QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 28, 11:26)
persiprašau,kaip čia nemačiau tos žinutės
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 28, 10:06)
Bandau pagelbėti: atidaryk puslapį, ekrano viršuje pasirink VIEV, tada žemiau ENCODING, ir kitoje lentelėje AUTO SELEST , gausis gerai rusų kalba. 
Būk rami tavo kompe viskas gerai!

Būk rami tavo kompe viskas gerai!
Ačiū Sigute ir aš jau matau
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 28, 10:46)
: Sigute,gal ir fotkint kompo ekrana moki,kartais norisi kokio nors puslapio foto ikelt,o nebemoku 
Sigutė dukružės pagalba viską moka...
Vakare bandysiu ta tema pagelbėti.
O šiaip tai labai miela padėti, nes mane irgi labai nervuodavo, randi ką įdopmaus , o suprasti neidavo...
Tame ir gražus bendravimas, kaip galime viena kitai padėti...
QUOTE(Rima* @ 2007 11 28, 01:37)
http://www.senpolia....os/album_pests/
Radau šiame saite labai daug informacijos apie kenkėjus ir ligas, kas skaitote rusiškai, manau - bus vertinga pasistudijuoti.
Radau šiame saite labai daug informacijos apie kenkėjus ir ligas, kas skaitote rusiškai, manau - bus vertinga pasistudijuoti.
Bet gi kiek visokio brudo, gali užsiveisti, vargšės gėlytės. Dabar galvoju, o kur jus perkat tą TOPAZA? Ar brangus?
QUOTE(sigita @ 2007 11 28, 14:56)
Bet gi kiek visokio brudo, gali užsiveisti, vargšės gėlytės. Dabar galvoju, o kur jus perkat tą TOPAZA? Ar brangus?
tuoj papasakosiu ko vakar prisipirkau,kad po ranka būtų
Parašyk kas per daigta sir kam skirtas tas :Aphisol Bio 
O .Previcur Mažesnė pakuotė .9 litai su centais ..pirkau šiandien .reik palaistyti profilaktikai...
Supykau ant savo sanpaulijų...nusprendžiau ,kad mažos ponios ir elgsiuos kaip su agurkais [o su tais tai kėdainiuose visi moka apseiti] tad ir priemonės kaip agurkam ...nesvarbu ,kad veislinės ,manau neištručysiu..
[jei tik jūs žinotumėt ,kiek visokio brūdo pripurškiama ,kol agurkai ant stalo papuola]
O .Previcur Mažesnė pakuotė .9 litai su centais ..pirkau šiandien .reik palaistyti profilaktikai...
Supykau ant savo sanpaulijų...nusprendžiau ,kad mažos ponios ir elgsiuos kaip su agurkais [o su tais tai kėdainiuose visi moka apseiti] tad ir priemonės kaip agurkam ...nesvarbu ,kad veislinės ,manau neištručysiu..
Žiūriu mūsų skyrelis tuoj pavirs į skyrelį apie kenkėljus ir ligas
Aš irgi parodysiu savo pirkinį. Tiesa pirkau jau praeitą savaitę, bet šiandien papurškeliojau ant suglebusių sanpaulijų.

Kaip suprantu, tai jis yra priemonė ir nuo grybelinių susirgimų ir nuo kenkėjų ir skatina augalų augimą. Ir visai nekenksmingas naudoti patalpose.
Siūloma ir profilaktiškai nupurkšti kas 1-2 savaites.
Gal kas esate naudoję sanpaulijoms?
Aš irgi parodysiu savo pirkinį. Tiesa pirkau jau praeitą savaitę, bet šiandien papurškeliojau ant suglebusių sanpaulijų.

Kaip suprantu, tai jis yra priemonė ir nuo grybelinių susirgimų ir nuo kenkėjų ir skatina augalų augimą. Ir visai nekenksmingas naudoti patalpose.
Gal kas esate naudoję sanpaulijoms?
QUOTE(Kerpena @ 2007 11 28, 15:55)
Aš linkusi į ekologinį ūkį,ypač kambaryje,tai chemijos mane gąsdina
nebent šituo Bio Chronu pasidomėsiu,papurškiu retkarčiais rožes,kai kitais būdais nebeįveikiu vabalų
Na,šiuo metu visoms aktualu apie ligas ir kenkėjus pašnekėt,maniškės kelios ir įtartinos,daug ką daro temperatūrų šokinėjimas ir drėgmė namuose
tai lengvi vaistukai nepamaišys manau.Ephisol Bio toks purškalas,tinkantis profilaktikai prieš ligas,apsaugo ir tuo pačiu stiprina imuniteta
susideda iš azoto,kalio oksido+mikroelementai...Šiaip rašo.Speacializuotos mikroelementų trašos
Kerpena kur pirkai šį purškaliuką?Čia gal panašus sudėtim i šį Episolį?
visi mano išvardinti vaistai naudojant kambaryje nėra pavojingi išskyrus Karate na aš geriau pasinuodysiu,nei prarasiu savo 70 veislių
Kerpena kur pirkai šį purškaliuką?Čia gal panašus sudėtim i šį Episolį?
Na jums kaip pirmą žiemą žiemojant su sanpaulijom matau neramumų daug, nieko tada jum ši žiema išbandymų metas, kitą žiemą būsite ramesnės ir į viską daug paprasčiau reaguosit, o tais chemikalais perdaug nesižavėkite, jie jau nėra tokie nekalti, tad būkite atsargios, ne kenkėjai gali sunaikinti jūsų augintines, bet jūs pačios juos tiesiog nukepinti galite, alyvuogė tiek jų jau įsigijai , jog galima pagalvoti jog pas tave visas zoo. sodas.
Pas mane namuose tik NeemAzal'is, ir aš labai juo patenkinta, daugiau tiesiog neprireikė.
Tiesa reklamuojamo yra ir dar daugiau tručo, bet argi jo viso reikia turėti namuose, manau kuo mažiau liestis prie chemijos...
Vienas patarimaas, gavus naują augaliuką, kad ir iš patyrusios sanpaulijų augintojos būtina labai juos apžiūrėti, ir ką nors pavojingo pastebėjus ją būtinai informuoti, (nors kaip aš taip padariau radusi kenkėjų, tai ir dabar dar karo stovis paskelbtas, o tikėjausi padėkos, va ir tolerancija poniutės, užtai daugiau pasimokiau, tokį dalyką rašyti viešai, kad kitos augintojos būtų atsargios)
Pas mane namuose tik NeemAzal'is, ir aš labai juo patenkinta, daugiau tiesiog neprireikė.
Tiesa reklamuojamo yra ir dar daugiau tručo, bet argi jo viso reikia turėti namuose, manau kuo mažiau liestis prie chemijos...
Vienas patarimaas, gavus naują augaliuką, kad ir iš patyrusios sanpaulijų augintojos būtina labai juos apžiūrėti, ir ką nors pavojingo pastebėjus ją būtinai informuoti, (nors kaip aš taip padariau radusi kenkėjų, tai ir dabar dar karo stovis paskelbtas, o tikėjausi padėkos, va ir tolerancija poniutės, užtai daugiau pasimokiau, tokį dalyką rašyti viešai, kad kitos augintojos būtų atsargios)
Sigut,chemijom tikrai nesižaviu,tik gyvenu užkampy,tai turiu būt pasiruošus visiems gyvenimo atvejams
beto dar ir 15 arų soda turiu,ypač rožes mėgsta amariukai
šiaip niekad gyvenime nebuvau purškus kambarinių gėlių kol sanpaulijų neįsigijau,o ir trašų nepropagavau,užtekdavo tik persodint i naują žemę ir nupurkšti lapų blizgesiu,bet kai namie atsirado "poniutės"sanpaulijos,tai...kaip tam anekdote,neturėjo bėdos,tai sugalvojo sanpaulijas augint...
na bet visus vargus atperka žiedukai
pirma žiema,tikrai baisoka