Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

Tamsoje gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
grazi eglute, man virsuje labai grazu tokia wub.gif

alvyde, adresa gal tikslesni zinai? tos Dotros?
Atsakyti
vajė, kaip graaaažuuuu. Viskas, rytoj ir aš puošiu, pagavau SM virusiuką, na, tokį prieškalėdinį smile.gif
Atsakyti
o jau tamsoje kaip graziai atrodo thumbup.gif manyciau,kad prie tokios eglutes Kaledu Senis uztruks ilgai,nes negales atplest akiu, ir gausit daaaaaaug dovanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Je,je,jeee!!!!!....Invincible,puiki eglute!!! thumbup.gif.Prie lango ji graziau atrodo mirksiukas.gif .Tarp kitko,zinote,cia mano sesers eglute rolleyes.gif bigsmile.gif .Sveikinu su taip ilgai lauktu tavo eglutes papuosimu 4u.gif .Sekmes,kantriai laukiant dovaneliu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2007 12 03, 17:27)
grazi eglute, man virsuje labai grazu tokia  wub.gif

alvyde, adresa gal tikslesni zinai? tos Dotros?

http://www.dotra.lt/....php/pageid/331
pasiskambink dar prieš tai, man minėjo, kad rytoj dar turi gauti naują papildymą.
Atsakyti
Dekui visoms blush2.gif parodykit savo eglutes, nejau dar nepapuosete? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 04 gruodžio 2007 - 10:23
user posted image
uzsikretem ir mes eglutes puosimo virusu. O sakiau pakentesim iki gruodzio 8... doh.gif
Nuotraukoje kazkaip tusciau atrodo. Ir lempuciu nesimato, nes su flasu daryta. O is tikruju, galvojau kad per daug perkrauta smile.gif
Invincibiles labai patiko tie elniukai. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Egle 22,2007 12 04, 12:06]
[
Man patiko, paprastai bet gražiai thumbup.gif
Atsakyti
Egle 22 Labai grazu! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 04 gruodžio 2007 - 11:44
QUOTE(Invincible @ 2007 12 03, 11:48)
Pasirodau su savo eglute, papuoseme sestadieni su MB  4u.gif 
user posted image
Tamsoje
user posted image

Labai gražu wub.gif wub.gif Ir tamsoij ir šviesoij wub.gif

QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 04, 10:06)
user posted image

Jūsų ir gražuolė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus ax.gif Pernai buvom papuose daugiau blizgancia ir su burbulais. Siemet norejosi kazko paprasto... Tik man atrodo, kad tokie zaisliukai labiau deretu ant tikros eglutes.
Va, ka radau delfyje, apie eglutes puosima: http://www.delfi.lt/...php?id=15177851
Atsakyti