Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(Lock @ 2007 12 02, 14:40)
Sezoninė. Schetelige išvis labai daug visokių dekoracijų (priklausmai, nuo sezono, tos dekoracijos keičiasi), dovanų popieriaus, juostelių, gėlių vazonų. O žiemą jie turi daug visokių kalėdinių papuošimų, įvairių gražių dalykėlių. Tik tiek, kad ten visada brangu atrodydavo, o kai pamačiau, kad žaisliukai pigesni, tai labai nustebau. Aišku, maloniai smile.gif Dar ten ir popieriaius dovanoms prisipirkau ir juostelių smile.gif

Dėkui kad pasakei. smile.gif Reikės pažiūrėti prie progos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 12 02, 13:34)
Šiaurės miestelyje, šalia thomas philips smile.gif

O kurioje cia mazdaug vietoje rolleyes.gif o parduotuve kaip vadinasi taip ir vadinasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 02, 15:53)
O kurioje cia mazdaug vietoje rolleyes.gif o parduotuve kaip vadinasi taip ir vadinasi rolleyes.gif

Kažkaip panašiai, tikslaus pavadinimo nežinau, bet kažkaip Shetelig. Gal kokios "C" raidės vidury trūksta. O yra visai šalia Thomas philipso, tos dvi parduotuvės šalia viena kitos, tam pačiam pastate. Čia visai netoli Šiaurės miestelio Rimi, taip, jei atvažiuojat į tą rimi, žiūrit į paradines duris, tai dešinėj pusėj gilyn pavažiavus ir bus. Rimi auto aikštelė ribojasi su jų aikštele.

Va, jų kontaktai
http://www.schetelig....php?page_id=18
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 12 02, 14:13)
Kažkaip panašiai, tikslaus pavadinimo nežinau, bet kažkaip Shetelig. Gal kokios "C" raidės vidury trūksta. O yra visai šalia Thomas philipso, tos dvi parduotuvės šalia viena kitos, tam pačiam pastate. Čia visai netoli Šiaurės miestelio Rimi, taip, jei atvažiuojat į tą rimi, žiūrit į paradines duris, tai dešinėj pusėj gilyn pavažiavus ir bus. Rimi auto aikštelė ribojasi su jų aikštele.

Va, jų kontaktai
http://www.schetelig....php?page_id=18

o kartaias ten nera geliu gausybe rolleyes.gif is karto kitos durys rolleyes.gif
paskaiciusi jau supratau,kad tas pats rolleyes.gif .....aciu uz info thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 gruodžio 2007 - 16:02
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 01, 23:28)
Tai kad būna tokie iš plonos kažkokios permatomos medžiagos su piešiniu, skirti ant langų klijuoti. Pridedi, prispaudi, po to nuimi. Labai paprastai. Apie kokią plėvelę kalbi, kad taip sunkiai nusiklijavo?  g.gif

Aš tai apie paprastą laugh.gif Kur reklamas klijuoja laugh.gif Išsiploteriavom, ką reikėjo, o kai reikėjo lupt - ujujujui lotuliukas.gif

O ta medžaga - iš kur jos gaut? Ten jau iškart užpiešta būna, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 30, 23:14)
Mano mažasis [URL=user posted image]Žiurkiukas[/URL], žadu daryt visiem dovanų. O tokiom [URL=user posted image]Snaigėm[/URL] eglutę ir namus puošiu blush2.gif . Tik praktikuotis stipriai reikia, nes dar nekaip gaunasi.  blush2.gif

kaip grazu wub.gif
gal tikrai turi schemute snaigiu ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 02 gruodžio 2007 - 16:55
QUOTE(Noa @ 2007 12 02, 16:09)
Aš tai apie paprastą laugh.gif Kur reklamas klijuoja laugh.gif Išsiploteriavom, ką reikėjo, o kai reikėjo lupt - ujujujui lotuliukas.gif

O ta medžaga - iš kur jos gaut? Ten jau iškart užpiešta būna, ar kaip?

Iš kart paveikslėliai nupiešti, forma iškirpta, bet taip seniai juos klijavau, ir dar tada ne pati pirkau, tai neįsivaizduoju, deja, kur tų paveikslėlių gaut. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 02, 12:49)
Paukščiukas, o kaip jūs tas snaiges pdarėt? Labai jos man gražios, bet niekaip nesuprantu kaip tokias suvert reikia  blush2.gif Gal schemą turit?

QUOTE(rositina @ 2007 12 02, 16:46)
kaip grazu  wub.gif
gal tikrai turi schemute snaigiu ?  ax.gif

Sneiges ir peliuką vėriau ant plonos vielutės, schemučių radau čia SM temikėse
http://www.biserland.ru/shema27.htm
http://www.home-edu..../Biser/sneg.htm
Savo vyrui padariau tokį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 02, 17:01)
o kartaias ten nera geliu gausybe rolleyes.gif is karto kitos durys rolleyes.gif
paskaiciusi jau supratau,kad tas pats rolleyes.gif .....aciu uz info thumbup.gif  mirksiukas.gif

tas pats, tikrai. Visai buvau pamiršusi, kad ten būna žaisliukų ir visko Kalėdoms. reiks pavažiuot. O gal kuri matėt pernai Madoje buvo skyrelis Dotros, jie pakavo dovanas ir pardavinėjo žaisliukus. Buvo labai superinių, rankų darbo, stikliniai, daniški berods. Tik paskui jie dingo iš ten. g.gif
Atsakyti
mes si savaitgali irgi nusipirkom eglute, nors ji man labaiu panasi i pusi nei i egle ir zaisliuku. nesulaukiu, kada turesiu laisvo laiko papuosti, taip norisi priessventines nuotaikos wub.gif
Atsakyti
Tai vat, skambinau į Dotrą, sakė , kad prekiauja žaisliukais ofise. Kas dar nepirko, siūlau nuvažiuoti, bent pernai tai labai įspūdingų turėjo. Jie yra Giedraičių gatvėje.
Laukiam nuajienų iš Loretoido dėl eglutės, jau norėtųsi ir puoštis pradėt. ax.gif
Gaila, kad sniegas nutirpo verysad.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo eglute, papuoseme sestadieni su MB 4u.gif
user posted image
Tamsoje
user posted image
Virsune
user posted image
Musu eglute tokia, kaip mes su MB sakome, vaikiska, nors vaiku dar neturime biggrin.gif Tik kitais metais reikes pakeisti pacia eglute, nes sitos forma man nelabai ax.gif
Atsakyti