o pas mane daug kalnų ir rogutės bent trys
oi smagu būt pasivėžint,tik sniego reikia
Jo Alyvuoge ,ten pas tave tai kalnų sočiai ..net pavydas bambą griaužia....
O kaip ten tavo lentynos gyvuoja,ar pajutai aju skirtumą...
O kaip stovas ar sustatei ...gal netiko .
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 30, 11:48)
Jo Alyvuoge ,ten pas tave tai kalnų sočiai ..net pavydas bambą griaužia....
O kaip ten tavo lentynos gyvuoja,ar pajutai aju skirtumą...
O kaip stovas ar sustatei ...gal netiko . 
Kalnų visoms užteks
Na šaunuolė
judi į priekį ...
Jei jau užsakyta ,tai vis vien kada nors bus
kantrybės ,manau pakaks
Na o mes lauksim rezultatų...
po to prašysimės ant kavos ,..
pasicekavit ,juk reik
Na o mes lauksim rezultatų...
cia prie kavos
EK -Lesnaja Ejevika pirmasis ziedelis

ir mano 'silkine gelele':
EK -Lesnaja Ejevika pirmasis ziedelis

ir mano 'silkine gelele':
ta paskutinioji ,tai mano
pati pati
.Bent kol kas .
O pas tave aina ilgai jau žydi ...[Mas silk flover ]
O pas tave aina ilgai jau žydi ...[Mas silk flover ]
Aina, tikras šilko švelnumas ir blizgesys ant žiedlapių
Kaip gražu.
Aina, pradžiuginai, dėkui! Grožis primena, kad ir manyje dar keli gėrio krislai liko
Tai ką, Alyvuoge, ar man jau pirktis pažiūžas Tavo kalneliams (turint galvoj mano aptakią figūrą, visoms būtų daug džiaugsmo iš tokio spektaklio), ar slides? Stovėti mokėčiau, bet šliuožti...
Yra paprastesnis būdas: kava kur nors neutralioje teritorijoje, tykioje kavinukėje senamiesčio link arba... aludėje!
(nesu buvusi dar). Tik turiu tokį siaubišką darbą vieną pabaigti... Temą siūlyčiau tokią: "Sanpaulijos. Ką, kiek ir kodėl auginu". Visos trumpai papasakotume, tuo pačiu ir geriau pažintume viena kitą. O paskui jau praktiniai patarimai, katra ką pajėgi patarti
. Kaip būtų tokia idėja?
Tai ką, Alyvuoge, ar man jau pirktis pažiūžas Tavo kalneliams (turint galvoj mano aptakią figūrą, visoms būtų daug džiaugsmo iš tokio spektaklio), ar slides? Stovėti mokėčiau, bet šliuožti...
Yra paprastesnis būdas: kava kur nors neutralioje teritorijoje, tykioje kavinukėje senamiesčio link arba... aludėje!
balsuoju už
Tik Liucerna iš kur toks pesimizmas-[ Grožis primena, kad ir manyje dar keli gėrio krislai liko ]--
balionėlių tau ..
šypsenėlių irgi Kad nuotaika pasitaisytų ...
Ir mergaitės ,nepamirškit patarlės:nėra to bloga -kas neišeitų į gera...ir bus linksmiau...
Tik Liucerna iš kur toks pesimizmas-[ Grožis primena, kad ir manyje dar keli gėrio krislai liko ]--
Ir mergaitės ,nepamirškit patarlės:nėra to bloga -kas neišeitų į gera...ir bus linksmiau...
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 30, 16:35)
balsuoju už
balionėlių tau ..
šypsenėlių irgi Kad nuotaika pasitaisytų ...

Dar mane pagal apimtis pridėti ir gaunųsi superins šou."ARIJA IŠ OPEROS KALVARIJA,BALTOS KUMELĖS SAPNAS NETRAUK KATINUI UŽ UODEGOS".Arba "Čia pastačius ,čia paritus"
QUOTE(MamaDanute @ 2007 11 30, 15:03)
Dar mane pagal apimtis pridėti ir gaunųsi superins šou."ARIJA IŠ OPEROS KALVARIJA,BALTOS KUMELĖS SAPNAS NETRAUK KATINUI UŽ UODEGOS".Arba "Čia pastačius ,čia paritus"

nu jau prisizvengiau
nu jus ir duodat
Aina, ziedeliai nuostabus