[quote=vasarė,2007 11 17, 19:02]
dar karta achiu
dute_a uzh labai naudinga patarima
[/quote]
Kiekvienas, manau, esame gudrūs patarti, bet ne visada galima atsižvelgti į patarimus: žiūrėkit, tai siena iš gipso kartono, tai neišeina užstatyti šaldytuvo, nes tunelis gaunasi ir pan. Kiekvienas darosi pagal galimybes, ypač, kai erdvės nedaug. Pas mane stalviršio laisvo irgi gal truputį daugiau nei metras, kriauklė taip pat kampinė, už jos per panašų atstumą kaitlentė. Na ir ką...

Tikrai nieko tragiško. Stalviršį laikau visada tvarkingą, kai vietos mažiau tada ir nėra poreikio apsikraustyti. Nematau ir nieko tragiško, kad reikia prabėgti por kriauklę iki katlentės. Braižėm visokius variantus, bet pagal visus san mazgus ir elektros ivadus, ortaki, imanomas buvo tik toks variantas, koks yra. O orkaites nieku gyvu nekiščiau po kaitlente. Nerealiai patogu, net gi ir problemų nėra dėl to, kad už orkaitės dar šaldytuvas. Žodžiu, mano virtuvė yra atvirkštinio išplanavimo nei ši. Ta prasme, kad šaldytuvas ir orkaitė yra kairėje

Vienintelis dalykas, kas man atrodo nefunkcionalu, kad viršutinės spintelės kampe virš kriauklės yra 90 laipsnių, o ne kampinis variantas. Ir vizualiai tikrai gražiau atrodytų ir talpiau būtų.
Spalvos ir visi kiti niuansai tarp baldų (ale fototapetas) yra kiekvieno žmogaus skonio reikalas. Atsibos, pasikeisit

Taip, kad jei tau gerai, žinok, kad ji tikrai taps tavo realybe iš svajonių virtuvės ant brėžinio

Sėkmės tau
[/quote]
Nevisai sutinku. Gipsokartono sienos, elektros, vandentiekio, kanalizacijos ivadai roles nevaidina jei tik yra noras ir aisku finansines galimybes. Grozis groziu, bet jeigu daznai naudojiesi virtuve(ir ne vienus metus) svarbiau yra patogumas

Ir is mazos virtuves galima maksimuma "islauzti".
O del pakeltos orkaites. As turejau ir apacioje, o dabar pakelta. Nelabai matau skirtumo. Abu varijantai turi ir pliusu ir minusu.
Faktas tas , kad nerekomenduojama prie saldytuvu statyti virykliu ir orkaiciu, nes prarandama elektros energija(pinigai).
Kas del tvarkingo stalvirsio. Turiu daugiau kaip 5m ir visada tvarkingas niekada neapkrautas(na nebent tuo tarpu kai gaminu

). Esu minimaliste. Yra zmoniu kurie sugeba ir 1 metra apsikrauti. Bet kavinukas virdulys, bei tosteris stovi pas mane ant darbastalio. Neapsisunkinu sau gyvenimo, kad keleta kartu per diena tuos daiktus reiketu i spinteles kisti