Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(renatukasss @ 2007 11 12, 15:13)
aš tai per photobucket keliu nuotraukas biggrin.gif

O kaip tai darai? blush2.gif Cia kazkoks puslapis?
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 12, 11:29)
Tavo grange eglutė labai,labai priminė man tuos laikus ,kai dar seniai,seniai pas močiutę tokią puošdavom  wub.gif  Aišku ten būdavo mažesnė daug  bigsmile.gif  ,bet žaisliukai šioj foto labai panašūs į tuos "rusiškus" senus,atrodo dar matau ir girliandą rusišką  bigsmile.gif  biggrin.gif  Ar mano akys nemeluoja??  cool.gif
          Labai jauku  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif nu žinok ir man kai kurie žaisliukai priminė amno vaikystės, bet šita eglutė stovėjo Anglijoj ax.gif tai čia jau iš jų kažkokie seni likę kai kurie dar tėvų, o kai kurie buvo pirkti jau naujai, tai su rusija sąsąjų nelabai buvo ax.gif bet stilius matyt pas visus toks pat būdavo.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 12, 14:05)
O ar matete maximose yra tokiu  zaisliuku,kiap ankscia tie seni rusiski budavo mirksiukas.gif tokie spalvoti ir grazus mirksiukas.gif

O kurio miesto maximoj matei ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 12, 19:26)

As juos nusipirkau. ax.gif pirkau Vilniuje baziu maximoj.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 11 12, 14:52)
O kaip tai darai?  blush2.gif  Cia kazkoks puslapis?

Taigi, internetiniai albumai. Jų yra ne vienas. Tai kaip internetiniai puslapiai kuriuose gali patalpinti savo nuotraukas (ne viešai), jei nori jas įdėt į forumą (reikia tam tikrų kodų, o juos turi tik internete esantys paveikslėliai). Šiame skyrelyje browse skilties nėra, tad įsikelt tiesiai iš kompiuterio negali. O kaip kurtis internetinius albumus ir juos tvarkyti, skaityk štai čia wink.gif. Kas neaišku klausk bet Nesidėk per fotki.com kaip rekomenduojama, nes ten nuotraukų dydžius labai iškraipo doh.gif . Geriau per phobucketą dėkis, ten dydžius pasireguliuot galėsi. drinks_cheers.gif
QUOTE(Invincible @ 2007 11 12, 18:49)
As juos nusipirkau.  ax.gif  pirkau Vilniuje baziu maximoj.

Man jei tokie gražūs. O jei buvai bazėj, gal žinai, ar ten nėra tokių lėlių, kaip viena forumietė rodė ant eglutės sukabintas? Man reiktų, bet tos man per didelės (reikia mažytei eglutei 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 12 lapkričio 2007 - 20:49
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 12, 17:26)

Akropolio Maximoje
Atsakyti
Man jei tokie gražūs. O jei buvai bazėj, gal žinai, ar ten nėra tokių lėlių, kaip viena forumietė rodė ant eglutės sukabintas? Man reiktų, bet tos man per didelės (reikia mažytei eglutei 4u.gif )
[/quote]

Tu leliu nemaciau, tikrai. O tuos zaisliukus, paskui atsiminiau, dar maciau Akropolyje Vilniuje. ax.gif
Atsakyti
[quote=Invincible,2007 11 13, 11:57]
[/quote]

Tu leliu nemaciau, tikrai. O tuos zaisliukus, paskui atsiminiau, dar maciau Akropolyje Vilniuje. ax.gif
[/quote]

user posted image
Pas mama eglute puosiam tokia. Ji cia puosta pries kelis metus, bet nei vienais metais ji nesikeicia. Visada buna tokia pati. Man ji ypatinga tuo, kad kabo dar nuo sovietiniu laiku like zaisliukai ir siaip prieini prie jos ir norisi apziureti kiekviena zaisliuka, nes kiekvienas kitoks ir ypatingas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 13 lapkričio 2007 - 12:08
[/quote]

Pas mama eglute puosiam tokia. Ji cia puosta pries kelis metus, bet nei vienais metais ji nesikeicia. Visada buna tokia pati. Man ji ypatinga tuo, kad kabo dar nuo sovietiniu laiku like zaisliukai ir siaip prieini prie jos ir norisi apziureti kiekviena zaisliuka, nes kiekvienas kitoks ir ypatingas. wub.gif
[/quote]

man labai grazu wub.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]
grazi eglute mirksiukas.gif oho bet kiek dovanu daug bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip man patinka sovietinių laikų žaisliukai wub.gif Aš visų prašau, kad, jei jiems nereikia, man atiduotų. Jau turiu susirinkusi nedidelei eglutei. Didelę puošiu kaip jau matėte, o mažą - senais žaisliukais. Ji man būna tokia graži, nostalgiška, primenanti vaikystę... biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat patinka, tik kad as ju neturiu, tik pas mama, tai ir dziaugiames kiekvienais metais jais. Beje maximoj pirkau tokius zaisliukus panasius i sovietinius, ikeliu parodyti
user posted image
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 13 lapkričio 2007 - 14:11