Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ramirėja @ 2007 11 09, 15:07)
Pas mus virtuve bus balintos kavos spalvos,stalvirsis tamsiai rudas,grindys irgi tamsiai rudos, tai klausimas kokią spalvą pasirinkti SIENOMS g.gif Norėčiau lyg ir balintos kavos,bet ar nebus per daug ruda g.gif meistrai iš vis apie persikinę karksi unsure.gif

Skonio reikalas, bet man irgi norėtųsi balintos kavos, galbūt truputį tamsesnės arba šviesesnės už baldų kavą bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 09 lapkričio 2007 - 17:34
Gal kas nors turi virtuvės komplekta su blizgiomis durelėmis, bet be rankenėlių, t.y. paspaudi ir atsidaro spintelė? Ar praktiška? Reikia skubiai apsispręsti doh.gif
Atsakyti
cheery, grazi virtuvyte thumbup.gif
kokia faneruote (? ) pas jus?
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 11 09, 10:21)
pagaliau ir mes turim virtuvę ax.gif labai pasisekė mums dėl gamintojų, t.y. virtuvę mums pagamino per dvi savaites  bigsmile.gif
va čia jos nuotraukos: virtuve
niekaip negaliu dar ja atsidžiaugti blush2.gif

QUOTE(cheery @ 2007 11 09, 10:56)
paprastos plytelės iš Senukų smile.gif

man irgi gerai ziurisi tos plyteles thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labai dėkui visoms už pagyras 4u.gif

QUOTE(elva @ 2007 11 09, 13:27)
cheery, labai patiko man tavo virtuvyte  thumbup.gif o ypac tos virsutine spintutes su matiniu stiklu (jauciu pas save irgi tokias darysiu smile.gif Tiesa, ar jos daug brangesnes uz tas paprastas, atsidarinejancias ne i virsu?), ir tai, kad isnaudotas plotas spintelems iki pat virsaus! thumbup.gif

hm.. dėl kainų skirtumų tarp atsidarinėjančių į viršų ir į šonus, tai nežinau.. ax.gif

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 11 09, 16:59)
Grazu wub.gif Ir tos paprastos plytelesis senuku thumb_yello.gif

O man tokie klausimai kilo:
1. Kokio aukscio stiklines spinteles?
2. Kokio aukscio  virsutines medines? Jei jos iki lubu ax.gif Jos darinesis ne ivirsu bet isonus?
3.Virs saldytuvo taip pat spintele padaryta?
4. Spinteles is vokiskos ar lenkiskos plokstes?

Gal galetum kontaktus i az? bigsmile.gif

na bandau atsakyt į klausimus:
1. 34 cm
2. 60 cm, jos atsidarinėja į šonus, tačiau nėra iki pat lubų, nes jos nėra itin lygios, tai meistrai sakė, kad darant jas iki pat lubų labai išryškės jų nelygumas smile.gif
3. taip, virš šaldytuvo spintelė - joje paslėptas dujų skaitliukas rolleyes.gif
4. spintelės iš EGGER plokštės, jei nieko nemaišau, tai ji austriška smile.gif

išsiunčiau mirksiukas.gif

QUOTE(une @ 2007 11 09, 18:56)
cheery, grazi virtuvyte  thumbup.gif
kokia faneruote (? ) pas jus?

kaip jau rašiau EGGER (austriška) smile.gif

QUOTE(labamba @ 2007 11 09, 19:31)
man irgi gerai ziurisi tos plyteles thumbup.gif  wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2007 11 08, 23:26)

mano nuomone, neišnaudotas kampas. Visais atvejais kampinės spintelės ne tik, kad vizualiai gražiau atrodo, bet ir funkcionalesnės bei patogesnės, aišku tokių dalykų ir kaina didesnė.

Tai gal galit kas pasakyti ar parodyti, kaip atrodo tos gražios ir patogios kampinės spintelės, nes man tai taippat labai aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 09, 14:10)
Na va, as ir vel radau dar viena savo virtuves planelio trukuma - pasiziurejau, kad nelabai yra vietos visokiems puodams sudet (kazin ar uztektu vienos kampines spinteles, be to, man kampines spinteles isvis atrodo labai jau nepatogios doh.gif ), tai truputi perdariau savo planeli istatydama kriaukle i kampine spintele (125cm, t.y. atsidaranciu dureliu plotis butu 60cm - kad butu patogiau pasiekti spinteles kampa) ir prie sienos su langu padarydama 80cm stalcius puodams. Tada ir darbastalio gautusi 150cm  smile.gif Kaip manot, ar nepraleidau dar kokio nors svarbaus dalyko? (i spalvas velgi nekreipkit demesio smile.gif ):
http://public.fotki.com/elvos/virtuve/

Šiaip viskas gerai, bet negaliu palyginti, kuo skiriasi nuo ankstesnio varianto, nes jis liko kažkur toli senoje temoje smile.gif. Ir būtų patogiau, jei eitų iš eilės šaldytuvas-plautuvė-viryklė, bet nesigauna tai nesigauna irnesakyk.gif.
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 08, 02:02)
pasirodom bendra vaizda  4u.gif

O kokio plocio virtuve?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 09, 17:25)
Skonio reikalas, bet man irgi norėtųsi balintos kavos, galbūt truputį tamsesnės arba šviesesnės už baldų kavą  bigsmile.gif.

Pritariu 100% drinks_cheers.gif Gal jau ir daug kur tos spalvos tokios, bet man asmeniskai labai grazu, kai tos spalvos susisaukia ir balduose, ir grindyse. O ryskus akcentas gali buti ir tam tikros interjero detales smile.gif

QUOTE(Saja @ 2007 11 09, 21:30)
Šiaip viskas gerai, bet negaliu palyginti, kuo skiriasi nuo ankstesnio varianto, nes jis liko kažkur toli senoje temoje  smile.gif. Ir būtų patogiau, jei eitų iš eilės šaldytuvas-plautuvė-viryklė, bet nesigauna tai nesigauna  irnesakyk.gif.

Va senesnis variantas:
http://public.fotki....vos/virtuve-2a/
(cia dar neistryniau to varianto su baru)
As tai irgi galvojau plautuve su virykle sukeisti vietomis, bet tada kad ir kaip statyciau, gaunasi mazesnis darbastalis. Be to, man darbastalis psichologiskai dar labiau "sutrumpeja" jei is sono yra virykle blush2.gif doh.gif
Na, aisku ir patogesnis santechnikos isvedziojimas kai kriaukle prie galines, o ne sonines sienos smile.gif Tik kol kas vieninteli minusa matau - tai, kad galutiniame variante virtuve dar labiau ilenda i svetaines zona (jau vietoj buvusiu 2,4m pasidaro 2,6m) g.gif Bet gal kaip nors tuos svetaines baldus isdestysiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 11 09, 21:38)
O kokio plocio virtuve?

3 ant 3 arba 9 kvadratu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 11 09, 20:09)
Tai gal galit kas pasakyti ar parodyti, kaip atrodo tos gražios ir patogios kampinės spintelės, nes man tai taippat labai aktualu  4u.gif

user posted image
Gražumas priklauso nuo atskirų dalykų. smile.gif o patogumas - tai butent tokiam variante ir nereikia vargti sulendant beveik visai į spintelę, kad pasiimtum, kad ir tą rečiau naudojamą daiktą. Jos taip pat ir talpesnės. Na žodžiu, turėjau galimybę pabandyti vieną ir kitą variantą. smile.gif
Papildyta:

man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 09 lapkričio 2007 - 22:26
pabandziau pazaist su dute_a virtuve g.gif
pirmas variantas man toks maziau apkrautas gavos.. ale pamiršau kad indaplovė turi būt doh.gif bet vistiek ikeliu:
user posted image
user posted image
user posted image
antras variantas man toks jaukesnis atrodo....
user posted image
user posted image
user posted image
cia indaplovė po orkaite... šaldytuvas gali ir neįmontuojamas būt, bet jis turi būt "aprengtas" ty iš visų pusių plokštė ir kiek eina kokia spintukė lygiai su kitom...
jei mesinori baro tai tą stalviršį skirčiau pusiau.. ir daryčiau atlčius iš virtuvės pusės kokių 30cm gylio, o iš svteinės pusės palikčiau nišą po stalvoršiu kad galėtų patogiai atsisėst....
Atsakyti