Oj moterys kaip jus lengvai patarimus dalinat... Aciu jums...
Dabar pasistengiu nupasakot trumpiau ir kuo aiskiau visa situacija...
Musu namuose nera duztanciu indu, rekimu, barniu ar asaru.
Mano vyras nera ant grandines priristas suo ir as ne sargas su lazda. Jis suauges zmogus ir gali eit lauk kada panorejes.
As esu finansiskai stabili ir dirbanti mama. Nesu tarnaite, skalbeja ir vireja. Esu zmona ir mama. Mano vyras visad grizta namo.. Kodel? Is gailescio? As taip nemanau, nes visgi as su juo gyvenu 24/7

Ir as nesu ta uzguita suspausta moteryte kuri kampe isipraudus verkia kol jos vyras linksminasi

Turiu kuo puikiausia gyvenima uz namu duru ir draugus. Gyvenu ramiai, nes vyras pries mane balso nekelia, rupinasi namais, vaikais ir kas keisciausia visad man kartoja, kad myli mane ir mes jam esam svarbiausi.
Kaip ir praejusi karta, taip ir dabar as itarineju ji turint kiita (vel mano nuojauta), bet tuo paciu zinau, kad jis nebegs niekur. Kodel? Paprasciausiai del to, kad ji mane myli.
Is kur zinau? Moteriska nuojauta
Nereikia manes gailetis- aciu

Nors mano gyvenimas ir nera rozini, bet visgi tai mano gyvenimas... Ir as zinau,kad viena diena pasieksiu to, jog mano vyras bus tik mano. Kaip? Sunkiu darbu, nes seima yra sunkus darbas... Kaip ir visur daroma klaidu, bet jos visos istaisomos.
Ir savo seimos as nedraskysiu... Pameginsiu ja issaugot pirma.
O jei nepasiseks, tada ir pasinaudosiu jusu patarimu ir isgrusiu vyra lauk su visais "langu remais"
P.S. Maziausias spirgelis buvo netyciukas (maciau klauset), bet keisciausia, kad jis yra labai laukiamas musu abieju ir musu vaiku
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 16, 16:35)
Na jeigu raso,kad suzinojo,kad vyras buvo neistikimas,isvijo,paskui vel prieme...per ta laika gime trecias...dabar ketvirto laukiasi,ir ji zino ,kad jis turi kita...tai is ko gime vaikai...is meiles,gailescio ar sventa dvasia pribure...

Jei zmogelis myletu ja ir vaikus,manau nesiblaskytu...ar gali santykiai normalus buti paremti gailesciu...
Metaforomis kalbate...
Trecias negime

trecio mes tik dar laukiam

vyriausioji mergaite yra ne mano dukra, ji mano vyro is pirmos santuokos dukra.
Ir kas jums i galva ikale gailesti?
Moterys jums mane pazinot reikia, kad zinot ar jis manes gailisi ar visgi del to palakstes laukais grizta nes be musu negali