Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš paranojikė?

QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 13:01)
1. Nesupratot nei apie batus, nei apie metus.
2.taip, esame verti to, ko nusipelnome.
3.matyt ne matyt, o tokias išvadas daryti kvaila.

Viska as supratau...ne kiekybe,o kokybe svarbiausia visuose gyvenimo atvejuose... ax.gif
Jums kvaila ,kad as darau isvadas,man kvaila taip save zeminti...kiekvienas turi savo nuomone...gyvenimas per trumpas,kad ji svaistyti del tokiu vyru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 16 sausio 2011 - 13:13
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 09:22)
užgraužkit, labai geras patarimas bus, fantastika. Yra kaip yra, vaikų atgal nesukiši.

Na tai kad stengiausi labai negrauzti, juk nestuke... bigsmile.gif
Sakau, kad tik ta jos begaline kantrybe nesibaigtu ... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 16, 13:11)
gyvenimas per trumpas,kad  ji svaistyti del tokiu vyru...

Sutinku su jumis, bet kad temos autores atveju, gal jau ir per velu kazka is esmes keisti.
Nemanau, kad lengva buti vienisai 4 vaiku mamytei... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2011 01 16, 13:16)
Na tai kad stengiausi labai negrauzti, juk nestuke...  bigsmile.gif
Sakau, kad tik ta jos begaline kantrybe nesibaigtu ... unsure.gif
Sutinku su jumis, bet kad temos autores atveju, gal jau ir per velu kazka is esmes keisti.
Nemanau, kad lengva buti vienisai 4 vaiku mamytei... g.gif

Cia matyt ne jums taike,o man... ax.gif Ka jau cia bepakeisi...tik moteriskaite bando taip vyra i prota atvesti...Kokia ji vienisa,juk turi vyra,lakstanti ,bet turi...ne vejas juk pripute... lotuliukas.gif Gal jus sakysite kokia as pikta...ne,as tik nesuprantu ko tokios moterys tikisi,gailescio,uzuojautos...pagaileti reikia vaiku,kurie gimsta ne is meiles,o is gailescio moteriai,baisu... wacko.gif Kiekvienas vaikas turi gimti is meiles,laukimo,o ne taip va... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 16, 15:24)
Cia matyt ne jums taike,o man... ax.gif Ka jau cia bepakeisi...tik moteriskaite bando taip vyra i prota atvesti...Kokia ji vienisa,juk turi vyra,lakstanti ,bet turi...ne vejas juk pripute... lotuliukas.gif Gal jus sakysite kokia as pikta...ne,as tik nesuprantu ko tokios moterys tikisi,gailescio,uzuojautos...pagaileti reikia vaiku,kurie gimsta ne is meiles,o is gailescio moteriai,baisu... wacko.gif Kiekvienas vaikas turi gimti is meiles,laukimo,o ne taip va... doh.gif

o jūs žinot, iš ko gimė jų vaikai?
ir apie batus nesupratot visgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 15:06)
ir apie batus nesupratot visgi  smile.gif

Tai faktas, kad mes situaciją galime vertinti tik iš to, kas yra aprašyta ir parašyta. Aišku, nesinori tikėti, kad autorė visus tuos metus ir gyveno žinodama, kad šalia jos vyro nuolat ir nuolat buvo draugė. Bet jei ji tai žinojo.... doh.gif Nu tada aš tikrai jos nepateisinu, nes čia jau yra kankinimas kito žmogaus, savų vaikų ir savęs. Čia iš serijos, kai "nei pats laimingas, nei kitam duoda būt laimingam...". Galima ir dešimt vaikų pagimdyti, bet nuo to kam geriau bus????
ir dar. Kiekviena iš mūsų turi kažkokią gyvenimišką patirtį. Vienų gal identiška kaip temos autorės, kitų dar baisesnė, trečių dar kitokia.... Tačiau visos kaip bebūtų gyvename ir daugiau ar mažiau esame laimingos. Temos autorei niekuo čia nepadėsi, bet va norėtųsi, kad kita moteriškaite, užklydusi į šią temą ir atradusi kažką panašaus į savo gyvenimo situaciją, pamąstytų prieš gimdydama dar ir dar ir dar......
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 14:06)
ir apie batus nesupratot visgi  smile.gif

Na jeigu raso,kad suzinojo,kad vyras buvo neistikimas,isvijo,paskui vel prieme...per ta laika gime trecias...dabar ketvirto laukiasi,ir ji zino ,kad jis turi kita...tai is ko gime vaikai...is meiles,gailescio ar sventa dvasia pribure... lotuliukas.gif Jei zmogelis myletu ja ir vaikus,manau nesiblaskytu...ar gali santykiai normalus buti paremti gailesciu... doh.gif
Metaforomis kalbate... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 16, 13:11)
Viska as supratau...ne kiekybe,o kokybe svarbiausia visuose gyvenimo atvejuose...

Svarbiausia, kad supratimas ateina ne per velai.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2011 01 16, 17:54)
Svarbiausia, kad supratimas ateina ne per velai.

Sprendziate pagal save ... wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 16 sausio 2011 - 18:49
Tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj moterys kaip jus lengvai patarimus dalinat... Aciu jums...
Dabar pasistengiu nupasakot trumpiau ir kuo aiskiau visa situacija...
Musu namuose nera duztanciu indu, rekimu, barniu ar asaru.
Mano vyras nera ant grandines priristas suo ir as ne sargas su lazda. Jis suauges zmogus ir gali eit lauk kada panorejes.
As esu finansiskai stabili ir dirbanti mama. Nesu tarnaite, skalbeja ir vireja. Esu zmona ir mama. Mano vyras visad grizta namo.. Kodel? Is gailescio? As taip nemanau, nes visgi as su juo gyvenu 24/7 lotuliukas.gif Ir as nesu ta uzguita suspausta moteryte kuri kampe isipraudus verkia kol jos vyras linksminasi smile.gif Turiu kuo puikiausia gyvenima uz namu duru ir draugus. Gyvenu ramiai, nes vyras pries mane balso nekelia, rupinasi namais, vaikais ir kas keisciausia visad man kartoja, kad myli mane ir mes jam esam svarbiausi.
Kaip ir praejusi karta, taip ir dabar as itarineju ji turint kiita (vel mano nuojauta), bet tuo paciu zinau, kad jis nebegs niekur. Kodel? Paprasciausiai del to, kad ji mane myli.
Is kur zinau? Moteriska nuojauta hihihi.gif
Nereikia manes gailetis- aciu cool.gif Nors mano gyvenimas ir nera rozini, bet visgi tai mano gyvenimas... Ir as zinau,kad viena diena pasieksiu to, jog mano vyras bus tik mano. Kaip? Sunkiu darbu, nes seima yra sunkus darbas... Kaip ir visur daroma klaidu, bet jos visos istaisomos.
Ir savo seimos as nedraskysiu... Pameginsiu ja issaugot pirma.
O jei nepasiseks, tada ir pasinaudosiu jusu patarimu ir isgrusiu vyra lauk su visais "langu remais" lotuliukas.gif
P.S. Maziausias spirgelis buvo netyciukas (maciau klauset), bet keisciausia, kad jis yra labai laukiamas musu abieju ir musu vaiku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 16, 16:35)
Na jeigu raso,kad suzinojo,kad vyras buvo neistikimas,isvijo,paskui vel prieme...per ta laika gime trecias...dabar ketvirto laukiasi,ir ji zino ,kad jis turi kita...tai is ko gime vaikai...is meiles,gailescio ar sventa dvasia pribure... lotuliukas.gif Jei zmogelis myletu ja ir vaikus,manau nesiblaskytu...ar gali santykiai normalus buti paremti gailesciu... doh.gif
Metaforomis kalbate... lotuliukas.gif

Trecias negime biggrin.gif trecio mes tik dar laukiam smile.gif vyriausioji mergaite yra ne mano dukra, ji mano vyro is pirmos santuokos dukra.
Ir kas jums i galva ikale gailesti? doh.gif
Moterys jums mane pazinot reikia, kad zinot ar jis manes gailisi ar visgi del to palakstes laukais grizta nes be musu negali tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awriuke: 16 sausio 2011 - 18:53
QUOTE(Awriuke @ 2011 01 16, 18:49)
Oj moterys kaip jus lengvai patarimus dalinat... Aciu jums...
Dabar pasistengiu nupasakot trumpiau ir kuo aiskiau visa situacija...
Musu namuose nera duztanciu indu, rekimu, barniu ar asaru.
Mano vyras nera ant grandines priristas suo ir as ne sargas su lazda. Jis suauges zmogus ir gali eit lauk kada panorejes.
As esu finansiskai stabili ir dirbanti mama. Nesu tarnaite, skalbeja ir vireja. Esu zmona ir mama. Mano vyras visad grizta namo.. Kodel? Is gailescio? As taip nemanau, nes visgi as su juo gyvenu 24/7  lotuliukas.gif  Ir as nesu ta uzguita suspausta moteryte kuri kampe isipraudus verkia kol jos vyras linksminasi smile.gif  Turiu kuo puikiausia gyvenima uz namu duru ir draugus. Gyvenu ramiai, nes vyras pries mane balso nekelia, rupinasi namais, vaikais ir kas keisciausia visad man kartoja, kad myli mane ir mes jam esam svarbiausi.
Kaip ir praejusi karta, taip ir dabar as itarineju ji turint kiita (vel mano nuojauta), bet tuo paciu zinau, kad jis nebegs niekur. Kodel? Paprasciausiai del to, kad ji mane myli.
Is kur zinau? Moteriska nuojauta hihihi.gif
Nereikia manes gailetis- aciu cool.gif  Nors mano gyvenimas ir nera rozini, bet visgi tai mano gyvenimas... Ir as zinau,kad viena diena pasieksiu to, jog mano vyras bus tik mano. Kaip? Sunkiu darbu, nes seima yra sunkus darbas... Kaip ir visur daroma klaidu, bet jos visos istaisomos.
Ir savo seimos as nedraskysiu... Pameginsiu ja issaugot pirma.
O jei nepasiseks, tada ir pasinaudosiu jusu patarimu ir isgrusiu vyra lauk su visais "langu remais"  lotuliukas.gif
P.S. Maziausias spirgelis buvo netyciukas (maciau klauset), bet keisciausia, kad jis yra labai laukiamas musu abieju ir musu vaiku ax.gif

Suprantama jums gyventi toki gyvenima,kuri pati pasirinkote,bet tada atsakykite,kaip gali mylintis vyras lakstyti pas kitas,jei sakosi mylis...ar jums neatrodo,kad bando uzliuliuoti jus,vaikus...kam...jam labai patogu taip gyventi,pas viena apskalbtas,pamaitintas...pas kita ...ne tik...Sakanti jusu nuojauta...kalbate kaip kokia trylikamete...Sakote,kad jis nebegs...o kur jam begti...visur jo laukia...Vadinate toki gyvenima ramybe... doh.gif Manote jei vyras nerekia,nemusa...tai visa kita normalu... g.gif Jau dabar jusu gyvenimas virtes kazkokiu nesusipratimu...Abu zmones turi noreti gyventi,planuoti...o ne jus viena...jus per daug apsiemete...Kaip sakoma "Zmogus planuoja,dievas juokiasi"... wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 16 sausio 2011 - 19:09
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 16, 20:02)
Suprantama jums gyventi toki gyvenima,kuri pati pasirinkote,bet tada atsakykite,kaip gali mylintis vyras lakstyti pas kitas,jei sakosi mylis...ar jums neatrodo,kad bando uzliuliuoti jus,vaikus...kam...jam labai patogu taip gyventi,pas viena apskalbtas,pamaitintas...pas kita ...ne tik...Sakanti jusu nuojauta...kalbate kaip kokia trylikamete...Sakote,kad jis nebegs...o kur jam begti...visur jo laukia...Vadinate toki gyvenima ramybe...  doh.gif Manote jei vyras nerekia,nemusa...tai visa kita normalu... g.gif    Jau dabar jusu gyvenimas virtes kazkokiu nesusipratimu...Abu zmones turi noreti gyventi,planuoti...o ne jus viena...jus per daug apsiemete...Kaip sakoma "Zmogus planuoja,dievas juokiasi"... wacko.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti