Panašu, kad čia ne šiaip nuotykis...Tikrai, jei butas Jūsų, sukraukit jo daiktus. Nesakau, kad neškit dokumentus skyryboms, bet jam reikia parodyt jo vietą. Kitaip galit dar metus ar kelis laukti, kol vyriškis pagaliau "išsispręs su menedžere".
Skambint tikrai neverta, tik jums bus dar skaudžiau. Tai turit tik tarpusavy išsiaiškint, tik tada ir žinosit ar reikia to antro šanso. Nes dabar pagal jo elgesį jis net neprašo.
Neverta tyliai viską savy laikyti, tai liečia jus abu, tai abu ir turit rast sprendimą.
Bet kuriuo atveju Jums tik sėkmės, patikėkit viskas vyksta tik į gerą, nesvarbu kaip bepasisuktų įvykiai.
Neverta tyliai viską savy laikyti, tai liečia jus abu, tai abu ir turit rast sprendimą.
Bet kuriuo atveju Jums tik sėkmės, patikėkit viskas vyksta tik į gerą, nesvarbu kaip bepasisuktų įvykiai.
Treciasis ne jusu seima,taigi nelyskit ten ir nesizeminkit klausynedama kas ir kaip.. tai jusu vyras turi atsakyti i tokius klausimus.. sedat ir snekates,nesisneka,sukrauni tapkes ir pro duris.. trumpai ir aiskiai..
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 06 10, 11:00)
Treciasis ne jusu seima,taigi nelyskit ten ir nesizeminkit klausynedama kas ir kaip.. tai jusu vyras turi atsakyti i tokius klausimus.. sedat ir snekates,nesisneka,sukrauni tapkes ir pro duris.. trumpai ir aiskiai..
va būtent. aš tai neskambinčiau tikrai

QUOTE(romaievamatilda @ 2011 06 05, 21:04)
Ne, tai Jūs rašėte, kad vyras lipa ant jos iš gailesčio, o ji nėštumu bandė vyrą pririšti. Bet ne esmė, gal išsikraukit normaliai, tada atidžiau skaitysite:)
p.s. šeimose būna visaip-kartais nulipt negali vienas nuo kito, o kartais nieko nesinori. Be to, "normalių" šeimų nėra. Jums kažkas nenormalu, o kitam labai priimtina.
p.s. šeimose būna visaip-kartais nulipt negali vienas nuo kito, o kartais nieko nesinori. Be to, "normalių" šeimų nėra. Jums kažkas nenormalu, o kitam labai priimtina.
Ne ,brangioji tu mano ,as rasiau ar ji nujaucia ,jog vyras gali lipti ant jos tik is gailescio..Nors pala ...jis ant jos visiskai jau nelipa daugiau kaip metai ..Viskas aisku ,kaip diena ,kokiu dar irodymu reikia?
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 06 10, 08:45)
Burbanti rašė, kad reikia suteikti vieną šansą. Gal, jei žmogus kažkur suklydo, bet čia jis sąmoningai apgaudinėja, tai ar verta tokiam duoti šansą.
Na aisku ,jei neslepia nuo zmonos skambuciu ,o tuo labiau pasakoja zmonai kokai ji tokia ir anokai, ta jo Aukse ar kaip ten ji...
As tai nezinau ...nu jeibogu sukrauciau ne nesikalbejus daiktus ir nusiusciau jam i darba .Ne bet kur ,o i darba .
QUOTE(burbanti @ 2011 06 10, 11:07)
Ne ,brangioji tu mano ,as rasiau ar ji nujaucia ,jog vyras gali lipti ant jos tik is gailescio..Nors pala ...jis ant jos visiskai jau nelipa daugiau kaip metai ..Viskas aisku ,kaip diena ,kokiu dar irodymu reikia?
Papildyta:
Na aisku ,jei neslepia nuo zmonos skambuciu ,o tuo labiau pasakoja zmonai kokai ji tokia ir anokai, ta jo Aukse ar kaip ten ji...
As tai nezinau ...nu jeibogu sukrauciau ne nesikalbejus daiktus ir nusiusciau jam i darba .Ne bet kur ,o i darba .
Papildyta:
dar blin ir uzraktus pakeisciau, bet cia biski nesaugu, galli policijoje pareiskima parasyti
Ūlos mama, būtinai pasikalbėkite su vyru. Pasakyk, kas guli ant širdies ir šitaip tęstis negali. Juk nori, kad ta situacija kuo greičiau baigtusi. Metas mėgautis ramybe, auginti vaikučius ir pan., o ne kęsti netikrumą ir melą. Jei jis nori, tegul griaunasi savo gyvenimą, jo meilės - jo seilės, tačiau nei vienas vyras neturi teisės kartinti gyvenimo mums. Neprivalai su juo būti, kai jis veršio akis pastatęs dūsauja dieną naktį apie savo menedžerę. Jis neištikimas tau, o tu to tikrai nesi verta. Tegul išeina, nors netikiu kad puls krautis daiktų. Žiūrėk savęs ir neleisk kad tave žemintų. Nei tu paranojikė, nei ką. Tik kažkas tave nori tuo įtikinti.
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 06 10, 10:07)
Panašu, kad čia ne šiaip nuotykis...Tikrai, jei butas Jūsų, sukraukit jo daiktus. Nesakau, kad neškit dokumentus skyryboms, bet jam reikia parodyt jo vietą. Kitaip galit dar metus ar kelis laukti, kol vyriškis pagaliau "išsispręs su menedžere".
nuotykį galima atleisti, bet panašu ir labai gaila - čia ne tai.
Jeigu taip vyras tyčiojasi, aš irgi pasismaginčiau, nueičiau į darbą, visa laiminga ir patenkinta ir pakviesčiau tą menedžerę į svečius vakarienei, tokia būčiau gera, draugiškai, o kai ji ateitų, surengčiau teatrą............bet , čia aš taip galėčiau, nes bais esu kerštinga, ir turiu polinkį žmogui parodyti, kas yra grįžtamasis ryšys..... Blogai kai moteris toleruoja viską, kai rašinėja svetimiems žmonėms prašydamos patarimo, o dar blogiau kai ieško bendraminčių, kurios sakytų, kad pakentėk, neskubėk, saugok šeimą, aš galvoju, kad jeigu vyras nuklydo, tai jis žengė tą lemiamą žingsnį šeimos sugriovimo link, ir nereikia kaltinti moterų, kad jos apgindamos save, apgindamos vaikus, nuo tėvo išdavystės atseit neišsaugojo šeimos.....jeigu aš nuklysiu ir vyras mane paliks, aš ir žinosiu, kad sugrioviau šeimą, o ne sakysiu, kad vyras man neatleisdamas ją sugriovė..........
QUOTE(kavyte @ 2011 06 13, 13:56)
Jeigu taip vyras tyčiojasi, aš irgi pasismaginčiau, nueičiau į darbą, visa laiminga ir patenkinta ir pakviesčiau tą menedžerę į svečius vakarienei, tokia būčiau gera, draugiškai, o kai ji ateitų, surengčiau teatrą............bet , čia aš taip galėčiau, nes bais esu kerštinga, ir turiu polinkį žmogui parodyti, kas yra grįžtamasis ryšys..... Blogai kai moteris toleruoja viską, kai rašinėja svetimiems žmonėms prašydamos patarimo, o dar blogiau kai ieško bendraminčių, kurios sakytų, kad pakentėk, neskubėk, saugok šeimą, aš galvoju, kad jeigu vyras nuklydo, tai jis žengė tą lemiamą žingsnį šeimos sugriovimo link, ir nereikia kaltinti moterų, kad jos apgindamos save, apgindamos vaikus, nuo tėvo išdavystės atseit neišsaugojo šeimos.....jeigu aš nuklysiu ir vyras mane paliks, aš ir žinosiu, kad sugrioviau šeimą, o ne sakysiu, kad vyras man neatleisdamas ją sugriovė..........
ar verta save ant tiek zeminti, kad atsivesti ja namo? jei yra noras atkersyti geriausiai jai atiduoti tai, kas sukelia diskomforta t.y. brangiausia vyreli

lai varo ir dziaugiasi su "menedzere", tik idomu ar ilgai? pas tokius dazniausiai atsiranda greitu laiku kitos "menedzere'
QUOTE(kavyte @ 2011 06 13, 14:56)
Jeigu taip vyras tyčiojasi, aš irgi pasismaginčiau, nueičiau į darbą, *visa laiminga ir patenkinta ir pakviesčiau tą menedžerę į svečius vakarienei, tokia būčiau gera, draugiškai, o kai ji ateitų, surengčiau teatrą............bet , čia aš taip galėčiau, nes bais esu kerštinga, ir turiu polinkį žmogui parodyti, kas yra grįžtamasis ryšys..... Blogai kai moteris toleruoja viską, kai rašinėja svetimiems žmonėms prašydamos patarimo, o dar blogiau kai ieško bendraminčių, kurios sakytų, kad pakentėk, neskubėk, **saugok šeimą, aš galvoju, kad jeigu vyras nuklydo, tai jis žengė tą lemiamą žingsnį šeimos sugriovimo link, ir nereikia kaltinti moterų, kad jos apgindamos save, apgindamos vaikus, nuo tėvo išdavystės atseit neišsaugojo šeimos.....***jeigu aš nuklysiu ir vyras mane paliks, aš ir žinosiu, kad sugrioviau šeimą, o ne sakysiu, kad vyras man neatleisdamas ją sugriovė..........
*tipo laiminga, o širdis verkia. ir visi tai supranta. nesamonė

**šeimą galima saugot kai nuklydimas netyčinis, jo gailimasi ir pan.
***aš sugrioviau, jis sugriovė...kam kažką išvis kaltint?