Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

o pas mane daug kalnų ir rogutės bent trys lotuliukas.gif oi smagu būt pasivėžint,tik sniego reikia tongue.gif
Atsakyti
Jo Alyvuoge ,ten pas tave tai kalnų sočiai ..net pavydas bambą griaužia.... blush2.gif O kaip ten tavo lentynos gyvuoja,ar pajutai aju skirtumą... g.gif O kaip stovas ar sustatei ...gal netiko . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 30, 11:48)
Jo Alyvuoge ,ten pas tave tai kalnų sočiai ..net pavydas bambą griaužia.... blush2.gif O kaip ten tavo lentynos gyvuoja,ar pajutai aju skirtumą... g.gif O kaip stovas ar sustatei ...gal netiko . mirksiukas.gif

Kalnų visoms užteks mirksiukas.gif ,sėdi i mašiniuka pasikrauni rogutes,pačiužas ir atvarai mirksiukas.gif ant prūdelio labai gera čiuožykla būna tongue.gif Lentynos gyvuoja thumbup.gif tik i dvi telpa tik pusė doh.gif skyrtumas tikrai pasijuto,stiebiasi sparčiau,matyt dėl to,kad ir šilumos nuo lempų gauna.Stovas dar laukia savo eilės,sumasčiau kur statysiu,bet pirma reik stalaža sukonstruot,tada žiūrėsiu kur jis "Įsipieš" biggrin.gif tik plokščiu išpjovimo terminas ilgokas,kol gausim,kol pastatysim nežinau kiek čia truks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 30 lapkričio 2007 - 11:28
Na šaunuolė 4u.gif judi į priekį ... thumbup.gif Jei jau užsakyta ,tai vis vien kada nors bus rolleyes.gif kantrybės ,manau pakaks mirksiukas.gif
Na o mes lauksim rezultatų... ax.gif bigsmile.gif po to prašysimės ant kavos ,.. blush2.gif pasicekavit ,juk reik 4u.gif drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
cia prie kavos

EK -Lesnaja Ejevika pirmasis ziedelis
user posted image

ir mano 'silkine gelele':
user posted image
Atsakyti
ta paskutinioji ,tai mano wub.gif pati pati wub.gif .Bent kol kas .
O pas tave aina ilgai jau žydi ...[Mas silk flover ] mirksiukas.gif
Atsakyti
Aina, tikras šilko švelnumas ir blizgesys ant žiedlapių wub.gif Kaip gražu.

Atsakyti
Aina, pradžiuginai, dėkui! Grožis primena, kad ir manyje dar keli gėrio krislai liko blush2.gif tongue.gif
Tai ką, Alyvuoge, ar man jau pirktis pažiūžas Tavo kalneliams (turint galvoj mano aptakią figūrą, visoms būtų daug džiaugsmo iš tokio spektaklio), ar slides? Stovėti mokėčiau, bet šliuožti... g.gif
Yra paprastesnis būdas: kava kur nors neutralioje teritorijoje, tykioje kavinukėje senamiesčio link arba... aludėje! biggrin.gif biggrin.gif (nesu buvusi dar). Tik turiu tokį siaubišką darbą vieną pabaigti... Temą siūlyčiau tokią: "Sanpaulijos. Ką, kiek ir kodėl auginu". Visos trumpai papasakotume, tuo pačiu ir geriau pažintume viena kitą. O paskui jau praktiniai patarimai, katra ką pajėgi patarti rolleyes.gif mirksiukas.gif . Kaip būtų tokia idėja?
Atsakyti
balsuoju už 4u.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Tik Liucerna iš kur toks pesimizmas-[ Grožis primena, kad ir manyje dar keli gėrio krislai liko ]-- 4u.gif 4u.gif 4u.gif balionėlių tau .. biggrin.gif biggrin.gif šypsenėlių irgi Kad nuotaika pasitaisytų ...
Ir mergaitės ,nepamirškit patarlės:nėra to bloga -kas neišeitų į gera...ir bus linksmiau... tongue.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 30, 16:35)
balsuoju už  4u.gif  ax.gif  drinks_cheers.gif
Tik Liucerna iš kur toks pesimizmas-[ Grožis primena, kad ir manyje dar keli gėrio krislai liko ]-- 4u.gif  4u.gif  4u.gif balionėlių tau .. biggrin.gif  biggrin.gif šypsenėlių irgi Kad nuotaika pasitaisytų ...
Ir mergaitės ,nepamirškit patarlės:nėra to bloga -kas neišeitų į gera...ir bus linksmiau... tongue.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

Dar mane pagal apimtis pridėti ir gaunųsi superins šou."ARIJA IŠ OPEROS KALVARIJA,BALTOS KUMELĖS SAPNAS NETRAUK KATINUI UŽ UODEGOS".Arba "Čia pastačius ,čia paritus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nei tema, bet...

Vilnietes gal norit pasinaudot g.gif
prenumerata
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2007 11 30, 15:03)
Dar mane pagal apimtis pridėti ir gaunųsi superins šou."ARIJA IŠ OPEROS KALVARIJA,BALTOS KUMELĖS SAPNAS NETRAUK KATINUI UŽ UODEGOS".Arba "Čia pastačius ,čia paritus" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jau prisizvengiau user posted image
nu jus ir duodat lotuliukas.gif

Aina, ziedeliai nuostabus wub.gif wub.gif
Atsakyti