Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš paranojikė?

QUOTE(xxkamane @ 2011 06 14, 09:30)
sakot verta, kad pazeminti? O tokio varianto neatmetate, kad vyras pazemins jus ir uzstos ja? ir ji su pasitenkinimu ziures i jusu iskaudintas akis, kokia jus kvaisa (cia ne asmeniskai jums, cia kalbu apie tokios besirutuliojamcios situacijos heroje), kad taip pasitikejjote vyro nesaliskumu. dar ir is savo namu turesite iseiti.
ne ne geriau jau civilizuotai smutkes von ir gyventi su pakelta galva, kad issikuopej namus.

drinks_cheers.gif
arba ji pati ne pescia, kai duos atgal - maza nepasirodys. biggrin.gif
Atsakyti
Tik nesakykit ,kad nesimuset jaunysteje sokiuose del bernu?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 14, 10:54)

neteko lotuliukas.gif nei šokiuose nei kur nors kitur biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt geriausia nieko išvis nedaryti, kad tik savęs nepažeminti, nors hm... būti apgaudinėjamai tai manau pažeminimų viršūnė ir nežinia ar geri tie patarimai su vyru ramiai pakalbėti, atsargiai paklausti, gal palaukti, juk išsilakstys ir praeis......... Nežinau, jeigu tave išdavė, sutrypė, pažemino, melavo, tai ar gali atsitikti taip, kad vėl patikėsi tuo žmogumi? Gal neverta švaistyti laiko laukimui, bandymui patikėti ir nebegalvoti kas kart vyrui užvėlavus, kad jis mylisi su kita, gal reikia kurti naują gyvenimą, ieškoti naujos meilės, aistros....
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2011 06 14, 10:57)
Turbūt geriausia nieko išvis nedaryti, kad tik savęs nepažeminti, nors hm... būti apgaudinėjamai tai manau pažeminimų viršūnė ir nežinia ar geri tie patarimai su vyru ramiai pakalbėti, atsargiai paklausti, gal palaukti, juk išsilakstys ir praeis......... Nežinau, jeigu tave išdavė, sutrypė, pažemino, melavo, tai ar gali atsitikti taip, kad vėl patikėsi tuo žmogumi? Gal neverta švaistyti laiko laukimui, bandymui patikėti ir nebegalvoti kas kart vyrui užvėlavus, kad jis mylisi su kita, gal reikia kurti naują gyvenimą, ieškoti naujos  meilės, aistros....

manau tyla ir saves apgaudinejima itakoja baime,moterys bijo del vienu ar kitu priezasciu,del to pasirenka nieko nematyma ir negirdejima.. bet tuom tik islosia daugiau laiko,kol vyrui paciam atsibosta darkytis arba kol trecias apsireiskia nebeiskentes ax.gif ...
cia jau kaip kam,priklauso nuo charakterio.. kai ar rami moteryte puls draskyti akis vyrui,nors ir itaria kazka ..

is aplinkos patirties,viena moteris suzinojusi apie vyro neistikimybe,tylejo menesi,veme,nevalge is nervu,bet tylejo,mate kad jis iseina,pareina,zinojo kur...bet tylejo,kol istiko nervu priepuolis ir suparalyziavo ja... laiku suleisti vaistai,per para atstate sumestus raumenis.. siaubas.. tada pasake jau vyrui,bet kas is to,migrena visam gyvenimui gavo "dovanu".. plius diedas pabuves metus su ja,vistiek isejo pas kita... ji tiesiog prailgino savo merdejimo laika tyla .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 14, 09:54)

blush2.gif schmoll.gif unsure.gif
**** blia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2011 06 14, 09:57)
Turbūt geriausia nieko išvis nedaryti, kad tik savęs nepažeminti, nors hm... būti apgaudinėjamai tai manau pažeminimų viršūnė ir nežinia ar geri tie patarimai su vyru ramiai pakalbėti, atsargiai paklausti, gal palaukti, juk išsilakstys ir praeis......... Nežinau, jeigu tave išdavė, sutrypė, pažemino, melavo, tai ar gali atsitikti taip, kad vėl patikėsi tuo žmogumi? Gal neverta švaistyti laiko laukimui, bandymui patikėti ir nebegalvoti kas kart vyrui užvėlavus, kad jis mylisi su kita, gal reikia kurti naują gyvenimą, ieškoti naujos  meilės, aistros....

tai va butent, jei jau paragavo gali ir nesustoti ties viena. kam save varginti? ar vertas gyvenimas to?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 14, 10:55)
neteko  lotuliukas.gif nei šokiuose nei kur nors kitur  biggrin.gif

biggrin.gif nu ,ir man neteko del bernu .Vat del dviveidiskumo tai trinktelejus gerai pora rozu esu biggrin.gif Ale drauges po siai dienai esam,nepyksta anoji ,kad gerai gavo ,zino ,jog gavo uz reikala biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2011 06 14, 11:16)
blush2.gif  schmoll.gif  unsure.gif
**** blia doh.gif

Nu greit pasakok kam dejai i duda ?
Atsakyti
Bet tylėjimas ir toleravimas dėl vyro nuklydimo, tai tik laukimas KADA tave paliks.....
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 14, 10:25)
biggrin.gif  nu ,ir man neteko  del bernu .Vat del dviveidiskumo tai trinktelejus gerai pora rozu esu  biggrin.gif  Ale drauges po siai dienai  esam,nepyksta anoji ,kad gerai gavo ,zino ,jog gavo uz reikala  biggrin.gif
Papildyta:

Nu greit pasakok  kam dejai i duda ?

tai va kad niekam, blush2.gif
man del ju mustis nereikejo blush2.gif as tokia baisi buvau, nu kaip karas ir diedai mano baisus, tai konkurenciu kaip ir nebuvo visi salinosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2011 06 14, 10:56)
Bet tylėjimas ir toleravimas dėl vyro nuklydimo, tai tik laukimas KADA  tave paliks.....

O kodel reikia laukti? Kodel? baisu? ir ka duos tas konkurentes atsivedimas ar susitikimas su ja? Nieko. tik dar labaiu saves iskaudinimas ir pazeminimas, kad nusileidi iki ju lygio.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 06 14, 12:02)
tai va kad niekam,  blush2.gif
man del ju mustis nereikejo blush2.gif  as tokia baisi buvau, nu kaip karas ir diedai mano baisus, tai konkurenciu kaip ir nebuvo visi salinosi lotuliukas.gif
Papildyta:
O kodel reikia laukti? Kodel? baisu? ir ka duos tas konkurentes atsivedimas ar susitikimas su ja? Nieko. tik dar labaiu saves iskaudinimas ir pazeminimas, kad nusileidi iki ju lygio.

Reikia save mylėti daugiau nei vyrą ir gyventi taip, kad kitas tau nenuodytų gyvenimo, jeigu tave laiko mazgote, tai geriau gyventi vienatvėje, negu pažeminime....
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 06 14, 12:02)

Kaip greit paprociai keicias bigsmile.gif Kai is Lietuvos isvaziavau, tai tik su tevais pagal fasona reikejo panas pazindint, o dabar jau ir su zmona, jei tokia yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 14, 11:13)
Kaip greit paprociai keicias  bigsmile.gif Kai is Lietuvos isvaziavau, tai tik su tevais pagal fasona reikejo  panas pazindint, o dabar jau ir su zmona, jei tokia yra.  g.gif

sorri Ciberika, tu nesupratai manes mirksiukas.gif
na tiek to irnesakyk.gif eilinis konteksto interpretavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 14 birželio 2011 - 11:26