Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

Kainos ne tokios ir baisios (nebent šiemet pabrangs). Daniškos (ar olandiškos) "Maksimoj" brangesnės biggrin.gif Gruodžio pradžioj galim tartis, kam įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 21:21)
Kainos ne tokios ir baisios (nebent šiemet pabrangs). Daniškos (ar olandiškos) "Maksimoj" brangesnės  biggrin.gif Gruodžio pradžioj galim tartis, kam įdomu  4u.gif

Maciau Dorado jsuu situos zaisliukus,kur tos lelytes blush2.gif reiks ir man nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Loretoido eglė wub.gif wub.gif Ir pati eglė, ir žaislai, ir visos dekoracijos aplink - ypač vežimėliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 11, 20:52)
Maciau Dorado jsuu situos zaisliukus,kur tos lelytes blush2.gif reiks ir man nusipirkti rolleyes.gif

O gal kainas žinai? blush2.gif Kiek maždaug viena lėlytė? ax.gif
Atsakyti
Kažkada aš su prižiūrimais vaikučiais išpuošėm va tokią rolleyes.gif tik dar po to lemputėės buvo, bet pamiršau nufotografuot rolleyes.gif

user posted image

nuotrauka skenuota, nėra kokybės geros tik verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 11, 21:58)
O gal kainas žinai?  blush2.gif Kiek maždaug viena lėlytė?  ax.gif

32 lt ax.gif
Atsakyti
Tavo grange eglutė labai,labai priminė man tuos laikus ,kai dar seniai,seniai pas močiutę tokią puošdavom wub.gif Aišku ten būdavo mažesnė daug bigsmile.gif ,bet žaisliukai šioj foto labai panašūs į tuos "rusiškus" senus,atrodo dar matau ir girliandą rusišką bigsmile.gif biggrin.gif Ar mano akys nemeluoja?? cool.gif
Labai jauku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 19:06)
Kasmet Ukmergės medelyne  4u.gif

jaučiu, reikia pabandyti ir kitus medelynus, arčiau esančius apskambinti, gal irgi augina mastau.gif
Papildyta:
kaunietėms - Raudondvario medelynas irgi turės natūralių dygiųjų eglių pardavimui kaip Lateroido. nereiks iki Ukmergės važiuoti smile.gif
Atsakyti
Mamytes paaiskinkit man, kaip jus cia idedate foto, man kazkodel nerodo to stulpelio kur pasirinkti foto ir ikelti ja. Bukit geros, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 12, 10:29)
Tavo grange eglutė labai,labai priminė man tuos laikus ,kai dar seniai,seniai pas močiutę tokią puošdavom  wub.gif  Aišku ten būdavo mažesnė daug  bigsmile.gif  ,bet žaisliukai šioj foto labai panašūs į tuos "rusiškus" senus,atrodo dar matau ir girliandą rusišką  bigsmile.gif  biggrin.gif  Ar mano akys nemeluoja??  cool.gif
          Labai jauku  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O ar matete maximose yra tokiu zaisliuku,kiap ankscia tie seni rusiski budavo mirksiukas.gif tokie spalvoti ir grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 11 12, 13:54)
Mamytes paaiskinkit man, kaip jus cia idedate foto, man kazkodel nerodo to stulpelio kur pasirinkti foto ir ikelti ja. Bukit geros, aciu.  4u.gif

aš tai per photobucket keliu nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
Na jau kokios gražios visų jūsų eglutės rolleyes.gif Mes, tai dėsim eglutę ant stalo, nes pirksim vazone, kitokios būtų neįmanoma pastatyti, nes mano mažulis viską greitai sutvarkytų doh.gif Gana, kad jau mano indus daužo lotuliukas.gif Kaip aš pavydžių mamytėms, kurių vaikai nėra smalsūs ir namų negriauna ax.gif Niu po švenčių parašysiu ar ilgai eglutė stovėjo ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti