Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2007 11 09, 22:53)
nu aš tikiuos kad buvo papaišyta tai kas aktualu virtuvei... šiaip dar įdomu ar čia butukas ar namukas.. kur tos durys veda  g.gif

ir šiaip jei tas langas vienas tai gal imanoma ta virtuvę perbazuot visai prie kios sienos.. aišku jei vamzdynus įmanoma perkelt g.gif

user posted image
kitas langas bus svetainei(raudonas), virtuve bendra su svetaine, svetaine mazdaug 17kvadratu, kitu sienu kaip ir nera, o tos durys veda i vonia.o sveisos tai ten labai mazai, nes uzstoja vonios siena ta langa o salia yra kitas namas tai ten tokia kisene doh.gif , na cia ne butas o namo pirmas aukstas
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 09, 23:04)
kitas langas bus svetainei(raudonas), virtuve bendra su svetaine, svetaine mazdaug 17kvadratu, kitu sienu kaip ir nera, o tos durys veda i vonia.o sveisos tai ten labai mazai, nes uzstoja vonios siena ta langa o salia yra kitas namas tai ten tokia kisene doh.gif , na cia ne butas o namo pirmas aukstas

tai ta spinta uzstos tik šviesą einančią link tos sienos į kurią atsidaro durys.. tai jokio praradimo nematau schmoll.gif na any way... einu miegot ax.gif tikiuos bent ką padoraus pavykt sugalvot 4u.gif mirksiukas.gif virtuvė tavo, o čia tik šiaip pasižaidžiau prie tėliko besedėdama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 09, 23:09)
tai ta spinta uzstos tik šviesą einančią link tos sienos į kurią atsidaro durys.. tai jokio praradimo nematau  schmoll.gif na any way... einu miegot  ax.gif  tikiuos bent ką padoraus pavykt sugalvot  4u.gif  mirksiukas.gif virtuvė tavo, o čia tik šiaip pasižaidžiau prie tėliko besedėdama  blush2.gif

labai aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 10, 00:09)
tai ta spinta uzstos tik šviesą einančią link tos sienos į kurią atsidaro durys..

Galima tos spintos tiesiog atsisakyti, o orkaitę dėti po kaitlente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 10 lapkričio 2007 - 00:26
QUOTE(Saja @ 2007 11 10, 00:24)

ir tada prarandu pora spinteliu kuriu pas mane ir taip laaaabai mazai doh.gif
Atsakyti
akvilyte, nu šaunuolė 4u.gif
aš vakar bandžiau kažką išmąstyti, bet žiovulys suėmė ir patingėjau blush2.gif

man abu variantai drinks_cheers.gif gal pirmojo išplanavimas, o antrojo "coloritas" thumbup.gif

QUOTE(Saja @ 2007 11 10, 02:24)

clap_1.gif

QUOTE(dute_a @ 2007 11 10, 02:39)
ir tada prarandu pora spinteliu kuriu pas mane ir taip laaaabai mazai doh.gif

jei pasidarysi po baru stalčius, kaip akvilyte pabraižė, tilpsi 4u.gif aš panašiai pasidariusi, tik pas mane spintelė visokiems virtuviniams prietaisams ir kampe karuselė mirksiukas.gif vakar beveik baigė montuoti, savaitgalį išsiklyjuojam plytas ir tada įmesiu foto ax.gif

prisidariau stalčių, kad dabar neturiu ką ten dėti lotuliukas.gif biggrin.gif
tai ir tu nepersistenk, geriau šviesos palik wub.gif
aš šviesos šaltinio jokiu būdu dėl kelių spintelių neužkraučiau
Atsakyti
prisidariau stalčių, kad dabar neturiu ką ten dėti lotuliukas.gif biggrin.gif

PAPILDYTA:
Su laiku ju gali ir pritrukti.Zmogus juk toks yra,kad vis kazko reikia ir reikia,ir niekad negana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 10 lapkričio 2007 - 09:16
Sveikos 4u.gif

Issirinkau virtuvini komplekta balinto azuolo spalvos.Kokios tiktu plyteles tarp spinteliu ir kokia galetu buti sienu spalva ? Virvuteje nera duru, o iskart eina su koridorium, todel manau tureciau paderinti ir koridoriaus spalva ? Man patinka zalia- tokia kaip chaki -nemoku issireiksti.

Labai labai laukiu patarimu 4u.gif

va tokia spalva patinka man :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunel: 10 lapkričio 2007 - 10:07
QUOTE(ramunel @ 2007 11 10, 10:02)
va tokia spalva patinka man :

pistacija čia.. nu ta prasme spalva... pas mane irgi balintas ąžuolas bus.. šviesus stalviršis... ir neįsivaizduoju kokių spalvų noriu.... ai dar mėn turiu lotuliukas.gif doh.gif jaučiu pirma surinks o tada galvosiu ką su sienom daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 10, 12:18)
pistacija čia.. nu ta prasme spalva... pas mane irgi balintas ąžuolas bus.. šviesus stalviršis... ir neįsivaizduoju kokių spalvų noriu....  ai dar mėn turiu  lotuliukas.gif  doh.gif  jaučiu pirma surinks o tada galvosiu ką su sienom daryt  lotuliukas.gif

pas mane irgi balintas azuolas su parketiniu-taip sake spalva -stalvirsiu 4u.gif
paskui miegamojo komplektas irgi bus balintas azuolas, paskui durys azuolo fanieruote ir dabar galvoju ar neperdaug to azuolo g.gif todel noriu kazkokios ryskenes virtuvej spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunel @ 2007 11 10, 12:29)
pas mane irgi balintas azuolas su parketiniu-taip sake spalva -stalvirsiu  4u.gif
paskui miegamojo komplektas irgi bus balintas azuolas, paskui durys azuolo fanieruote ir dabar galvoju ar neperdaug to azuolo  g.gif  todel noriu kazkokios ryskenes virtuvej spalvos  4u.gif

Tai prie sviesios spalvos daug spalvu galima derinti
drinks_cheers.gif
Pas mane sokolado spalvos baldai,todel sienos kapucino spalvos lotuliukas.gif
Vakar baige virtuve montuoti,negaliu atsidziaugti,labai tamsi,bet tokia ryski kaip ir norejau thumbup.gif

Pas mane miegamajame balinto azuolo baldai bus ,o sienos -papaja,labai gerai dera,as is katalogo si derini nusiziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2007 11 10, 12:57)

Pas mane sokolado spalvos baldai,todel sienos kapucino spalvos lotuliukas.gif
Vakar baige virtuve montuoti,negaliu atsidziaugti,labai tamsi,bet tokia ryski kaip ir norejau thumbup.gif

Sveikinu su nauja virtuve drinks_cheers.gif
o nuotraukėlių bus blush2.gif
Atsakyti