Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2007 11 15, 17:49)
virsuje spaudi options, tada show object properties ir pasirinkus norima daigta gali keisti jo visus matmenis mirksiukas.gif

oj achiukas, nebuvau to atradusi doh.gif

dabar jau pasidarysiu viska pagal savo ishmatavimus bigsmile.gif
o gal imanoma ir sienas ne 90 laipsniu kampu pastatyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 15, 18:02)
oj achiukas, nebuvau to atradusi  doh.gif

dabar jau pasidarysiu viska pagal savo ishmatavimus  bigsmile.gif

as irgi nesenai atradau, tikrai galima padaryt pagal savo ismatavimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 15, 19:02)
oj achiukas, nebuvau to atradusi  doh.gif

dabar jau pasidarysiu viska pagal savo ishmatavimus  bigsmile.gif

Jau tikriausiai visoms atsibodau, bet kokie tavo kampines spinteles ismatavimai? blush2.gif
Atsakyti
Jore5, kaip zadejau, siunciu savo prieskoniu stalciuka. I AZ nesigavo, o aiskintis laiko neturejau. I paprasta stalciu suguldziau tipo lovelius ir i juos susiguldo prieskoniu dezutes. Pirkau Ikea. Kainavo apie 3 eurus. 2sujungti loveliai 40cm ilgio. Mano stalcius 20cm kart 70cm. Tai man reikejo 3 loveliu.Na gal viska aprasiau. Bus klausimu rasyk.
user posted image

Netycia labai suazinau nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 11 15, 22:29)
Jore5, kaip zadejau, siunciu savo prieskoniu stalciuka. I AZ nesigavo, o aiskintis laiko neturejau. I paprasta stalciu suguldziau tipo lovelius ir i juos susiguldo prieskoniu dezutes. Pirkau Ikea. Kainavo apie 3 eurus. 2sujungti loveliai 40cm ilgio. Mano stalcius 20cm kart 70cm. Tai man reikejo 3 loveliu.Na gal viska aprasiau. Bus klausimu rasyk.
user posted image

Netycia labai suazinau nuotrauka blush2.gif

Aciu,

Esme reikia loveliu. Genialu tai, kas paprasta:)))
Atsakyti
QUOTE(jore5 @ 2007 11 15, 23:02)
Aciu,

Esme reikia loveliu. Genialu tai, kas paprasta:)))

Jei ideja supratai, tai gal kokius kitokius lovelius pritaikyti gali. Lietuvoje galima daugiau smulkmenu rasti negu Vokietijoje. Nes cia labai jau riboti zmones ir visiskai neisradingi. Siaip Ikea yra Rusijoje ir Lenkijoj. Gal Rusijos Ikea galima uzsisakyti ir atsius(Vokietijoje sita paslauga teikiama)?
Atsakyti
merginos, o gal zinote, kur kaune prekiauja uosio faneruote? 4u.gif
termopalas atkrinta ....
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 11 15, 19:34)
Jau tikriausiai visoms atsibodau, bet kokie tavo kampines spinteles ismatavimai? blush2.gif

mano spinteles ishmatavimai 90x90cm

pakeichiau savo virtuve pagal tikrus ishmatavimus:

user posted image

ir tarp spinteliu idejau dar toki paveiksliuka, nes planuoju ten det fototapeta ir stikla, arba vien foto tapeta, nes esu girdejusi, kad dabar nuotraukas galima uzhdet ant labai atsparios dilimui pleveles, bet man dar kazhkaip nepatikimai atrodo... unsure.gif

dar karta achiu dute_a uzh labai naudinga patarima user posted image

Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 16, 10:04)
mano spinteles ishmatavimai 90x90cm
pakeichiau savo virtuve pagal tikrus ishmatavimus:

user posted image

o ka tu pati manai apie sita virtuve ? tau bus patogu pvz imti produktus is saldytuvo, jsuo plauti, pjaustyti , kepti ? man tai asmeniskai nerealiai sugrustas kampas, visiskai nera vietos nuo spintu iki kaitlentes ir po to iki kriaukles o plaunant indus dar baisu butu alkune nusidegitni unsure.gif
o tau nesinori kriaukle arba kaitlente kelti uz kampo ?
Atsakyti
x-iuke, tavo virtuvytė labai labai wub.gif drinks_cheers.gif
bet tarp kriauklės ir kaitlentės daugiau vietos norėtūsi ax.gif
Papildyta:
Spintelės viršutinės prie pat lubų, kaip suprantu sandėliavimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 11 16, 10:55)
o ka tu pati manai apie sita virtuve ? tau bus patogu pvz imti produktus is saldytuvo, jsuo plauti, pjaustyti , kepti ? man tai asmeniskai nerealiai sugrustas kampas, visiskai nera vietos nuo spintu iki kaitlentes ir po to iki kriaukles o plaunant indus dar baisu butu alkune nusidegitni  unsure.gif
o tau nesinori kriaukle arba kaitlente kelti uz kampo ?

shaldytuvas butu patogiausia prie duru, bet tuomet toje vietoje gautusi ilgas tunelis, nes kitoje tos sienos puseje bus rubu spinta, tai gausis kad i virtuve reikia eit per tuneli verysad.gif kaitlentes kelt negaliu, nes toje vietoje yra ortakis, kita siena yra ish gipso kartono, todel ten gartraukio neisheina kabint... o jei kriaukle patraukchiau archiau duru tada sumazhetu stalchiu arba nebutu kur statyt indaploves sad.gif na dar yra variantas kad indaplove det po orkaite, ir ta kampa daryt statu g.gif reikia paprojektuot...
labai daug problemu su mano virtuve... g.gif
Papildyta:
beje ne toks jau ir mazhas tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles apie 27 cm...
2D planelis:

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Jolė @ 2007 11 16, 11:09)
Spintelės viršutinės prie pat lubų, kaip suprantu sandėliavimui  rolleyes.gif

Taip ten visokiem retai naudojamiem daiktam det bus, nes manau per laika ju susikaups, o pas mus svetaineje nebus jokios sekcijos ar komodos, tai visokiu tauriu, lekshchiu ir pan daiktu atsiras rolleyes.gif
man grazhiu butu jei pakabinamu spinteliu butu tik viena eile, bet kadangi virtuve ne ish didzhiuju (pas mus vonia didesne bus lotuliukas.gif blink.gif ) tai tenka zhiureti i praktishkaja puse, o ne i grozhi.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 16 lapkričio 2007 - 11:49
27cm pagrindiniam darbastaliui labai mazai.
Man rodos kad tu patrauk plautuve labiau i kaire dedama kitokios formos kampine spintele ir islosi dar maziausiai 30cm.
Atsakyti