Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo meno kursai

QUOTE(liepa27 @ 2012 06 05, 12:17)
.gaila,kad tie kursai vyksta nepastoviai,noreciau karta-du per savaite kad vyktu,nes namie ka nors daryt neturiu salygu,o gal ir valios blush2.gif

Tai jus dabar turesite priklausomybe nuo tu kursu smile.gif Manau kursai tam reikalingi, kad ismokytu ka daryt, kaip sprest problemas savarankiskai, kursams pasibaigus.
Ir kaip tvarkytis su stresu. O tam reikia kazkokios specialiu salygu? Ir valios neuztenka. Gal ir laiko, kaip iprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 06 08, 19:16)
Tai jus dabar turesite priklausomybe nuo tu kursu smile.gif Manau kursai tam reikalingi, kad ismokytu ka daryt, kaip sprest problemas savarankiskai, kursams pasibaigus.
Ir kaip tvarkytis su stresu. O tam reikia kazkokios specialiu salygu? Ir valios neuztenka. Gal ir laiko, kaip iprasta smile.gif

biggrin.gif priklausomybes neturiu,ieskojau budu nusiramint ir juos radau.beje,gavom nemokamai ir knyga su pratimais aprasytais,kuriuos kursuose darem,bet taip tam reikia ir valio ir laiko,ir noro.mano problemos issisprende,tai ir pratimai kol kas nebeaktualus pasidare,nors aisku idealu butu juos bent kelis kartus per savaite padaryt,bet kad 5 tibeto pratimam laiko nerandu ,tai kur ten iki siu.apsileidus as ir baisi tingine,plius nuo interneto priklausoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 08, 14:21)
4u.gif na,buvau tik pradiniam kvepavimo kurse,ju mokytojo-pradininko net nesiruosiu dievinti ir jam melstis.man patiko isbandyt kvepavimo technikas,atsipalaiduot ir tiek,giliau nesiruosiu bristi,o vat jei butu tokie savaitiniai,ne ilgiau valandos trukmes kvepavimo,-jogos-meditacijos uzsiemimai mielai nueiciau,bet ten tik joga atskirai organizuojama,galetu sujungt kazkaip.fanatizmas niekur nera gerai,sutinku,bet postringaut net neisbandzius pratimu ,kaip suprantu,o tik teoriskai zinant irgi nelabai protinga sakyciau cool.gif

Kalba ,šiaip ėjo apie tai ar "gyvenimo menas" yra totalitarinė sekta ar nea, o nekaip apie Tavo asmenybę, ar Tu ten kur eisi ar neisi..
Atsakyti
cool.gif Taigi šeri savo pinigais totalitarinę sektą -o ji jau žino kaip paruošt aveles pjovimui[COLOR=red]
4u.gif Dekor,tiesiog atsakiau i si jusu teigini.kad i jokia sekta neisitraukiau ir,tiesa sakant,net nemanau,kad tai sekta.Jus buvote tuose kursuose?jei ne apie ka mes cia diskutuojam,dar betruksta Siaures su jos kilometriniais postais rusu kalba apie gyvenimo meno kursu zala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 08, 23:10)
4u.gif Dekor,tiesiog atsakiau i si jusu teigini.kad i jokia sekta neisitraukiau ir,tiesa sakant,net nemanau,kad tai sekta.Jus buvote tuose kursuose?jei ne apie ka mes cia diskutuojam,dar betruksta Siaures su jos kilometriniais postais rusu kalba apie gyvenimo meno kursu zala doh.gif

Aš ne Dekor ir ne Šiaurė, bet atsakysiu. ax.gif

Sektų sąrašas (rusų k.). Nebūtina visas aplankyti, kad sužinotum, kas ten ir kaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 06 09, 15:19)
Aš ne Dekor ir ne Šiaurė, bet atsakysiu. ax.gif

Sektų sąrašas (rusų k.). Nebūtina visas aplankyti, kad sužinotum, kas ten ir kaip. ax.gif

4u.gif jei tai sekta,tai daugiau tokiu sektu thumbup.gif .gal maziau savizudybiu,maziau depresuotu,stresuotu zmoniu pas mus butu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 08, 22:10)
cool.gif Taigi šeri savo pinigais totalitarinę sektą -o ji jau žino kaip paruošt aveles pjovimui[COLOR=red]

Mes nediskutuojam- tai net techniškai neimanoma- šiuolaikinis žmogus sunkiai sugeba sukonstruot logišką sakinį, ką jau kalbėt apie sugebėjimą suvokti informaciją. Ką galima pasakyti Supersielom jai jau jūs viską žinot.

Ar aš ten kur buvau ar nebuvau niekaip neitakoja to fakto kad tai totalitarinė sekta. tai na niekaip nesusije su mano menku asmeniu.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 09, 16:07)
4u.gif jei tai sekta,tai daugiau tokiu sektu thumbup.gif .gal maziau savizudybiu,maziau depresuotu,stresuotu zmoniu pas mus butu cool.gif

Yr ir daugiau))- trancendentinė meditacija, Ošo,Šri Činmojaus kultai ir tt
Visi Jūs graži darni šeima.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 09, 17:07)
...gal maziau savizudybiu,maziau depresuotu,stresuotu zmoniu pas mus butu cool.gif

Nuo depresijos puikiai padeda malda ir geri darbai. Ir tada nereikės "stebuklingų" seminarų už didelius pinigus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 06 10, 16:16)
Nuo depresijos puikiai padeda malda ir geri darbai. Ir tada nereikės "stebuklingų" seminarų už didelius pinigus. 4u.gif

drinks_cheers.gif va,cia ppritariu 100 proc.bet kartais,kai gyvenimas gerai papurto,patenki staiga i stresine situacija,buna sunku net maldai susikoncentruot,pradedi ieskot pagalbos kitur.vieniems draugai,geri psichologai,tevai,kiti artimieji padeda,palaiko moraliskai.mane gera pazistama cia nukreipe,man padejo.todel ir rekomendavau.bet tai nereiskia,kas specialiai,turedama kazkoki tiksla reklamuoju sia"sekta".
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 10, 18:36)
drinks_cheers.gif va,cia ppritariu 100 proc.bet kartais,kai gyvenimas gerai papurto,patenki staiga i stresine situacija,buna sunku net maldai susikoncentruot,pradedi ieskot pagalbos kitur.vieniems draugai,geri psichologai,tevai,kiti artimieji padeda,palaiko moraliskai.mane gera pazistama cia nukreipe,man padejo.todel ir rekomendavau.bet tai nereiskia,kas specialiai,turedama kazkoki tiksla reklamuoju sia"sekta".

Patikėkit, aš jau visur buvau. biggrin.gif Nieko geriau neradau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 06 10, 17:53)
Patikėkit, aš jau visur buvau. biggrin.gif  Nieko geriau neradau. ax.gif

4u.gif tikiu malda,tikiu ir geru darbu nauda.siaip jei zmones nebutu abejingi vieni kitiems,tikrai nereiketu jokiu kursu.as,asmeniskai,kaip bebutu keista palaikymo sulaukiau is galima sakyti svetimu zmoniu,dauguma ju supermamos forumo nariai.idomiausia,kad is artimu zmoniu tokio palaikymo,supratingumo nesulaukiau,deja...
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2012 06 04, 22:31)
Bus tas pasitikėjimas savitvarda ir ramybė-tik dėja surogatinė nes pasiekiama per abejingumą, baigsis viskas tuo kad visiškai suvarysi savo asmenybę tai kaip ir nepatariu
Čia kur Tu nori eit yra taip vadinamas pirmasis ratas,kaip visad melaginga info maskuojamos totalitarinė sektos neoinduistinio gurizmo. Reik Tavo problemas kitaip sprest.

QUOTE(dekor @ 2012 06 07, 16:01)
"fantazijos salies sveciai" -tokia knyga vaikysteje turejau)) kritiskumas aiskiai labai sveikintina dorybe -negaliu nesizavet Tamsta, bet siuo atveju klystate- tai totalitarine sekta ,ir turi visus jos bruozus:

1.Ezoterinis luzis- tai kai informacija pradiniam ir galutiniam ziniu gavimo taske skiriasi kardinaliai , daznai pastarosios paneigia ta informacija kuri buvo pateikta verbuojant.
siuo atveju GM prisitato , kaip "visuomenine svietejiska pelno nesiekianti organizacija" "Organizacijos tikslas – pasitarnauti visuomenei stiprinant asmenybe ir puoselejant zmogiskasias vertybes."
o realybėj yra religinė grupė turinti savo mokymą, kultinę praktiką ir Dievą. Šitą kuo puikiausiai žino mokytojai, bet pirmam rate-baziniuose kursuose niekas to nesakys. Kaip visalaiką tai sektos doktrinoje motivuojama melu dėl gerio. Jūs dar akli ir nepasiruošę gauti bei suvokti šias neikainojamas žinias.
2. Gurizmas- lyderio sudievinimas. "Aš lenkiuosi prieš Pasaulio mokytoją, kuris yra Apsoliuti Tiesa,Švari Sąmonė ir ttt.."
3. Bombardavimas meile, gipnozės elementai ir sektos adepto totalinė kontrolė.
4, Hiperventiliacijos technikos- kad ieiti į pakitusias sąmones būsenas.
5. Sektos nario išskirtinumas-pranašumo jausmas prieš kitatikius -Labai idomios "žmogiškos vertybės" " Negalvokite apie skriaudėjus kaip apie žmones ,priimkite skriaudėjus kaip manekenus, kaip medžiagines leles. Viduje jų nėra asmenybių..
Taigi šeri savo pinigais totalitarinę sektą -o ji jau žino kaip paruošt aveles pjovimui

QUOTE(dekor @ 2012 06 10, 10:57)
Mes nediskutuojam- tai net techniškai neimanoma- šiuolaikinis žmogus sunkiai sugeba sukonstruot logišką sakinį, ką jau kalbėt apie sugebėjimą suvokti informaciją. Ką galima pasakyti Supersielom jai jau jūs viską žinot.

Ar aš ten kur buvau ar nebuvau niekaip neitakoja to fakto kad tai totalitarinė sekta.
Tai tik jūsų nuomonė, bet ne faktas

tai na niekaip nesusije su mano menku asmeniu.
Papildyta:
Yr ir daugiau))- trancendentinė meditacija, Ošo,Šri Činmojaus kultai ir tt
Visi Jūs graži darni šeima.

Man jūsų tikrai gaila doh.gif Nuoširdžiai sakau.....
Jūs visiškai neturite žalio supratimo apie tai, ką jūs čia nusišnekate.

Priklausau tai "sektai" biggrin.gif
Prieš kelis metus nuėjau į pirmos pakopos kvėpavimo kursus. Juos praėjus galima lankyti užsiėmimus, seminarus. Mano mieste kartą savaitėje vyksta užsiėmimai - asanos, kria, meditacija. Einu kai turiu laiko, ar kai jaučiu kad jau reikia. Daug atsakymų ten radau į mane kamuojančius klausimus. Tik to dėka pakilau kaip feniksas iš pelenų. Vaikas kelis kartus važiavo į stovyklą, kurioje taip pat vyksta kursai vaikams. Vėliau su vadove savo mokykloje organizavo "neagresijos" programą. Kaip tai pakeitė vaiką (į gerą) nenupasakojama.
Mokytojai ten dirbantys dirba be atlygio.

Vadinkit kad ir sekta, bet jei ji daro toooookią gerą įtaką žmonėms, tai kuo daugiau tokių sektų thumbup.gif

Dievinu, myliu Šri šri Ravi Šankarą biggrin.gif už tai, kad įsteigė tokią organizaciją, kad suteikė žmonėms šansą pamatyti, atsimerkti, pajusti kas mes esame iš tikrųjų ir kokia mūsų tikroji prigimtis 4u.gif
Atsakyti