Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo meno kursai

QUOTE(happyfeets @ 2012 06 03, 17:31)
Sveika,o tu nuejai i gyvenimo menas kursus?Jei taip tai ka butent lankei?Ar sri sri joga ar kvepavimo praktikas?as labai noriu lankyti,nes kelinti metai jauciu itampa,nerima,depresija,na visas pesimizmas esu issiblaskiusi labai unsure.gif

4u.gif http://www.gyvenimom...s.lt/?p=2&m=27
i siuos ejau,tik vede kitas mokytojas,kaip matot jie vel vyks,butinai nueikit,verti tu pinigu tikrai ,eiciau ir antra karta,bet neturiu kam vaiku palikt.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 03, 20:18)
4u.gif http://www.gyvenimom...s.lt/?p=2&m=27
i siuos ejau,tik vede kitas mokytojas,kaip matot jie vel vyks,butinai nueikit,verti tu pinigu tikrai ,eiciau ir antra karta,bet neturiu kam vaiku palikt.

Aisku,kvepavimo menas,tai as kaip suprantu 1sav kainuoja 200lt.

Papildyta:
Ir dar noreciau suzinoti,kaip ir sakiau siuo metu esu labai issiblaskiusi,nervuota,irzli... nu zodziu visas sarashas nnnnnnnnnnn..... blogu minciu,ar rimtai padeda tie pratimai nuvyti tas visas mintis salin ir atsiranda pasitikejimas,savitvarda,ramybe,parasyk nes man labai idomu
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(happyfeets @ 2012 06 04, 06:39)

Papildyta:
Ir dar noreciau suzinoti,kaip ir sakiau siuo metu esu labai issiblaskiusi,nervuota,irzli... nu zodziu visas sarashas nnnnnnnnnnn..... blogu minciu,ar rimtai padeda tie pratimai nuvyti tas visas mintis salin ir atsiranda pasitikejimas,savitvarda,ramybe,parasyk nes man labai idomu
bigsmile.gif

4u.gif as patyriau dideli stresa ir man tikrai padejo nusiramint,5 dienos kainavo 250 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 04, 09:57)
4u.gif as patyriau dideli stresa ir man tikrai padejo nusiramint,5 dienos kainavo 250 lt smile.gif

As skambinau siandien,reikalas tas,kad velai baigiasi,o as esu is Jonavos:( tikrai noreciau uzsirasyti i juos,nes siuo metu tai man sakes,nezinau ko griebtis,visko bijau:( tikiu,kad toks dalykas kaip joga gelbsti,as zadu sri sri joga lankyti,bet daugiau aisku noreciau kas susije su kvepavimu,tu turbut namie praktikuoji jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happyfeets @ 2012 06 04, 15:35)
As skambinau siandien,reikalas tas,kad velai baigiasi,o as esu is Jonavos:( tikrai noreciau uzsirasyti i juos,nes siuo metu tai man sakes,nezinau ko griebtis,visko bijau:( tikiu,kad toks dalykas kaip joga gelbsti,as zadu sri sri joga lankyti,bet daugiau aisku noreciau kas susije su kvepavimu,tu turbut namie praktikuoji jau biggrin.gif

4u.gif deja,nepraktikuoju.kur jau ten su 2 vaikais papraktikuosi,vyras velai grizta,o jums siulyciau i siuos kursus nueit,o ne i joga,nes cia ir pamedituosit ir 100 proc pades nervus nuramint,atsipalaiduot,sakau is savo patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 04 birželio 2012 - 15:11
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 04, 09:57)

taigi galima nusipirkti relaniumo, kainuos 2.50 Lt mazdaug, niekur vazinet nereiks, vaiku kazkam palikinet, o rezultatas tas pats bus.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 06 04, 17:10)
taigi galima nusipirkti relaniumo, kainuos 2.50 Lt mazdaug, niekur vazinet nereiks, vaiku kazkam palikinet, o rezultatas tas pats bus.

cool.gif na,visada galima rinktis,Jus galit kepenis gadint vaistais,o as geriau plaucius pravedinsiu ir prota nuraminsiu.
Atsakyti
susisuksit galva tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happyfeets @ 2012 06 04, 06:39)

Papildyta:
bigsmile.gif

Bus tas pasitikėjimas savitvarda ir ramybė-tik dėja surogatinė nes pasiekiama per abejingumą, baigsis viskas tuo kad visiškai suvarysi savo asmenybę tai kaip ir nepatariu
Čia kur Tu nori eit yra taip vadinamas pirmasis ratas,kaip visad melaginga info maskuojamos totalitarinė sektos neoinduistinio gurizmo. Reik Tavo problemas kitaip sprest.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2012 06 04, 21:31)
Bus tas pasitikėjimas savitvarda ir ramybė-tik dėja surogatinė

va butent, ka ir norejau pasakyti. kam smegenis savo nuodyt, jei trumpalaikio dirbtinio efekto tereik
Atsakyti
biggrin.gif eikit,eikit fantazuotojai jus,matyt ne vienas is taip fantazuojanciu ir nebuvo kursuose.kokia sekta,kad pakvepuosit kelias valandas pagal tam tikras technikas,pamedituosit,atliksit jogos pratimus.baikit cia marazmus nest,mokytoja is vis mazai sneka ir jokiu savo filosofiju nepersa.tiesiog dirba,rodo kaip atlikt pratimus ir tiek.aisku pamini is kur tie pratimai atejo,bet neklaidinkit zmoniu,jokia tai ne sekta.esu eilinis,beje labai kritiskas zmogus,patyriau didziuli stresa,laukiau savo ligos diagnozes,o tas laukimas kaip zinot buna zudantis,pradejau labai nervintis,nerimaut,ieskojau pagalbos ir viena gera pazistama patare nueit i kursus.nuejau ir nusiraminau,eidama i gydytojo kabineta buvau rami,rami,nors nezinojau kokia diagnoze isgirsiu.
Atsakyti
o diagnoze labai prasta? ar nieko baisaus paaiskejo? smile.gif
Atsakyti