rimulėėė gal buvo pirkti atskirai lankelių į tuos stovus (man reikėtų baltos ir auksinės spalvos)

QUOTE(aistule @ 2007 11 11, 17:49)
sveikos sanpauliju myletojos. gavau siandien dovanu tokia gelyte ir nezinau ka man dabar su ja daryti
nieko apie ja neismanau. persakaiciau visa tema, bet konkrecios info neradau nei kaip nei kas kiek laiko la laistyt kokia vieta megsta kokia temperatura, kokios zemes reikalingos ar reikia persodint is parduotuves parsinesus?
busiu labai dekinga uz atsakymus

busiu labai dekinga uz atsakymus
Iš nesenos patirties

QUOTE(maidana @ 2007 11 11, 17:43)
Iš nesenos patirties
pora pirkau tai iš karto abi išsigando,žiedukai vienai apvyto,kitai parudavo,čia man pašnibždėjo,kad jos permirkę,taigi nelaisčiau,kol pradžiuvo žemė,po to su trąšomis palaisčiau ir vėl žydi,dabar laistau kai pradžiuna žemė,na o vieta tai kad būtų šviesu ir nelabai šalta
va kokia aš pradinukė 

dekui

turedama laiko dar i rojaussodus nueisiu pasiskaitinet.tikiuos susidraugausiu ir su sia gelyte

Paklausiu kai būsiu parduotuvėj ,gal būna atskirai tų lankelių ir gal gali atvežti...
Nes tą stovą aš jau buvau nužiūrėjus pavasarį.
Bet išpirko ir laukiau kol atveš
Po to dar reikėjo saviškį įtikint ,kad laaabai noriu
dabar su vaizdinėm priemonėm pavyko
O svarbiausia ,kad jam patiko ,kad nieko daryt nereikia -jokių lentynų.

Nes tą stovą aš jau buvau nužiūrėjus pavasarį.

dabar su vaizdinėm priemonėm pavyko

O svarbiausia ,kad jam patiko ,kad nieko daryt nereikia -jokių lentynų.

Sigute ir išmanančiosios!
Kodėl palaisčius kai kuriuos vaikiukus, žemė atsiduoda durpėmis?
Anksčiau to tikrai nepastebėjau. Ar tai koks požymis? Mergaitės, kurios dabar pasodinusios lapą laukiat vaikučių kokias tempais vyksta vaikiukų dygimas? man tai laaabai lėtai, išlindo tik trys keturi neveisliniai, o veislinukės tyli - gyvos ne visos, bet gyvos.
Sigute, Alyvuoge+, o kas labai nakčiai??

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 11, 23:26)
Anksčiau to tikrai nepastebėjau. Ar tai koks požymis?

o koks tas kvapas?

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 11, 23:26)
Anksčiau to tikrai nepastebėjau. Ar tai koks požymis? Mergaitės, kurios dabar pasodinusios lapą laukiat vaikučių kokias tempais vyksta vaikiukų dygimas? man tai laaabai lėtai, išlindo tik trys keturi neveisliniai, o veislinukės tyli - gyvos ne visos, bet gyvos.

Durpės kvapas...

Bandyk persodinti, jei tau įtartina

O dėl lapų , taip tarp jų būna visokių užsispyrėlių, net po mėnesį išstovi, lapas bujoja, auga, p vaikų ba, bą...

O naktipiečiams, nebuvo nieko...

QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 12, 09:13)
bet bus pusryciams

Buckeye Eyestopper (be fantazy

Volshebnye Sny

Papildyta:
QUOTE(maidana @ 2007 11 12, 09:56)
gali ir mano apziureti

Frozen in time
Aina, kiek žiedų iškart Tavojoje Buckeye... O čia pirmas žydėjimas? Nežinau, ar tikrai Volšebnyje sny tokia nepaprastai subtilios dangiškos spalvos, ar dar aparatas pridėjo grožio, tačiau dabar dar labiau laukiu savosios pražystant
, pumupurai sukrauti jau. Aina, svaigus rytmetis su Tavo gėlytėm...
Sigute, dėl žemių - niekada į vienas durpes nesodinu, taip kad kvapas ne nuo to. Pamaniau, gal todėl, kad smarkiai apdžiūvo žemė lapukų (per 2 dienas!), gal palaisčius tas kvapas "išsiskleidžia"?... Šiaip gyvi atrodo, matysiu, kai šiandien liesiu.
Dar klausimas: yra patarimas nuo mėgstamos sanpaulijos iškart skintis lapuką ir merktis (dėl visa ko). Turiu žydinčią Piervaja liubovj. Ar verta skinti lapuką žiemą?

Sigute, dėl žemių - niekada į vienas durpes nesodinu, taip kad kvapas ne nuo to. Pamaniau, gal todėl, kad smarkiai apdžiūvo žemė lapukų (per 2 dienas!), gal palaisčius tas kvapas "išsiskleidžia"?... Šiaip gyvi atrodo, matysiu, kai šiandien liesiu.
Dar klausimas: yra patarimas nuo mėgstamos sanpaulijos iškart skintis lapuką ir merktis (dėl visa ko). Turiu žydinčią Piervaja liubovj. Ar verta skinti lapuką žiemą?

Aina tavo gėlytės
labai skani rytinė kava buvo jomis besigėrint
o pažiūrėjus tavo kitų gėlyčių nuotraukytes, išvis dirbti nesinori, o tik žiūrėti ir žiūrėti

labai skani rytinė kava buvo jomis besigėrint