Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 28, 16:08)
Kerpena kur pirkai šį purškaliuką?Čia gal panašus sudėtim i šį Episolį? g.gif   

Aš pirkau netoli mūsų namų esančioje nedidelėje parduotuvėlėje. Ten prekiauja vazonais žemėmis, sėklomis, trąšomis ir pan.
Sudėtyje yra biohumuso ir česnako. Šiaip labai prastai išversta.
Preparatas lenkiškas. Dar, nežinau, ar man toks buteliukas, pasitaikė, ar čia taip jie tokie, bet labai prastai purškia. Šiandien net į kitą purštuvą truputį įsipyliau...
Atsakyti
Visgi prie visų priešų sanpaulijoms galiu drasiai priskirti- vanduo , drėgmė, šaltas oras, kaip tai išmoksime sureguliuoti, naudoti saikingai tada ir baimių bus mažiau...

Tuk, tuk, tuk- kad neprisikalbėčiau.... doh.gif
Atsakyti
Baisiausia tai ir yra tas laistymas. Rodos visai, vos vos palaistau. Jau galvojau, kad perdžiuvo, o Rima, sako, kad greičiausiai perlaisčiau.
Jau nieko nebesuprantu.
Vasarą vieną kartą, kai vyras išvažiuodamas sumerkė į vandenį, tai jos visos buvo permirkusios. Tada pora mažų vaikiukų nupuvo. Bet ten tai buvo tikras paskandinimas, bet ir tai kurios atsilaikė, paskui išdžiuvo ir išgyveno...

Jau buvau pradendanti galvoti, kad susigyvenau su šiom gėlytėm - ir vaikai išdygo, ir atskirti pavyko, ir auga, bet matyt dar per anksti apsidžiaugiau. Dabar matau, kad nieko nesuprantu doh.gif o aš kaip vėpla net kelias veislines įsigijau blush2.gif

O chemikalų iki šio rudens iš vis nebuvau naudojus. Šiemet pirmą kartą užsiveisė voratinklinių erkučių sprigėse, greičiausia nusipirkau užkrėstą, tai teko naikinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 lapkričio 2007 - 16:14
Prisiminiau vieną žiaurią, bet paprastą priemonę, kuri nėra priemonė. smile.gif Jokiu būdu nerekomenduoju sanpaulijas apleisti. Tačiau! – kai dar neturėjau nei sanpaulijų daug, nei žalio supratimo apie jas, tik vieną bevardę, vos tik imdavau labai stengtis, ji geibo ir nežydėjo. O kai ilgėliau tarsi "pamiršdavau", staiga spražysdavo. Todėl ir dabar manau, kad verčiau sausiau, nei perlaistyti (apie tai juk visi kalba). Tik kitas dalykas, kad augalo perdžiovinimas tikrai pražūtingas vaikučiams.
Atsakyti
Prutariu nuomonei, kad geriau sausiau nei perlaistyti. Aš įkišu pirštą į žemę ir jeigu ten nors biški drėgna - nelaistau. Palaistau tik kai būna sausa . pilu tiek, kad išbėga per skylutes apačioje, palaikau kokį 30min ir vandenuką iš lėkštučių išpilu. Gal ir negerai tokie kraštutinumai, bet pas mane jos auga gerai ir nuolat žydi. Tiesa, mano visos "dvarniaškės", bet gi sanpaulijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 28, 10:46)
: Sigute,gal ir fotkint kompo ekrana moki,kartais norisi kokio nors puslapio foto ikelt,o nebemoku  blink.gif

Ant klaviatūros yra toks mygtukas "print screen" (sutrumpintai Prt Sc Sysrq, bent jau pas mane) tai va, paspausk jį ir tada atsidaryk "paint" programą (start>all programs>accessories>paint) ir pasirink edit>paste, tada tau parodys tai ką nufotografavai. o kaip išsaugoti? file>save as ir pasirenki kur išsaugoti( desktop, my documents ar kur kitur) jei nori kad nuotraukytė mažiau vietos uzžimtų tai kai paspaudi save as ir atsiranda langelis kur yra "save as type" pasirink JPEG formatą. Viskas 4u.gif
Atsakyti
parašyčiau apie purškalus , blush2.gif ale vyras grasina kompą atjungt doh.gif remontas blush2.gif ate mergaitės ,neliūdėkit ax.gif ,gryšiu.... 4u.gif
gal kada kur iš svetimo kompo ir pasijungsiu tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano tinginėliai lapeliai sukruto vaikus auginti.
Atsakyti
Noriu pasigirti savaja bevarde iš maximos, kurią jau koks mėnuo noriu persodinti, o ji vis nenustoja žydėti.

user posted image
Atsakyti
GLAŽUOLĖ
Atsakyti
Sveikutes.As nemoku augint sanpauliju.Pas mama zydi kuo puikiausiai,lapai veslus.O pas mane kiek parsivezu tai ir numarinu.O mama,tai laisto kaip kitas geles,zeme is darzo ir nezino jokiu pribombasu ,kaip jas augint.Gal netinka aplinka? g.gif Nors kitos geles nesiskundzia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas prisijungus 4u.gif
Manau ,kad netinka sanpaulijom tavo laistymo būdas... ax.gif g.gif ..parsinešk kokią ir žiūrėk kaip į kaktusą... mirksiukas.gif Jei perki ,tai apžiūrėk ,kad žemė nebūtų labai šlapia ,nes gal nusiperki ,jau gerai perlietą ...O gereusia ,tai palauk pavasario ir pabandysi iš mamos parsinešti lapukų...Pamatysi ,kaip išmoksi... thumbup.gif Visos mes draugaut pradžioj su parduotuvinėm pradedam ,po to mokinamės eksperimentuojam... mirksiukas.gif
Atsakyti