Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 10, 01:28)
Jasmin, nuostabios sanpaulijos... Bet kaip laistyt prie lubų stovely – lipti kopėčiomis? Vai vai...

smile.gif Turiu toki stovą,neblogas,bet daug sanpaulyčių ten netelpa,jeigu langas būtų nuo grindų iki lubų,tada gerai,mano langas normalus,tai išnaudoju tik ties langu,o kitur tamsu,palubėj nesimatys kas ten tupi biggrin.gif pasispaudus galėčiau ten sutalpinti gal kokias 8-10 gėlyčių,taigi mažoka g.gif ,bet tinka kitom gėlėm,apačioj aukštesnės,viršuje svyrančios.
Atsakyti
na kopėčių viršutines laistant tai tikrai nereikia, užtenka ir taburetės, be to taip jau palubyje gėlių ir nededi - šviesos negaus. Aš viršuje esu padėjusi kokias nors svyrančias gėles, o apačioje - aukštesnes. Toliau nuo lango padėtos pavėsį mėgstančios, o prie pat lango tupi - saulę mėgstančios gėlytes. Na tiesiog pati paskirstai kur kokiai gėlytei vieta geriausia būtų, be to kartas nuo karto pakeičiu vietas biggrin.gif
O gėlių tai man rodos gal 10 tik ir tetelpa, nes tiek yra lankelių vino stovo komplekte. Nors esu mačiusi kad Vilniuje Senukuose šiems stovams buvo galima atskirai vien lankelių nusipirkti, dabar deja nebėra, nors man dar visai reikėtų, ir pas mano mamą dar tilptų daugiau (jei mažos gėlytės tai galima daugiau sutalpinti jei turi lankelių )
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 09, 22:54)
Jasmin  4u.gif ačiū . bigsmile.gif taip dl mūsų aukojies  ax.gif jei net vanduo atšalo  blush2.gif  blush2.gif

nieko, visada prašom 4u.gif kad tik mačytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 10, 00:28)
Grįžau iš Panevėžio, o moderatorė Sigutė nuo manęs į Latviją paspruko... biggrin.gif  Sigute, o kur YRA SĖKLŲ???? Įsivaizduojat, kaip mes čia "užsiveistumėm"?

blush2.gif blush2.gif Liucerna juk tu tai žinojai, kad nepavyks mums susimatyti, nors, jei ne pasienio muitinės trugdžiai doh.gif , gal ir būtų pavykę... bigsmile.gif

Na o sėklytes kaip suprantu, turi pati sanmpaulija užmegsti, subrandinti ir tt. Bet tai jau darbelis tai oj, oj, sėklytės yra be galo smulkutės, dulkytės, pasaiskaitinėti apie tai smalsu, bet tai sudėtingas procesas, bent man tai atrodo... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na manau, jūs jau patyrusios sanpaulijų augintojos tikrai išpopintumėte sanpaulytes ir iš sėklyčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
dar klausimėlis - iš ko pasidarote šiltnamiukus, perkate ar savos gamybos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 10 lapkričio 2007 - 10:32
Nemanau jog pavyktų, tai sudėtinga, vien tas kad užmegstų sėklytes......... unsure.gif , beveik trys metai auginu veislinukes, o jų nėra... doh.gif

Šiltnamiukam tarnauja dėžutės su dankteliais nuo torto, pyragų, būna ir pirkti specialiai , parduotuvėje- "Žalioje stotelėje"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 10 lapkričio 2007 - 11:36
Sigute,
aš juokauju! tongue.gif O Panevėžys toks šiltas miestas žmonėmis, kad net ir Tau nebūnant šviečia...
Šįryt pagalvojau, kad tai, jog sanpaulija gali pradžiuginti žiedu bet kuriuo metu laiku – viena baigia žydėti, kita pradeda – yra dovana ir stebuklas. smile.gif Šviesaus žydinčio šeštadienio, mergaitės!
Atsakyti
dėkui Sigute, tada reikės šiandien būti gerai savo vyrui - nupirkti saldapickiui pyragą, kad man paskui liktų šiltnamiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 10, 11:27)
O Panevėžys toks šiltas miestas žmonėmis, kad net ir Tau nebūnant šviečia...

Kokiomis akimis žiurėjai, taip ir matei... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tau su ryškiomis spalvomis viskas gerai! thumbup.gif thumbup.gif

Šeštadienis, aš darbe, bet žydinti sanpaulija ant stalo, ir ne viena.... thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif stovas, reiks pasižvalgyt tokio bigsmile.gif Kiek gėlyčiu telpa ir kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ronet, jei rasi kur Vilniuje tokį stovą - pasigirk. Aš irgi noriu. mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kas rasit atskirai lankelių pardavime ax.gif irgi pasigirkit blush2.gif man labai reikia doh.gif
Atsakyti
Sveikos, atejau prisirasyt naujoj temoj smile.gif

O gal buna pirkt sanpauliju seklu? pvz Dibleys? g.gif
Atsakyti