QUOTE(Bomba @ 2007 11 16, 10:55)
o ka tu pati manai apie sita virtuve ? tau bus patogu pvz imti produktus is saldytuvo, jsuo plauti, pjaustyti , kepti ? man tai asmeniskai nerealiai sugrustas kampas, visiskai nera vietos nuo spintu iki kaitlentes ir po to iki kriaukles o plaunant indus dar baisu butu alkune nusidegitni
o tau nesinori kriaukle arba kaitlente kelti uz kampo ?
shaldytuvas butu patogiausia prie duru, bet tuomet toje vietoje gautusi ilgas tunelis, nes kitoje tos sienos puseje bus rubu spinta, tai gausis kad i virtuve reikia eit per tuneli

kaitlentes kelt negaliu, nes toje vietoje yra ortakis, kita siena yra ish gipso kartono, todel ten gartraukio neisheina kabint... o jei kriaukle patraukchiau archiau duru tada sumazhetu stalchiu arba nebutu kur statyt indaploves

na dar yra variantas kad indaplove det po orkaite, ir ta kampa daryt statu

reikia paprojektuot...
labai daug problemu su mano virtuve...
Papildyta:
beje ne toks jau ir mazhas tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles apie 27 cm...
2D planelis:
Papildyta:
QUOTE(Jolė @ 2007 11 16, 11:09)
Spintelės viršutinės prie pat lubų, kaip suprantu sandėliavimui
Taip ten visokiem retai naudojamiem daiktam det bus, nes manau per laika ju susikaups, o pas mus svetaineje nebus jokios sekcijos ar komodos, tai visokiu tauriu, lekshchiu ir pan daiktu atsiras
man grazhiu butu jei pakabinamu spinteliu butu tik viena eile, bet kadangi virtuve ne ish didzhiuju (pas mus vonia didesne bus

) tai tenka zhiureti i praktishkaja puse, o ne i grozhi..