Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

O kodėl kampinio varianto negalima padaryti vientiso stalvišio ?
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2007 11 14, 15:45)
O kodėl kampinio varianto negalima padaryti vientiso stalvišio ?

Nera tokio plocio plokstes.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 14, 14:18)
Siaip tai man paciai ta mkrobanges spintele truputi kliuna. as noreciau ta spintele daryti 85 cm aukscio, bet tada nebutu kur deti tos mikrobanges. del to ir kreipiausi i jus, gal kokiu ideju turetumet.

Mikrobangę gal galima dėti į apatinę spintelę? Kodėl orkaitę gali būti apačioje, o mikrobangė - ne? g.gif Kiti variantai - mikrobangė ant specialios lentynėlės po viršutinėmis spintelėmis (kad neužimtų vietos ant stalviršio) arba pačioje viršutinėje spintelėje (man rodos, būna tokios negilios mikrobangės unsure.gif). Žodžiu, mikrobangei vietą galima surasti.

Sunkiau su televizoriumi g.gif. Jei tiesiai ant stalviršio, apsitaškys riebalais nuo viryklės. Nors pas mus dabar taip ir stovi "Šilelis", bet jis senas, negaila ax.gif. Kitas variantas - plokščias televizorius, įstatytas į viršutinę spintelę. Dar būna specialūs laikikliai plokštiems televizoriams, kurie tvirtinasi prie viršutinių spintelių apačios ir televizorių galima atlenkti ir užlenkti, bet jie labai kvailai padaryti - atlenktas televizorius kabo po spintele priekyje, o ne prie sienos (tai prie stalviršio jau neprieisi), o užlenktas prisiglaudžia prie spintelės apačios ekranu žemyn blink.gif, tai ir sudaužyti, ir aptaškyti lengva.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 11 14, 15:02)
Cia jus kalbat apie kampini varianta?o kad butu is vientisos plokstes ,taip nebuna?Kazkaip baisu pasidare ,kai cia kazkuriai nuo dregmes isipute siule g.gif

tai va ash del to ir ishsigandau blink.gif
pas mane greichiausiai tame kampe bus kriaukle, o ten kiek man sake kampe bus 3 siules blink.gif (du gabalai ish abieju pusiu ir pats kampas 2 gabalai)

tai pradejau mastyt apie akmens mases stalvirshi unsure.gif

norejau paklaust tu kas uzhsakinejo akmens mases ar marmuruni stalvirshi, ten tie 700lt uzh 1 begini metra, tai tik uzh akmeni ar uzh pagaminta stalvirshi? g.gif
nes man pradejo porinti kad uzh toki stalvirshi 700lt tik uzh akmeni, o uzh jo apdirbima reikia papildomai moket blink.gif chia tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 14 lapkričio 2007 - 16:53
QUOTE(Saja @ 2007 11 14, 17:39)
Mikrobangę gal galima dėti į apatinę spintelę? Kodėl orkaitę gali būti apačioje, o mikrobangė - ne?  g.gif Kiti variantai - mikrobangė ant specialios lentynėlės po viršutinėmis spintelėmis (kad neužimtų vietos ant stalviršio) arba pačioje viršutinėje spintelėje (man rodos, būna tokios negilios mikrobangės  unsure.gif). Žodžiu, mikrobangei vietą galima surasti.

Sunkiau su televizoriumi  g.gif. Jei tiesiai ant stalviršio, apsitaškys riebalais nuo viryklės. Nors pas mus dabar taip ir stovi "Šilelis", bet jis senas, negaila  ax.gif. Kitas variantas - plokščias televizorius, įstatytas į viršutinę spintelę. Dar būna specialūs laikikliai plokštiems televizoriams, kurie tvirtinasi prie viršutinių spintelių apačios ir televizorių galima atlenkti ir užlenkti, bet jie labai kvailai padaryti - atlenktas televizorius kabo po spintele priekyje, o ne prie sienos (tai prie stalviršio jau neprieisi), o užlenktas prisiglaudžia prie spintelės apačios ekranu žemyn  blink.gif, tai ir sudaužyti, ir aptaškyti lengva.

TAI VA TAIP IR GAUNASI, JEI NE VIENAS, TAI KITAS. PAS MANE TARPAS TAP VIRSUTINIU IR APATINIU SPINTELIU YRA TIK 53 CM. TAI JEI TEN PAKABINSIU MIKROBANGE, TAI TAS PATS , KA PASTATYSIU ANT STALVIRSIO.AS JAU IRGI GALVOJAU JA DETI I SPINTELE APACIOJ, BET MANAU, KAD BUS TIKRAI NAPATOGU, NEBET KAS IS SAVO PATIRTIES GALETU PASAKYTI KITAIP. TAI VA SEDZIU IR SPRENDZIU DILEMA, KUR DETI TA MIKROBANGE. MAN TAI JOS ISVIS NEREIKIA, BET DIEDAS BURBA, KAD JAM JI LABAI REIKALINGA.
Atsakyti
Spintelej apacioj iskart po stalvirsiu pakankamai patogu.
Dar variantas gali buti - pazeminta spintele salia saldytuvo, kuri nuo stalvirsio pakilusi 35cm+ atitinkamai aukstis reikalingas mikrobangei, toliau spintele tokio aukscio, kad turetumei vientisa virsutiniaja linija. Tik jau virsutiniu spinteliu dizainas visai kitas turetu buti, sis tiesiog nebetiks.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 11 14, 15:20)
Na as tikrai neprofe. Kiek is praktikos gyvenimiskos turiu ziniu, tiek, bet gaminant is baldines plokstes kampini stalvirsi nera tokio plocio ploksciu ir siaip dazniausiai jau eina standartas 600/700/800 (su kitokiais nesusiduriau), jei reik trumpesnio -pripjauna, jei reik platesnio jungia arba siulo alternatyvas - kad ir medzio masyva. O kampui tai be isimciu jungiama, o toliau jau apdirbimo problemos, jei sujunge taip, kad per ta siule patenka dregmes, tai jau darbo brokas. Ir dar - plokste plokstei nelygi, viena jau nuo nakciai paliktos balos gali iskelti pusle. Ir siaip jau viska reikia priziureti - jei palikinesi pastovia dregme ant stalvirsio, tai ir geriausiai padaryta siule iskels, o gerai priziurimas baldas ir is pigiausios plokstes gali tarnauti ilgai. Aisku as cia nekalbu, kai jau yra akivaizdus brokas.

Na as tai negaliu pakest kai prie kriaukles nors kiek pritaskyta,iskart nusausinu,betgi dar yra ploveju be manes doh.gif reiks gal koki uzrasa pakabint pradziai kad iprastu nuvalyt ax.gif Dar norejau paklaust del kampines spintutes po kriaukle,koks minimalus jos plotis turetu buti?jei siaura butu(na kad siuksliu kibiras tilptu)gal nelabai kaip ziuresis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 14, 12:30)
user posted image
turbut mano sitas pavyzdys virtuves arba labai geras, arba labai jau blogas kad niekas nenori pakomentuoti. pasidalinkit savo nuomonem , butu labai idomu, dar kol nevelu , galeciau ka nors pakeisti.

simpatiska virtuvyte
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 14, 11:30)
turbut mano sitas pavyzdys virtuves arba labai geras, arba labai jau blogas kad niekas nenori pakomentuoti. pasidalinkit savo nuomonem , butu labai idomu, dar kol nevelu , galeciau ka nors pakeisti.

Aš spintelę su orkaite (ar mikrobange?) daryčiau aukštą ir statyčiau prie šaldytuvo. O jos vietoj padaryčiau stalčius ir viršui dar vieną spintelę su stiklu. Man rodos, taip virtuvytė atrodytų vientisesnė ir daug geriau žiūrėtųsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 14, 16:42)
tai va ash del to ir ishsigandau blink.gif
pas mane greichiausiai tame kampe bus kriaukle, o ten kiek man sake kampe bus 3 siules blink.gif  (du gabalai ish abieju pusiu ir pats kampas 2 gabalai)

tai pradejau mastyt apie akmens mases stalvirshi  unsure.gif

norejau paklaust tu kas uzhsakinejo akmens mases ar marmuruni stalvirshi, ten tie 700lt uzh 1 begini metra, tai tik uzh akmeni ar uzh pagaminta stalvirshi? g.gif
nes man pradejo porinti kad uzh toki stalvirshi 700lt tik uzh akmeni, o uzh jo apdirbima reikia papildomai moket  blink.gif  chia tiesa?

Noreciau patarti jokiu budu neimti marmurinio stalvirsio, nes labai jau jautrus demem. geriau jau granita imti.
Atsakyti
Tigrute, as galvoju, jei tau nereikalinga ta mikrobangine, bet vyrui labai jos reikia, tai dek ja i ta spintele apacioj, pasilankstys, neims velnias, tau nereikes lankstytis biggrin.gif o be to jauni dar irnesakyk.gif
Atsakyti
Turiu pazystamu, kurie naudojasi mikrobange apatinej spintelej, bet ne pacioj apacioj smile.gif tai jie visai patenkinti, o ir vaikui patogu pasisildyti, issiimti.
Atsakyti