Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 11 16, 12:30)
Papildyta:
as tai noreciau tokiu dureliu bet vat ta blizgi medziaga vienoi pardei labai blizga ir palieka pirstu antspaudus,kitoi tokia pati spalva bet visai nesimato tai gal ira ivairaus blizgumo?user posted image

Papildyta:
user posted image

Na mes irgi toki pavirsiu issirinkome(tik raudona), na ka teplioti tepliojasi viskas mirksiukas.gif Forume mergaites verkia kad ir neblizgus pavirsiu tepliojasi blush2.gif Na bet man jau labai super atrodo wub.gif tai pasiryzau pirkti ir psio 4u.gif (gal po metu ir verksiu, bet geriau nei gailetis mirksiukas.gif )
Atsakyti

user posted image

dar karta achiu dute_a uzh labai naudinga patarima user posted image
[/quote]
Kiekvienas, manau, esame gudrūs patarti, bet ne visada galima atsižvelgti į patarimus: žiūrėkit, tai siena iš gipso kartono, tai neišeina užstatyti šaldytuvo, nes tunelis gaunasi ir pan. Kiekvienas darosi pagal galimybes, ypač, kai erdvės nedaug. Pas mane stalviršio laisvo irgi gal truputį daugiau nei metras, kriauklė taip pat kampinė, už jos per panašų atstumą kaitlentė. Na ir ką... g.gif Tikrai nieko tragiško. Stalviršį laikau visada tvarkingą, kai vietos mažiau tada ir nėra poreikio apsikraustyti. Nematau ir nieko tragiško, kad reikia prabėgti por kriauklę iki katlentės. Braižėm visokius variantus, bet pagal visus san mazgus ir elektros ivadus, ortaki, imanomas buvo tik toks variantas, koks yra. O orkaites nieku gyvu nekiščiau po kaitlente. Nerealiai patogu, net gi ir problemų nėra dėl to, kad už orkaitės dar šaldytuvas. Žodžiu, mano virtuvė yra atvirkštinio išplanavimo nei ši. Ta prasme, kad šaldytuvas ir orkaitė yra kairėje smile.gif Vienintelis dalykas, kas man atrodo nefunkcionalu, kad viršutinės spintelės kampe virš kriauklės yra 90 laipsnių, o ne kampinis variantas. Ir vizualiai tikrai gražiau atrodytų ir talpiau būtų.
Spalvos ir visi kiti niuansai tarp baldų (ale fototapetas) yra kiekvieno žmogaus skonio reikalas. Atsibos, pasikeisit smile.gif Taip, kad jei tau gerai, žinok, kad ji tikrai taps tavo realybe iš svajonių virtuvės ant brėžinio thumbup.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 11 08, 14:09)
Nezinau kiek cia pigiau ar ne pigiau...virtuvai atrodo netaupem...virtuve be stalvirsio kainuos mum 13000 lt (beicuota medzio faneruote 6 m. apatiniu ir apie 2..5 virsutiniu atsidaranciu i virsu spinteliu..apatines spinteles - dauguma stalciu formos.). Kazkaip musu nepaklause del vidaus, o as ir nesuvokiau kad dar gali taip senobishkai daryt  verysad.gif

Mes užsisakėm už tokią pat kainą plius dar kainuos Baltijos marmuras doh.gif Nu brangumas šiais laikais doh.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 11 12, 11:21)
g.gif Neprisimenu kada matavo  blush2.gif Bet tikrai greičiau negu per 3 savaites kaip žadėjo. Atrodo per nepilnas 2 padarė. Čia Baltijos marmuras. Labai malonūs meistrai. Sumontavę dar paskambino, perspėjo dėl karštų puodų.  Aš apakus  blink.gif

Nuteikia maloniai biggrin.gif Kadangi matuoti jie gali tik tada, kai jau sumontuota virtuvė, tai tas labai užtrunka, o dar kalėdos artėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 11 17, 20:51)
Mes užsisakėm už tokią pat kainą plius dar kainuos Baltijos marmuras  doh.gif  Nu brangumas šiais laikais  doh.gif
Nuteikia maloniai  biggrin.gif  Kadangi matuoti jie gali tik tada, kai jau sumontuota virtuvė, tai tas labai užtrunka, o dar kalėdos artėja  doh.gif

o pas baltijos marmura uzsisakinejat tiesiogiai ar per atstovaujancias firmas?
Atsakyti
[quote=vasarė,2007 11 17, 19:02]
user posted image

dar karta achiu dute_a uzh labai naudinga patarima user posted image
[/quote]
Kiekvienas, manau, esame gudrūs patarti, bet ne visada galima atsižvelgti į patarimus: žiūrėkit, tai siena iš gipso kartono, tai neišeina užstatyti šaldytuvo, nes tunelis gaunasi ir pan. Kiekvienas darosi pagal galimybes, ypač, kai erdvės nedaug. Pas mane stalviršio laisvo irgi gal truputį daugiau nei metras, kriauklė taip pat kampinė, už jos per panašų atstumą kaitlentė. Na ir ką... g.gif Tikrai nieko tragiško. Stalviršį laikau visada tvarkingą, kai vietos mažiau tada ir nėra poreikio apsikraustyti. Nematau ir nieko tragiško, kad reikia prabėgti por kriauklę iki katlentės. Braižėm visokius variantus, bet pagal visus san mazgus ir elektros ivadus, ortaki, imanomas buvo tik toks variantas, koks yra. O orkaites nieku gyvu nekiščiau po kaitlente. Nerealiai patogu, net gi ir problemų nėra dėl to, kad už orkaitės dar šaldytuvas. Žodžiu, mano virtuvė yra atvirkštinio išplanavimo nei ši. Ta prasme, kad šaldytuvas ir orkaitė yra kairėje smile.gif Vienintelis dalykas, kas man atrodo nefunkcionalu, kad viršutinės spintelės kampe virš kriauklės yra 90 laipsnių, o ne kampinis variantas. Ir vizualiai tikrai gražiau atrodytų ir talpiau būtų.
Spalvos ir visi kiti niuansai tarp baldų (ale fototapetas) yra kiekvieno žmogaus skonio reikalas. Atsibos, pasikeisit smile.gif Taip, kad jei tau gerai, žinok, kad ji tikrai taps tavo realybe iš svajonių virtuvės ant brėžinio thumbup.gif Sėkmės tau 4u.gif
[/quote]

Nevisai sutinku. Gipsokartono sienos, elektros, vandentiekio, kanalizacijos ivadai roles nevaidina jei tik yra noras ir aisku finansines galimybes. Grozis groziu, bet jeigu daznai naudojiesi virtuve(ir ne vienus metus) svarbiau yra patogumas smile.gif Ir is mazos virtuves galima maksimuma "islauzti".
O del pakeltos orkaites. As turejau ir apacioje, o dabar pakelta. Nelabai matau skirtumo. Abu varijantai turi ir pliusu ir minusu.
Faktas tas , kad nerekomenduojama prie saldytuvu statyti virykliu ir orkaiciu, nes prarandama elektros energija(pinigai).
Kas del tvarkingo stalvirsio. Turiu daugiau kaip 5m ir visada tvarkingas niekada neapkrautas(na nebent tuo tarpu kai gaminu biggrin.gif ). Esu minimaliste. Yra zmoniu kurie sugeba ir 1 metra apsikrauti. Bet kavinukas virdulys, bei tosteris stovi pas mane ant darbastalio. Neapsisunkinu sau gyvenimo, kad keleta kartu per diena tuos daiktus reiketu i spinteles kisti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 18 lapkričio 2007 - 00:47
pagaliau po pusmečio turime virtuvėj stalą... Įdedu daugmaž baigtą savo virtuvę.. dar negaliu vis patikėt, kad jau yra stalas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 18, 12:04)
pagaliau po pusmečio turime virtuvėj stalą... Įdedu daugmaž baigtą savo virtuvę.. dar negaliu vis patikėt, kad jau yra stalas  biggrin.gif

faina virtuvyte bigsmile.gif pavydu truputi kad vietos tiek daug, mes butent is savo minimalios erdves islauzem viska poros sav begyje jau manau ir foto ikelsiu (kazkada cia uzsukdavau ir rodziau virtuves projekta), nes daba vyksta montavimo darbai thumbup.gif thumbup.gif (PAGALIAU) doh.gif
Atsakyti
Va, pagaliau ir as savo vis dar nebaigta virtuve parodysiu!

http://public.fotki....picture034.html
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 11 18, 00:18)
o pas baltijos marmura uzsisakinejat tiesiogiai ar per atstovaujancias firmas?

na tai uzsisakinejot kas stalvirsi ar tik giriates g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 18, 14:04)
pagaliau po pusmečio turime virtuvėj stalą... Įdedu daugmaž baigtą savo virtuvę.. dar negaliu vis patikėt, kad jau yra stalas  biggrin.gif

user posted image

bendras vaizdas gražus, bet labai jau užklivo tos vienos tamsios durelės g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 11 18, 18:40)
bendras vaizdas gražus, bet labai jau užklivo tos vienos tamsios durelės  g.gif  blush2.gif

ir ką smile.gif .. man jos neklūva.. mintis čia tokia.. jas su stalu sujungia tas ornamentas smile.gif ..
džiaugiuosi ne vaizdu, o virtuvės išplanavimu.. Jau gyvenu joje beveik metai ir esu visiškai patenkinta išdėliojimu.. Viskas savo vietoj, neturiu niekuo kuo pasiskųst .. ax.gif Gal kartais kiek trūksta vietos šaldytuve, bet čia labai retai, per balius hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 lapkričio 2007 - 18:55
na, man tiesiog užkliuvo ax.gif ...gal aš nesuprantu "meno" idėjos pomidorai2.gif
Atsakyti