Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(light blue @ 2007 11 30, 10:41)
g.gif o ta Žalia stotelė tik pajūryje yra? Kaune gal irgi kur nors yra?  g.gif

zalia stotele vilniuj prie kalvariju turgaus yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 12 01, 21:19)
O kai reiks nulupt? g.gif

Mes kažkada kontoroj ant langų iš plėvelės dekoracijas klijavom. Gausiai taip. Gražu buvo. Bet jau kaip gausiai keikėmės, kai lupom, ir dar valytoja dadėjo, kuri paskui užbaigė tuos lupimo darbus unsure.gif Gerai, kad po švenčių, nes būt visą šventinę atmosferą sugadinę laugh.gif

Pas mus vienais metais sunaus langai ir balkono lanbgai buvo graziai ..tam skirtais dazias......bet kiek buvo vargo tuos dazus nugramdyti poto cool.gif

O siais metais nupirkau tokius spec lipdukus,grazu ir lengvai nusiema.........pasimokiau,kaip sakant doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 gruodžio 2007 - 10:28
Aš dar tik pradėjau susipirkinėti žaisliukus, nors jau norėčiau puošt eglutę, bet kadangi kiekvienais metais puošiam gyvą, tai manau dar per anksti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 12 01, 20:19)
Mano tokia, siandien pasipuosiau  ax.gif
user posted image

Man nerodo foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 12 02, 11:59)
Man nerodo foto  g.gif

o man rodo labai gražią eglutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 12 02, 12:01)

Ir aš nematau verysad.gif
Atsakyti
Paukščiukas, o kaip jūs tas snaiges pdarėt? Labai jos man gražios, bet niekaip nesuprantu kaip tokias suvert reikia blush2.gif Gal schemą turit?
Atsakyti
Aš vakar Shetelige prisipirkau žaisliukų. Ir net nustebau, kad ten jie pigesni nei pvz maximoj blink.gif Gal pasirinkimas ir mažesnis, bet žaisliukai dailesni. Pirkau su akcija baltus matinius burbulus (stikliniai! 6 vienetai 16 lt), ir mėlynus burbulus (mažiukai 12 lt dėžutė, nemažai jų ten, o didesni mėlyni 16 už 6). Visi žaisliukai stikliniai smile.gif Buvo ir nematytų spalvų žaisliukų, pvz., šviesiai žydri, tokie net akina, kokia spalva. Tikrai tokių dar niekur nebuvau mačius.
Buvo ir brangesnių stiklinių žaisliukų, jau labai išskirtinių, po 36 lt už 4 vnt. Bet ir tai čia pigiau nei maximoj biggrin.gif

Labai gražūs šiaudiniai yra thomas philipse. Kiek visur jų žiūrėdavau, nepatikdavo tie blizgučiai, o va ten radau be jokių blizgučių. Tik formos vienodos, tik snaigės. Bet man labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 12 02, 14:02)
Aš vakar Shetelige prisipirkau žaisliukų. Ir net nustebau, kad ten jie pigesni nei pvz maximoj  blink.gif Gal pasirinkimas ir mažesnis, bet žaisliukai dailesni. Pirkau su akcija baltus matinius burbulus (stikliniai! 6 vienetai 16 lt), ir mėlynus burbulus (mažiukai 12 lt dėžutė, nemažai jų ten, o didesni mėlyni 16 už 6). Visi žaisliukai stikliniai smile.gif Buvo ir nematytų spalvų žaisliukų, pvz., šviesiai žydri, tokie net akina, kokia spalva. Tikrai tokių dar niekur nebuvau mačius.
Buvo ir brangesnių stiklinių žaisliukų, jau labai išskirtinių, po 36 lt už 4 vnt. Bet ir tai čia pigiau nei maximoj  biggrin.gif

Labai gražūs šiaudiniai yra thomas philipse. Kiek visur jų žiūrėdavau, nepatikdavo tie blizgučiai, o va ten radau be jokių blizgučių. Tik formos vienodos, tik snaigės. Bet man labai gražu.

O kur tas sheteligas yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 02, 15:34)
O kur tas sheteligas yra?  blush2.gif

Šiaurės miestelyje, šalia thomas philips smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 12 02, 14:34)
Šiaurės miestelyje, šalia thomas philips smile.gif

Ačiū 4u.gif O jie specializuojasi ant Kalėdinių dekoracijų ar čia tik sezoninė prekė? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2007 12 02, 10:59)
Man nerodo foto  g.gif

QUOTE(idile @ 2007 12 02, 11:01)

QUOTE(Alvydė @ 2007 12 02, 11:31)
Ir aš nematau  verysad.gif

Vakar dar rodė, šiandien ir man neberodo. g.gif Buvo eglutė puošta mėlynais ir sidabriniais blizgančiais žaisliukais. Tokia ryški, akinanti bigsmile.gif Vienu žodžiu, graži, linkiu kuo greičiau pamatyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 02, 15:36)
Ačiū  4u.gif  O jie specializuojasi ant Kalėdinių dekoracijų ar čia tik sezoninė prekė?  ax.gif

Sezoninė. Schetelige išvis labai daug visokių dekoracijų (priklausmai, nuo sezono, tos dekoracijos keičiasi), dovanų popieriaus, juostelių, gėlių vazonų. O žiemą jie turi daug visokių kalėdinių papuošimų, įvairių gražių dalykėlių. Tik tiek, kad ten visada brangu atrodydavo, o kai pamačiau, kad žaisliukai pigesni, tai labai nustebau. Aišku, maloniai smile.gif Dar ten ir popieriaius dovanoms prisipirkau ir juostelių smile.gif
Atsakyti