QUOTE(Saja @ 2007 11 08, 18:50)
Mačiau
Senukuose, ir Irise šalia tapetų, berods. Gali dar
čia žvilgtelėti. Tiesa, aš nežinau, ar jos patvarios

.
Na, sitas pleveles as zinau - mano mama su jomis jau ne karta savo sena virtuvini atnaujinejo.

Tik va apie saldytuva tai as net nepagalvojau... O be to, manau, kad baisiai sunku butu lygiai ir vienodai ant jo uzklijuoti...

O apie automobiliniu dazu naudojima saldytuvo perdazymui tai pirma karta girdziu

Gal reiks pasidomet?
QUOTE(labamba @ 2007 11 08, 18:59)
niu esu as pas savo kriksto mama maciu labai senai,manau jau cia tos klijuojamos pleveles atgyvena

priestai saldytyva reikia gerai nuriebinti,kad jokios dulkeles nebutu,nes puslytes paskui issoksta tose vietose kur nelimpa,po kiek laiko ta lipionke atsilupineja krastai,tai vaizdas

niu o kodel jums nepatinka balta saldytuvas?juk galima kokius magnetukus kolekcuonuoti,taip ji paivairinti

bet ne manau kad grozis bus su ta klijonke klijuotas,pas daugeli cia idetu nuotraukyciu maciau baltus saldytuvus,tikrai gerai atrodo,nebent pas jus jis senas,tai norite kanors pakeisti,bet jei taip tai manau geriau pataupyti ir nusipirkti nauja
cia tik mano nuomone
Va to as ir bijau, kad gali nekaip uzsiklijuoti...

O baltas saldytuvas man tiesiog iskrenta is bendro konteksto (kaip jau minejo ir Saja). Aisku, galbut teks prie to priprast (juk ir suo kariamas pripranta), nes saldytuvui viso labo tik trys metai. Jei butu senas, tai ir kalbos nebutu apie jo pasilikima

O visokios magnetuku kolekcijos ant saldytuvo tai man apskritai tik chaoso ir netvarkos ispudi sudaro (sorry, jei ka nors izeidziau, bet cia mano nuomone

), ir apskritai, kuo maziau daiktu ant akiu, tuo man atrodo graziau...
Papildyta:
[quote=vasarė,2007 11 08, 22:26]
Visais atvejais kampinės spintelės ne tik, kad vizualiai gražiau atrodo, bet ir funkcionalesnės bei patogesnės, aišku tokių dalykų ir kaina didesnė. Man asmeniškai dabar tas kampas atrodo nepatogus. Tačiau čia tik mano nuomonė

Pati turiu išnaudotą kampą

. Kadangi virtuvės nėra labai daug, tai tikrai daug ką reiškia.
Vasare, kokias kampines spinteles turi omeny, sakydama kad jos ir graziau atrodo ir funkcionalesnes? Tas vadinamas karuseles ir stalcius M raides formos? Ar dar kokias nors kitas?
[quote=cheery,2007 11 09, 10:21]
pagaliau ir mes turim virtuvę

labai pasisekė mums dėl gamintojų, t.y. virtuvę mums pagamino per dvi savaites
va čia jos nuotraukos:
virtuve
niekaip negaliu dar ja atsidžiaugti
[/quote]
cheery, labai patiko man tavo virtuvyte

o ypac tos virsutine spintutes su matiniu stiklu (jauciu pas save irgi tokias darysiu

Tiesa, ar jos daug brangesnes uz tas paprastas, atsidarinejancias ne i virsu?), ir tai, kad isnaudotas plotas spintelems iki pat virsaus!