, taip pat labai gerai išnaudojama erdvė?

Ir as turiu Nr.1 - nerealus dalykelis. telpa viskas, ka anksciau sukraudavau i 2 spinteles ir dar landzioti reikejo - o dabar atidarei ir viska matai ka sukaupei ir vietos uzima minimaliai. Patogu labai, bet manau daugeli atbaido kaina.
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 10, 19:49)
o kodel turetu but nepatogi?  g.gif  as irgi kol neturejau virtuvinio baisiausiai pergyvenau, kaip as plausiu indus  doh.gif  ogi labai viskas paprasta ir patogu: taigi stovi tiesiai priesais kriaukles dubeni ir plauni plauni plauni....  biggrin.gif  man patogu  4u.gif

O aš vis svarstau, kad gal patogesnė naudojimui kampinė kriauklė ir niekaip niekaip neapsisprendžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2007 11 11, 22:15)
Sveikos dar kartą supermamos. Šiek tiek noriu pasikartoti...
Jei kam reikia nestandartinių baldų (virtuvinių komplektų, slenkančių sistemų ir pan.), prašau kreiptis į AŽ.
Iš karto perspėju (kadangi jau gavau šiek tiek kritikos dėl nuotraukų.. smile.gif ) kad pats nesu dizaineris, o tik konstruktorius ir baldžius, todėl dizaino reikaluose tikrai pagelbėti negalėsiu. Šiaip galiu patarti, kas kur patogiau, geriau, funkcionaliau ir pan. Taip pat garantuoju kokybę, garantiją ir mažesnes kainas, negu firmose.
Taip kad jei susidomėjote, kreipkitės ir galėsime bendradarbiauti.

user posted image

tokį ir mes turėsim tik perpus trumpesnį smile.gif
o kas dėl dizaino, tai manau nuo užsakovo taip pat priklauso galutinis gaminio rezultatas. Mano tėvai pavyzdžiui niekad neužsakinėtų tokios virtuvės, kurią užsakiau aš, o aš nesisakyčiau tokios kokią išsirinks jie. Skonių yra daug, o baldų gamintojas daro tai ko iš jo prašoma. Todėl mažiau kreipkite dėmesio į subjektyvias dalyvių nuomones 4u.gif

O man jau stalviršį montuoja clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
SoJa, super thumbup.gif o kiek laiko praejo nuo ismatavimo?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 12, 11:15)
SoJa, super  thumbup.gif  o kiek laiko praejo nuo ismatavimo?

g.gif Neprisimenu kada matavo blush2.gif Bet tikrai greičiau negu per 3 savaites kaip žadėjo. Atrodo per nepilnas 2 padarė. Čia Baltijos marmuras. Labai malonūs meistrai. Sumontavę dar paskambino, perspėjo dėl karštų puodų. Aš apakus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 11 12, 11:11)
Ir as turiu Nr.1 - nerealus dalykelis. telpa viskas, ka anksciau sukraudavau i 2 spinteles ir dar landzioti reikejo - o dabar atidarei ir viska matai ka sukaupei ir vietos uzima minimaliai. Patogu labai, bet manau daugeli atbaido kaina.

O kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 12, 12:22)
O kokia kaina?

Bijau ir rasyti - auksta, priekis is masyvo - apie 2 tukst. Bet jei reiktu, uzsisakyciau ir dar karta. Mano nuomone, geriau brangesne iranga ir patogumas, negu brangus stalvirsiai (tik nepulkit, cia kiekvienam savo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 11 12, 11:21)
g.gif Neprisimenu kada matavo  blush2.gif Bet tikrai greičiau negu per 3 savaites kaip žadėjo. Atrodo per nepilnas 2 padarė. Čia Baltijos marmuras. Labai malonūs meistrai. Sumontavę dar paskambino, perspėjo dėl karštų puodų.  Aš apakus  blink.gif

oi tai is vis tada fainai. mums virtuve turi atvaziuot 11.28 o tada matuos stalvirsi, tai labai bijau, kad jai uztemps, kaip dabar isprasta, tai iki kaledu kad nespes ... gal pasiseks kaip ir tau rolleyes.gif , bet mes kaune, tai cia turbut kita politika smile.gif
QUOTE(reg @ 2007 11 12, 11:27)
Bijau ir rasyti - auksta, priekis is masyvo - apie 2 tukst. Bet jei reiktu, uzsisakyciau ir dar karta. Mano nuomone, geriau brangesne iranga ir patogumas, negu brangus stalvirsiai (tik nepulkit, cia kiekvienam savo lotuliukas.gif )

o dar geriau ir brangesne iranga ir brangus stalvirsis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,po truputi jau ieskom baldu savo virtuvei,tai kyla siokiu tokiu klausimeliu.Kada reikia kabint gartrauki,pries uzsakinejant baldus(nes gal tada lengviau viska projektuot)ar nesvarbu?paliekat tarpa ir tiek? g.gif
Atsakyti