Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Sheshkiux @ 2007 11 10, 14:37)
Sveikinu su nauja virtuve  drinks_cheers.gif
o nuotraukėlių bus blush2.gif

Bandysiu artimiausiu metu pafotkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2007 11 10, 12:57)
Tai prie sviesios spalvos daug spalvu galima derinti
drinks_cheers.gif
Pas mane sokolado spalvos baldai,todel sienos kapucino spalvos lotuliukas.gif
Vakar baige virtuve montuoti,negaliu atsidziaugti,labai tamsi,bet tokia ryski kaip ir norejau thumbup.gif

Pas mane miegamajame balinto azuolo baldai bus ,o sienos -papaja,labai gerai dera,as is katalogo si derini nusiziurejau ax.gif

Jei ne paslaptis,kokio katalogo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 10, 15:23)
Jei ne paslaptis,kokio katalogo? ax.gif

Turiu vokiska miegamojo baldu kataloga.Baldai is medzio masyvo.
Tai ten ir pamaciau ,kad ta spalva labai gerai atrodo su sviesiais baldais ir nusikopinau 4u.gif
Neturiu pavyzdzio parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 09, 16:57)
Labutis, noreciau suzinoti jusu nuomone apie savo virtuve, bet nemoku perkelti brezinuko is alno programos i supermamos puslapi. gal kas galetu pagelbeti?

kartoju savo prasyma, gal kas pagelbes?
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 10, 14:06)
kartoju savo prasyma, gal kas pagelbes?

atsiusk i akviva @ takas.lt

ar nzn kaip uzsiseivinti ju kompe?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 10 lapkričio 2007 - 14:22
QUOTE(vasarė @ 2007 11 09, 22:24)
user posted image
Gražumas priklauso nuo atskirų dalykų. smile.gif o patogumas - tai butent tokiam variante ir nereikia vargti sulendant beveik visai į spintelę, kad pasiimtum, kad ir tą rečiau naudojamą daiktą. Jos taip pat ir talpesnės. Na žodžiu, turėjau galimybę pabandyti vieną ir kitą variantą.  smile.gif
Papildyta:

man  thumbup.gif

bet tada yra prarandami trys stalciai, i kuriuos tikrai daug turto telpa thumbup.gif
man mano variantas ir grazesnis ir talpesnis assa.gif
user posted image
bet cia kiekvienam savo irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 10 lapkričio 2007 - 16:12
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 10, 15:17)
atsiusk i akviva @ takas.lt

ar nzn kaip uzsiseivinti ju kompe?? g.gif

nezinau kaip is alno programos perkelti i worda ir ideti i si puslapi.
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 10, 17:40)
bet tada yra prarandami trys stalciai, i kuriuos tikrai daug turto telpa  thumbup.gif
man mano variantas ir grazesnis ir talpesnis assa.gif
user posted image
bet cia kiekvienam savo  irnesakyk.gif

O ar patogi naudojimui kriaukle ? Nes aš kai pasižiūriu vis rodos, kad indus plauti tikrai ne taip patogu, kaip pirmajame variante ?
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2007 11 10, 16:54)
O ar patogi naudojimui kriaukle ? Nes aš kai pasižiūriu vis rodos, kad indus plauti tikrai ne taip patogu, kaip pirmajame variante ?

o kodel turetu but nepatogi? g.gif as irgi kol neturejau virtuvinio baisiausiai pergyvenau, kaip as plausiu indus doh.gif ogi labai viskas paprasta ir patogu: taigi stovi tiesiai priesais kriaukles dubeni ir plauni plauni plauni.... biggrin.gif man patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 10, 14:06)

user posted image
čia kaip suprantu tai kur aukštai gal mikrobangė??? šaiip ta spintukė ir maišo visą reikalą.. visa kita visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 10, 20:28)
user posted image
čia kaip suprantu tai kur aukštai gal mikrobangė??? šaiip ta spintukė ir maišo visą reikalą.. visa kita visai nieko  bigsmile.gif

ten ant tos spinteles tures stoveti telikas.
Papildyta:
labai dekui akvilytei uz pagalba.
Atsakyti
man tas pavyzdys šiaip nelabai, tik patį principą norėjau parodyti, kas yra kampinės spintelės. rolleyes.gif Mano virtuvės atveju, aš išlošiau vietos. Tai tiek smile.gif o virtuvė irgi eina tokiu pačiu kampu, kaip pas tave Kioske
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 10 lapkričio 2007 - 20:39