QUOTE(dekor @ 2012 06 04, 22:31)
Bus tas pasitikėjimas savitvarda ir ramybė-tik dėja surogatinė nes pasiekiama per abejingumą, baigsis viskas tuo kad visiškai suvarysi savo asmenybę tai kaip ir nepatariu
Čia kur Tu nori eit yra taip vadinamas pirmasis ratas,kaip visad melaginga info maskuojamos totalitarinė sektos neoinduistinio gurizmo. Reik Tavo problemas kitaip sprest.
QUOTE(dekor @ 2012 06 07, 16:01)
"fantazijos salies sveciai" -tokia knyga vaikysteje turejau)) kritiskumas aiskiai labai sveikintina dorybe -negaliu nesizavet Tamsta, bet siuo atveju klystate- tai totalitarine sekta ,ir turi visus jos bruozus:
1.Ezoterinis luzis- tai kai informacija pradiniam ir galutiniam ziniu gavimo taske skiriasi kardinaliai , daznai pastarosios paneigia ta informacija kuri buvo pateikta verbuojant.
siuo atveju GM prisitato , kaip "
visuomenine svietejiska pelno nesiekianti organizacija" "Organizacijos tikslas pasitarnauti visuomenei stiprinant asmenybe ir puoselejant zmogiskasias vertybes."
o realybėj yra religinė grupė turinti savo mokymą, kultinę praktiką ir Dievą. Šitą kuo puikiausiai žino mokytojai, bet pirmam rate-baziniuose kursuose niekas to nesakys. Kaip visalaiką tai sektos doktrinoje motivuojama melu dėl gerio. Jūs dar akli ir nepasiruošę gauti bei suvokti šias neikainojamas žinias.
2. Gurizmas- lyderio sudievinimas. "Aš lenkiuosi prieš Pasaulio mokytoją, kuris yra Apsoliuti Tiesa,Švari Sąmonė ir ttt.."
3. Bombardavimas meile, gipnozės elementai ir sektos adepto totalinė kontrolė.
4, Hiperventiliacijos technikos- kad ieiti į pakitusias sąmones būsenas.
5. Sektos nario išskirtinumas-pranašumo jausmas prieš kitatikius -Labai idomios "žmogiškos vertybės" " Negalvokite apie skriaudėjus kaip apie žmones ,priimkite skriaudėjus kaip manekenus, kaip medžiagines leles. Viduje jų nėra asmenybių..
Taigi šeri savo pinigais totalitarinę sektą -o ji jau žino kaip paruošt aveles pjovimui
QUOTE(dekor @ 2012 06 10, 10:57)
Mes nediskutuojam- tai net techniškai neimanoma- šiuolaikinis žmogus sunkiai sugeba sukonstruot logišką sakinį, ką jau kalbėt apie sugebėjimą suvokti informaciją. Ką galima pasakyti Supersielom jai jau jūs viską žinot.
Ar aš ten kur buvau ar nebuvau niekaip neitakoja to fakto kad tai totalitarinė sekta.
Tai tik jūsų nuomonė, bet ne faktas
tai na niekaip nesusije su mano menku asmeniu.
Papildyta:
Yr ir daugiau))- trancendentinė meditacija, Ošo,Šri Činmojaus kultai ir tt
Visi Jūs graži darni šeima.
Man jūsų tikrai gaila

Nuoširdžiai sakau.....
Jūs visiškai neturite žalio supratimo apie tai, ką jūs čia nusišnekate.
Priklausau tai "sektai"
Prieš kelis metus nuėjau į pirmos pakopos kvėpavimo kursus. Juos praėjus galima lankyti užsiėmimus, seminarus. Mano mieste kartą savaitėje vyksta užsiėmimai - asanos, kria, meditacija. Einu kai turiu laiko, ar kai jaučiu kad jau reikia. Daug atsakymų ten radau į mane kamuojančius klausimus. Tik to dėka pakilau kaip feniksas iš pelenų. Vaikas kelis kartus važiavo į stovyklą, kurioje taip pat vyksta kursai vaikams. Vėliau su vadove savo mokykloje organizavo "neagresijos" programą. Kaip tai pakeitė vaiką (į gerą) nenupasakojama.
Mokytojai ten dirbantys dirba be atlygio.
Vadinkit kad ir sekta, bet jei ji daro toooookią gerą įtaką žmonėms, tai kuo daugiau tokių sektų
Dievinu, myliu Šri šri Ravi Šankarą

už tai, kad įsteigė tokią organizaciją, kad suteikė žmonėms šansą pamatyti, atsimerkti, pajusti kas mes esame iš tikrųjų ir kokia mūsų tikroji prigimtis