Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

Cia mano sesutes Rykliukes eglute, as uz ja ikeliu wub.gif Be galo grazi
user posted image
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ooooo,aciu,sese,kad ikelei 4u.gif .Man kazko nesigavo blush2.gif .Cai mergaites mano eglute dar nedabaigta,nes negaunu niekur dasipirkti girliandos.Praitais metais pirkau,o siemet tokios negaunu.Ir kazko nuotrauka susiliejusi blink.gif .Na,tiek jau to,gal nesupyksite? ax.gif
Atsakyti
O kur jūs perkat tokias gražias dirbtines eglutes? blush2.gif Aplaksčiau senukus, maximą tai arba baisios arba kaina nuo 500lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,vis užeinu jūsų eglučių pažiūrėti,visos tokios nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif

Mes vis puošdavom mažytę dirbtinę eglutę,bet į jūsų foto prisižiūrėjus užsimaniau didelės,gražios eglutės...reikės važiuoti ieškoti ir pirktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 04, 14:09)
Ooooo,aciu,sese,kad ikelei 4u.gif .Man kazko nesigavo blush2.gif .Cai mergaites mano eglute dar nedabaigta,nes negaunu niekur dasipirkti girliandos.Praitais metais pirkau,o siemet tokios negaunu.Ir kazko nuotrauka susiliejusi blink.gif .Na,tiek jau to,gal nesupyksite? ax.gif

Tavo eglute thumbup.gif Nieko cia jau netruksta ir labai tinka prie kambario sienu spalvos, negaliu atsigrozeti smile.gif
Atsakyti
Rykliukes ryskesne eglute 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na va,dabar lyg geriau.Dekui,sese bigsmile.gif .
O ta eglute pirkau pries 3m. SENUKUOSE(nukainuota,nes truko kazkokio varstelio,kurio man netruksta mirksiukas.gif .Mokejome apie 150Lt.(nepamenu tiksliai)).Man ji patinka visai ax.gif .
Dekui uz visu ivertinimus 4u.gif .
Atsakyti
na mergytės,labai gražiai pasipuošėte eglutes rolleyes.gif tiesiog nieko netrūksta ir tikrai ne per daug thumbup.gif
Atsakyti
Rykliuke,labai gražus žaisliukas-elnias ant eglutės,negaliu atsigrožėt.Įdomu,kur pirkai ir kiek kainavo? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2007 12 04, 17:16)
Rykliuke,labai gražus žaisliukas-elnias ant eglutės,negaliu atsigrožėt.Įdomu,kur pirkai ir kiek kainavo?  wub.gif

Elnia pirkau praitais metais SENUKUOSE mokejau apie 15Lt. Siemet ji SENUKUOSE nusipirko sesuo.Bet as siandiena buvau sioje parduotuveje,taciau jau nemaciau unsure.gif .Gali rasti MEGOS SENUKUOSE(jai gyveni Kaune),nes tenai kazkaip kol kas daugiau zaisliuku lieka,nei kitose to tinklo parduotuvese.
Dekoju uz pagyrimus bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 04, 16:22)
Elnia pirkau praitais metais SENUKUOSE mokejau apie 15Lt. Siemet ji SENUKUOSE nusipirko sesuo.Bet as siandiena buvau sioje parduotuveje,taciau jau nemaciau unsure.gif .Gali rasti MEGOS SENUKUOSE(jai gyveni Kaune),nes tenai kazkaip kol kas daugiau zaisliuku lieka,nei kitose to tinklo parduotuvese.
Dekoju uz pagyrimus bigsmile.gif .

Oj,truputi brangoka,kaip už vieną žasliuką,kadangi dar savo namų neturiu,tai ir nepirksiu blush2.gif Bet vistiek labai gražiai atrodo tas elnias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 04 gruodžio 2007 - 16:29
Egle 22,na ir grazi jusu eglute!!!!!!!!! thumbup.gif .Man LABAI PATINKA!!!Tokia neeiline,idomi.O kur jus gavote tokiu fainu zaisliuku,citrinu,jai nepaslaptis?Tokia nepaprasta kantri eglute tongue.gif .Grazu.Sveikinu 4u.gif
Atsakyti