Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš paranojikė?

QUOTE(Afroditte @ 2007 11 11, 08:55)
su ta nuojauta pasakysiu tai tiek: jei ji aplanko-niekada neapgauna schmoll.gif bent jau mano aplinkoje kiek teko susidurt su sia mistika biggrin.gif visada pasitvirtina ir gan greitai,nes atsiradus nuojautai,atsiranda kazkoks ir sugebejimas viska kitaip matyti,permatyti,atgaminti doh.gif ...nepatinka man tas jausmas..kuo reciau galetu aplankyt.. unsure.gif

manęs taipogi nuojauta neapgauna schmoll.gif
Manau temos autorei nėr paranojos. ax.gif Bet ką toliau daryti g.gif Spręsti tik tau pačiai 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad ir taip viska jau zinojai, nes sakyciau akivaizdus pozymiai, bet labiausiai tave sveikinu su tavo stiprybe ir optimizmu... smile.gif
Atsakyti
Visu pirma tik stiprybes palinkesiu. Pacios seimoje ne viskas tvarkoje, bet taip jau yra, kad moterys - labai stiprios, zymiai stipresnes uz vyrus. Bet kokioje situacijoje isgyvename cool.gif Paranojos taip pat cia nematau, labai jau viskas linksta link neistikimybes. Jei taves tai neskaudina, tai gali jam atleisti, ar pati jo pavyzdziu pasekti. Bet tada jau ne seima, o kambariokai busit...
Atsakyti
QUOTE(Awriuke @ 2007 11 10, 21:03)
Tyrimus dare,o atsakymai tik antradieni...

Jei labai norėčiau jį pričiupt, pasakyčiau, kad rado kokią tai ligą ir daktarė sakė, kad tai tik nuo partnerio atneštas "gėris".... kaži, ką jis tada sakytų g.gif bet..... sakau nuoširdžiai-pati to nedaryčiau....
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 11 11, 21:49)
Jei labai norėčiau jį pričiupt, pasakyčiau, kad rado kokią tai ligą ir daktarė sakė, kad tai tik nuo partnerio atneštas "gėris".... kaži, ką jis tada sakytų g.gif bet..... sakau nuoširdžiai-pati to nedaryčiau....

O jei pas ji nieko neatrastu g.gif
Tai kas tas kitas partneris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(germa @ 2007 11 11, 22:27)
O jei pas ji nieko neatrastu  g.gif

Tada pasakytu, kad pamete lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(germa @ 2007 11 11, 22:27)
O jei pas ji nieko neatrastu  g.gif
Tai kas tas kitas partneris  mirksiukas.gif

ne, tai nesakyt, kad eik ir tu tirkis, jis gal net nežino, kaip elgtis tokiu atveju...arba, pasakyt padavus vitamino C -imk, liepė daktarė ir tau sugerti šių vaistų. g.gif nemanau, kad jis pultų bėgt pas daktarą, gertų tuos "vaistukus" greičiau g.gif bet čia tik pamąstymas tongue.gif
Atsakyti
pas mane panasi situacija blink.gif su vyru esam kartu 8 metai (vede 5), pagimdziau maziuka, ir kazkokia nuojauta atsirado, kad vyras suka i kaire blink.gif patikrinau jo emaila, ir radau, kad susirasineja su viena bendradarbe (anksciau net minciu nebuvo tikrint) verysad.gif maza to irgi aptikau ji uzsiregistravus pazinciu tinklapy, kad iesko sekso partneres, gali paremt verysad.gif aisku kojos rankos pradejo drebet, vyras grizo po sporto, pasisodinau pasisneket, as jo paklausiau apie zinutes, tai tik israudo ir sako: ka cia nusisneki, sakau einam parodysiu, tai tada pasake, kad siaip durnavojo su bendradarbiais, aisku as nepatikejau. paskui pasikeite savo emailo slaptazodi, sake nera ko man ten landzioti. veliau skype aptikau vyra uzsiregistravus panasiu vardu kaip ir bendradarbe (ta pati), bet ir tai sake, kad durna ka cia nusisneki. nuojauta manes neapleidzia, sakau gal su ja pacia man reik pasisneket? tuo labiau, kai jos drauge (buvusi musu bendradarbe) jau baigia isskirt buvusio bendradarbio seima, su juo jau susitikineja 1,5 metu verysad.gif
praeita savaite vyras buvo kaip nekeista labai geras viena diena padovanojo geliu, kita dovanu. as jam sakau ar jau ka prisidirbai ar kad myli dovanas dovanoji?, jis sako : ir vel tau negerai..
seksas tarp musu superinis, as jam viena karta pasakiau, kad mus sieja tik geras seksas ir vaikutis, o jis atsake, kad ir taip daug mus kas sieja..
as irgi galvoju, kad as paranojike, kabinejuosi prie visokiu nesamoniu, bet drauges taip nemano..
ka jus patartumet? kaip elgtis toliau? vel ieskot jo pokalbiu? o gal paimt ir pasekt?
Atsakyti
QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 16:11)
ka jus patartumet? kaip elgtis toliau? vel ieskot jo pokalbiu? o gal paimt ir pasekt?

O kam taip sudėtingai viskas? Išsiskirkit ir viskas. Paprasta ir jokių nervų. Ar jums patinka pasikankinti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 11 12, 17:13)
O kam taip sudėtingai viskas? Išsiskirkit ir viskas. Paprasta ir jokių nervų. Ar jums patinka pasikankinti?

aha lengva sneket blink.gif pas mane jau nelabai tu nervu ir liko. ir siaip butu pretekstas issiskirt, jei pagauciau juos kartu, ir dar as ant jos issilieciau. o taip nepasakysiu, kad ai skiriames, nes as tave itariu.. juk vis dar myliu, ir leliukui dar tik 3menesiai...
Atsakyti
QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 16:18)
o taip nepasakysiu, kad ai skiriames, nes as tave itariu.. juk vis dar myliu, ir leliukui dar tik 3menesiai...

Kodėl ne? Jei pagausite jį lovoje su kita - pasakysite, o dabar - ne... Koks skirtumas? Nervus tik gadinate sau, vyrui ir vaikui.
Atsakyti
Nu tie vyrai tokie sumanūs... kaip greit viską užglaisto... gėlės, dovanos, gerai pamyli, ir vėl viskas nuostabu, taip toliau ir gyvenam... biggrin.gif
Atsakyti