Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš paranojikė?

QUOTE(alisia28 @ 2010 01 08, 19:24)
O as maniau, kad tu niekur nesidairai biggrin.gif

Nu nejau as panasi i nesveika biggrin.gif Dairytis reikia ,o jau prisiglaust prie tvirtos svetimos krutines- tiesiog butina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 08, 21:27)
Nu nejau as panasi i nesveika  biggrin.gif  Dairytis reikia ,o jau prisiglaust prie tvirtos svetimos krutines- tiesiog butina  biggrin.gif

na, gal nebutina.Butinybes nera. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 08, 20:26)
na, gal nebutina.Butinybes nera. smile.gif

Butinybe glaustis prie vyrisko kuno visada yra biggrin.gif Tik yra klausimas prie kokio vyro -savo ,svetimo ar savo+svetimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 09, 00:12)
Butinybe glaustis prie vyrisko  kuno visada yra  biggrin.gif  Tik yra klausimas prie kokio vyro -savo ,svetimo  ar savo+svetimo  biggrin.gif

Geriau prie visu is karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 08, 22:37)
Geriau prie visu is karto lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jau atsirado noras pabandyti su keliais is karto?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 09, 00:42)
lotuliukas.gif  Jau atsirado noras pabandyti su keliais is karto?

man jis niekada ir nebuvo praejes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_gaga @ 2010 01 07, 17:12)
uj mergaitės, tie vyrai tikri kuiliai ir nieko čia nepadarysi.

dauguma žiūri tik savo antro galo poreikių, o šeima lieka antroj vietoj.
Puoškis nesipuošk, neikas čia nepadės.
Rėk nerėkus bus viskas tas pats.

Toks gyvenimas, ir jį mums reikia su vyrais ar be nugyventi.
Kaip žinia gyvenimas nėra lengvas,
laikykitės panos, vyrai neverti mūsų ašarų!

pati dabar laukiuosi, vyras man visais pasauliais ir dievais prsiekinėja, kad aš jo vienintelė esu ir būsiu. Bet aš tuo netikiu, manau, vyrai anksčiau ar vėliau nueis į kaire, aišku yra išimčių....:
Atminkit IŠTIKIMŲ vyrų nėra - yra tik vyrai, kuriems nepasitaikė proga!

o kodel jus juo netikit?
na ok, sakykim nera istikimu vyru. bet.. jei jums uztenka vyro meiles, rupescio , demesio, sekso, jei jums abiems viskas puiku, ka keicia neistikimybes faktas? kad zinot tai ko nenorit zinot? tai nesistenkit zinot ar is karto taip galvot-va, visi vyrai kiaules. ne kiaules jie, mes dazniausiai pacios juos tokiais padarom
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 01 09, 13:37)
o kodel jus juo netikit?
na ok, sakykim nera istikimu vyru. bet.. jei jums uztenka vyro meiles, rupescio , demesio, sekso, jei jums abiems viskas puiku, ka keicia neistikimybes faktas? kad zinot tai ko nenorit zinot? tai nesistenkit zinot ar is karto taip galvot-va, visi vyrai kiaules. ne kiaules jie, mes dazniausiai pacios juos tokiais padarom

Va va, su tuo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi , oi , oijoi ,
aj ajajai.
Verkit verkit smile.gif
Bet verkit ne saves gailedami, o todel kad kvailos per visa pilva smile.gif
Kaltas ne tas kuris nuejo i sona, o tas kuris neislaike. KAip sakoma laimeti populiaruma yra lengva , o ji pakartoti kaskart yra menas.
Taigi pagal laiska susidariau nuomone:
todel turiu klausima?
JUS KADA NORS PKALUSETE KO JUSU ANTRA PUSE NORI?
Ir jau taip neikada nesakete kad uz neistikymybe neatleistumet ?
Ka?
Kad jus zinotumet keik tkiu vyru ir moteru ateina pas mus guostis?
Atspardai atspardai jiems miksta vieta kad ziurek ka darai ir paleidi smile.gif
Tik jie yra teisus. Brangiosios ir brangieji kalti jus patys o receptas paprastas nuosirdumas. ir mokejimas paleisti.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 01 09, 13:37)
o kodel jus juo netikit?

Ka reiksia "uztenka"? Argi gali buti tokio dalyko pakankamai? Jei lepina dar ka nors, reiskia meile ir rupesti dalina... NE! Ne-su-tin-ku! Mes ne musulmones:)
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2007 12 04, 16:00)
Su tokiom pastoviom blogom dar kokią nervųligą įsivarysit  g.gif  Aš irgi pastovia galvodovau, prisigalvodavau, ieškodavo kažkokių įrodymų, ir kam ? Nuo to tik blogiau būdavo  verysad.gif  nervai vapšė pakriko. Po to nusprendžiau kad vsio užteks, pažiūrėjau vieną naktį iį veidrodį į save visą nervuotą ir nusprendžiau ar verta ? Ne,tikrai neverta. Ėmiau daugiau orientuotis į save, daugiau rūpintis savo reikalais,užsiimti kažkuo,puoštis ir tt. Ir žinokit padėjo, nes į vasaros 5 nežadu gultis,o mano draugė guli, ir žinot nuo ko ? Nuo pavydo priepuolių viskas prasidėjo. O kas tiems vyram,eis ir kitą susiras, neduodie susirgsim ar dar ką...Juk vyrams patinka gražios,prisižiūrinčios ir sveikos ne paranojikės moterys

o kad as taip mokeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 09, 22:27)
o kad as taip mokeciau lotuliukas.gif

zinok ne tieki daug cia to mokejimo. Reikia susigrazinti pasitikejima savimi,o tada ir pasitikejimas partneriu sugris:)
Atsakyti