Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 29, 19:26)
4u.gif sveikinimai 4u.gif liucerna su naujais žiedukais thumbup.gif

taip pat prisidedu prie sveikinimų, kaip matau pirmasis žydėjimas - tai žiedai buvo ilgai laukti.

o mano "vienspalvė mėlyna žibutė" po mėnesio pertraukos vėl pasiruošusi žydėti. įdomu, ar sanpaulijos turi ramybės periodą?
Atsakyti
manau,kad pas geras šeimininkes žydi sanpaulytės be perstojo.. biggrin.gif
Atsakyti
Na ir kvatojom dabar visa linksma kompanija assa.gif (aš ir keli berniukai) iš "ikebanos" su katinu smile.gif)))) thumbup.gif Linksmas vaizdelis!

Liucerna, sveikinu sulaukus žiedų sezono! clap.gif

yahoo.gif Dabar ir pavasario sulauski žiedais besidžiaugdama wink.gif (Ššššššš..... aš tyyyliai tyyyliai į ausį, kad tik Tu išgirstum wink.gif Linkiu to!)
birthday.gif
Atsakyti
Na va perskaiciau, ka buvau praleidus karsta.gif
Liucerna, ziedukai nuostabus thumbup.gif
atsiprasau, bet nepamenu, kieno ten sildytuvas katino pavidale wub.gif wub.gif thumbup.gif
Sigutei didelis dekui uz kompiuterines pamokas aciuks.gif

o mano lapukai jau visi su saknelem, o as vis tingiu juos pasodinti blush2.gif geda peleda man nono.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 29, 20:47)
Na va perskaiciau, ka buvau praleidus karsta.gif
didelis dekui uz kompiuterines pamokas aciuks.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus blush2.gif Toje suši... šiandieninėje kasdienybėje tai vienas džiaugsmingesnių momentų.
Iš sanpaulinių pokštų: nusiunčiu savo sanpaulijų foto garsiam Lietuvos fotomenininkui. Regis, jis pažįsta ir skiria tik rožes rolleyes.gif Skambina ir sako: "Nu, gražios tavo palergonijos..." (suprask - pelargonijos). Aš - žviegt iš pykčio! Tad klausia: „O kaip tą rasą ant žiedų padarei, apipurškei tyru vandeniu? " Ogi ten – žiedalpių auksas ir sidabras, tokios mažytės blizgios žiedlapių dulkelės, kurios apibyra ir švyti... biggrin.gif
Atsakyti
matyt tu jam tikrai palergonijas nusiuntei lotuliukas.gif

nu ka naktipieciu siandien nera verysad.gif vaikai jau miega, o as einu tada pasimaloninsiu vonia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 lapkričio 2007 - 22:38
na tai kaip mergaitės sanpaulijas reiks "palargonijomis "praminti..... bigsmile.gif Su tais vyrais visada taip verysad.gif .....
maniškis irgi dažnai klausia ax.gif ...Maždaug velniam tau tiek daug tų gėlių ,juk jos visos vienodos doh.gif
Atsakyti
Aha! Vieeeenoooodoooosss... Norėtų!

Tada blyb! ir kokekcijos nerinktyme, na ir apskritai - mūsų "tūso" tokio faino nebūtų.

wub.gif Ei, damos! Gal vėl kokį kavagėrį surežisuojam? A?
Ką pasakysit? bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu, noriu, ir kavagėrio, ir vynagėrio, ir maudynių su sniegu drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 30, 02:21)
Noriu, noriu, ir kavagėrio, ir vynagėrio, ir maudynių su sniegu drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Sveikos merginos.Matau organizuojates kavageri?
As va vakar pasudarbavau kaip reikiant. uzsikamsiau ir uzsiklijavau langus, padejau gelytes ant putplascio isravejau nugeibusius lapukus kai ka persodinau, maziukus pasodunau i siltnamiukus. o jau kas netilpo sustaciau ant sekcijos, tai gerai kad zema yra. Tai kambarys vien gelytes. graziai atrodo. Sugakvojau ir as nauja lentyna savo gelytems itaisyti tai savaitgli vyras darys. jau turiu net lempa nupirkusi. Lauksiu pavasario kad dar grazuoliu veislinukiu bureli papildyciau.
Atsakyti
4u.gif manęs nepamirškit prie kavos drinks_cheers.gif wub.gif Jo po sunkių darbų ,reik gero tūso ..miške ,kaip vaikystėj po pusnis pabraidyt....kaifas būtų ... blush2.gif
Atsakyti