Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

pagaliau ir mes turim virtuvę ax.gif labai pasisekė mums dėl gamintojų, t.y. virtuvę mums pagamino per dvi savaites bigsmile.gif
va čia jos nuotraukos: virtuve
niekaip negaliu dar ja atsidžiaugti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 11 09, 09:53)
Merginos!!!!!
Ka tik skambino virtuves gamintojai ir pasisiule perdaryt stalciukus, pripazino savo klaida, kad neakcentavo sios vietos.
thumbup.gif  Pagarba tokiems gamintojams, retai tokiu berasi Lietuvoj.
Einu  drinks_cheers.gif  is palengvejimo  tongue.gif

thumbup.gif
užklydo į supermamą, pamatė paminėtą firmos vardą ir nusiskundimus ir prašau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 11 09, 10:21)
pagaliau ir mes turim virtuvę ax.gif labai pasisekė mums dėl gamintojų, t.y. virtuvę mums pagamino per dvi savaites  bigsmile.gif

nugis grazu bigsmile.gif spalvų derinys jau kiek pabodęs, bet visumoj labai jaukiai atrodo wub.gif tik orkaitės pasigedau g.gif

o dar taip greit pagamino blink.gif thumbup.gif prašom rašyt firmą ir kainą bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 09, 11:43)
nugis grazu  bigsmile.gif  spalvų derinys jau kiek pabodęs, bet visumoj labai jaukiai atrodo  wub.gif  tik orkaitės pasigedau  g.gif

o dar taip greit pagamino  blink.gif  thumbup.gif  prašom rašyt firmą ir kainą  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

dėkui ax.gif

orkaitės atsakėm, nes ta mūsų virtuvytė laba maža, o ir orkaitę aš labai retai tenaudoju blush2.gif ai pagalvojom, kad išgyvensim ir be jos biggrin.gif

gamino "CPS Engineering" smile.gif mums dar jie ir stalą padarė į virtuvė smile.gif tai kaina baldų ir stalo išėjo 4000 Lt
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 11 09, 11:21)
pagaliau ir mes turim virtuvę ax.gif labai pasisekė mums dėl gamintojų, t.y. virtuvę mums pagamino per dvi savaites  bigsmile.gif

Labai grazi virtuve 4u.gif Mums baldų gamintojas virsutines spinteles taip pat siūlo aliuminio rėmo su balintu stiklu. Kaip geriau, praktiškiau, gražiau medinės ar iš stiklo spintelės? Pasidalinkite merginos patirtimi smile.gif

Cheery, papasakok kas ten pas tave ant sienos tarp spintelių - plytelės ar kažkokia plokštė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Lima @ 2007 11 09, 11:55)
Cheery, papasakok kas ten pas tave ant sienos tarp spintelių - plytelės ar kažkokia plokštė? g.gif

paprastos plytelės iš Senukų smile.gif
Atsakyti
cheery, graži virtuvytė, ir kaip tokiam mažam plotui viskas protingai išdėstyta thumbup.gif. Gal tik būtų patogiau plautuvę ir kailentę sukeisti vietomis g.gif. Bet kaip greitai padarė thumbup.gif. O kokybe tu visiškai patenkinta? Nes iš nuotraukos visko nepamatysi ax.gif. Jei taip, tai bandysiu išsiųsti jiems savo projektą, kad paskaičiuotų kainą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Lima @ 2007 11 09, 10:55)
Kaip geriau, praktiškiau, gražiau medinės ar iš stiklo spintelės? Pasidalinkite merginos patirtimi  smile.gif

pas mane bus irgi aliuminio rėmas ir stiklas matinis.. aš tiesiog norėjau lengvumo.. kad kuo mažiau kristų į akis.. tai manau stiklas atliks tą darbą geriau nei medinės spintelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 09, 12:09)
cheery, graži virtuvytė, ir kaip tokiam mažam plotui viskas protingai išdėstyta thumbup.gif. Gal tik būtų patogiau plautuvę ir kailentę sukeisti vietomis  g.gif. Bet kaip greitai padarė thumbup.gif. O kokybe tu visiškai patenkinta? Nes iš nuotraukos visko nepamatysi  ax.gif. Jei taip, tai bandysiu išsiųsti jiems savo projektą, kad paskaičiuotų kainą  bigsmile.gif

norėjom ir mes kaitlentę su kriaukle vietom keisti, nes ventiliacijos anga yra virš kriauklės doh.gif bet tada būtų reikėję kanalizacijos ir vandentiekio vamzdžius pratęsinėti, tai nusprendėm, kad gartraukio žarną bus paprasčiau iki ventiliacijos nuvest ax.gif

niu kol kas ir kokybe, ir pačiu meistrų darbu esu patenkinta smile.gif kaip ja seksis naudotis - parodys laikas smile.gif mes jokių daug visokių mandrumų nedėjom ax.gif yra tik tas cargo krepšiukas, džiovyklė, o kur stiklinės spintelės atsidarymai su amortizatoriais.. stalčiai visi paprasti..
jie dar duoda metų garantija baldams.. tai bus matyt smile.gif
Atsakyti
o as vel lendu su jumis patarimo, galvoju gal man tas virsutines spinteles padaryti kremines spalvos kad ne taip i akis kristu, ka manot g.gif patarkit prasau, nes nezinau kaip daryt, ar neatrodys "be rysio"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 08, 18:50)
Mačiau Senukuose, ir Irise šalia tapetų, berods. Gali dar čia žvilgtelėti. Tiesa, aš nežinau, ar jos patvarios  g.gif.

Na, sitas pleveles as zinau - mano mama su jomis jau ne karta savo sena virtuvini atnaujinejo. smile.gif Tik va apie saldytuva tai as net nepagalvojau... O be to, manau, kad baisiai sunku butu lygiai ir vienodai ant jo uzklijuoti... g.gif O apie automobiliniu dazu naudojima saldytuvo perdazymui tai pirma karta girdziu smile.gif Gal reiks pasidomet? smile.gif

QUOTE(labamba @ 2007 11 08, 18:59)
niu esu as pas savo kriksto mama maciu labai senai,manau jau cia tos klijuojamos pleveles atgyvena doh.gif priestai saldytyva reikia gerai nuriebinti,kad jokios dulkeles nebutu,nes puslytes paskui issoksta tose vietose kur nelimpa,po kiek laiko ta lipionke atsilupineja krastai,tai vaizdas doh.gif niu o kodel jums nepatinka balta saldytuvas?juk galima kokius magnetukus kolekcuonuoti,taip ji paivairinti smile.gif bet ne manau kad grozis bus su ta klijonke klijuotas,pas daugeli cia idetu nuotraukyciu maciau baltus saldytuvus,tikrai gerai atrodo,nebent pas jus jis senas,tai norite kanors pakeisti,bet jei taip tai manau geriau pataupyti ir nusipirkti nauja 4u.gif
cia tik mano nuomone biggrin.gif

Va to as ir bijau, kad gali nekaip uzsiklijuoti... g.gif O baltas saldytuvas man tiesiog iskrenta is bendro konteksto (kaip jau minejo ir Saja). Aisku, galbut teks prie to priprast (juk ir suo kariamas pripranta), nes saldytuvui viso labo tik trys metai. Jei butu senas, tai ir kalbos nebutu apie jo pasilikima smile.gif O visokios magnetuku kolekcijos ant saldytuvo tai man apskritai tik chaoso ir netvarkos ispudi sudaro (sorry, jei ka nors izeidziau, bet cia mano nuomone blush2.gif ), ir apskritai, kuo maziau daiktu ant akiu, tuo man atrodo graziau... blush2.gif

Papildyta:
[quote=vasarė,2007 11 08, 22:26]
Visais atvejais kampinės spintelės ne tik, kad vizualiai gražiau atrodo, bet ir funkcionalesnės bei patogesnės, aišku tokių dalykų ir kaina didesnė. Man asmeniškai dabar tas kampas atrodo nepatogus. Tačiau čia tik mano nuomonė smile.gif Pati turiu išnaudotą kampą thumbup.gif . Kadangi virtuvės nėra labai daug, tai tikrai daug ką reiškia.

Vasare, kokias kampines spinteles turi omeny, sakydama kad jos ir graziau atrodo ir funkcionalesnes? Tas vadinamas karuseles ir stalcius M raides formos? Ar dar kokias nors kitas?

[quote=cheery,2007 11 09, 10:21]
pagaliau ir mes turim virtuvę ax.gif labai pasisekė mums dėl gamintojų, t.y. virtuvę mums pagamino per dvi savaites bigsmile.gif
[/quote]

cheery, labai patiko man tavo virtuvyte thumbup.gif o ypac tos virsutine spintutes su matiniu stiklu (jauciu pas save irgi tokias darysiu smile.gif Tiesa, ar jos daug brangesnes uz tas paprastas, atsidarinejancias ne i virsu?), ir tai, kad isnaudotas plotas spintelems iki pat virsaus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 09, 11:50)
ar neatrodys "be rysio"
user posted image

prašom nesupykt, jei jau klausiat nuomonės tai ją ir sakau.. man apskritai šis varinatas be ryšio cool.gif labiausia nepatinka šaldytuvo ir orkaitės vieta.. ty tos dvi griozdiškos spintos schmoll.gif
visą tą reikalą permesčiau tarp durų ir lango... o tos sieninės spintelės irgi nei i tvora nei i mietą... kampinę pasikt išvis misija neimanoma.. geriau vietoj jos gelikę pasikabinčiau ax.gif na čia mano mintys tokios g.gif

nors aišku va įdomu visos erdvės išplanavimas g.gif nes tas irgi turi įtakos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 lapkričio 2007 - 12:32