Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš paranojikė?

QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 17:18)
1.ir siaip butu pretekstas issiskirt, jei pagauciau juos kartu, ir dar as ant jos issilieciau. o taip nepasakysiu, kad ai skiriames, nes as tave itariu..
2.juk vis dar myliu, ir leliukui dar tik 3menesiai...

Pati sau priestarauji:
1. issiskirt nereikia ieskot priezasciu, jei taip nutarei, bet priesgyniauji 2 teiginiui
2. jei nesiruosi skirtis, tai neieskok priezasciu tam, o bandyk spresti problema, o dabar visos pastangos tik pagaut vyra nusikaltimo vietoj
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 11 12, 17:32)
Pati sau priestarauji:
1. issiskirt nereikia ieskot priezasciu, jei taip nutarei, bet priesgyniauji 2 teiginiui
2. jei nesiruosi skirtis, tai neieskok priezasciu tam, o bandyk spresti problema, o dabar visos pastangos tik pagaut vyra nusikaltimo vietoj

ir kaip gi ja sprest? net minciu neturiu..
Atsakyti
QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 17:38)
ir kaip gi ja sprest? net minciu neturiu..

nerasi tikriausiai nei vyro, nei moters, kurie patys prisipazintu.
Rasai, kad ne sekse problemos-dristu abejoti, jei neseniai pagimdiai. Nuo to ir pradek. Manau vyrui stresas, jei pirmas vaikas ir bega nuo jo. Itrauk vyra i vaiko prieziura, nes tavo situacijoj sunku, kai vaikas yra mazas. stenkis palikineti dazniau su vaiku vienus
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 11 12, 17:59)
nerasi tikriausiai nei vyro, nei moters, kurie patys prisipazintu.
Rasai, kad ne sekse problemos-dristu abejoti, jei neseniai pagimdiai. Nuo to ir pradek. Manau vyrui stresas, jei pirmas vaikas ir bega nuo jo. Itrauk vyra i vaiko prieziura, nes tavo situacijoj sunku, kai vaikas yra mazas. stenkis palikineti dazniau su vaiku vienus

tikrai ne del sekso, mylejom iki pat nestumo galo, ir kai pagimdziau praejus trim savaitem. manau, kad kai kurie vyrai apie toki seksa tik pasvajot gali . todel as manau, kad jo jam netruksta. isvaizda irgi nepasikeite, dabar atrodau kaip buvo pries nestuma. palikineti viena su vaiku, nelabai turiu kada, nebent savaitgali, nes po darbo jis krepsini zaidzia, o savaitgali ir pati noriu kartu pabut..
Atsakyti
QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 15:11)
pas mane panasi situacija blink.gif  su vyru esam kartu 8 metai (vede 5), pagimdziau maziuka, ir kazkokia nuojauta atsirado, kad vyras suka i kaire blink.gif  patikrinau jo emaila, ir radau, kad susirasineja su viena bendradarbe (anksciau net minciu nebuvo tikrint) verysad.gif  maza to irgi aptikau ji uzsiregistravus pazinciu tinklapy, kad iesko sekso partneres, gali paremt  verysad.gif aisku kojos rankos pradejo drebet, vyras grizo po sporto, pasisodinau pasisneket, as jo paklausiau apie zinutes, tai tik israudo ir sako: ka cia nusisneki, sakau einam parodysiu, tai tada pasake, kad siaip durnavojo su bendradarbiais, aisku as nepatikejau. paskui pasikeite savo emailo slaptazodi, sake nera ko man ten landzioti. veliau skype aptikau vyra uzsiregistravus panasiu vardu kaip ir bendradarbe (ta pati), bet ir tai sake, kad durna ka cia nusisneki. nuojauta manes neapleidzia, sakau gal su ja pacia man reik pasisneket? tuo labiau, kai jos drauge (buvusi musu bendradarbe) jau baigia isskirt buvusio bendradarbio seima, su juo  jau susitikineja 1,5 metu verysad.gif
praeita savaite vyras buvo kaip nekeista labai geras viena diena padovanojo geliu, kita dovanu. as jam sakau ar jau ka prisidirbai ar kad myli dovanas dovanoji?, jis sako : ir vel tau negerai..
seksas tarp musu superinis, as jam viena karta pasakiau, kad mus sieja tik geras seksas ir vaikutis, o jis atsake, kad ir taip daug mus kas sieja..
as irgi galvoju, kad as paranojike, kabinejuosi prie visokiu nesamoniu, bet drauges taip nemano..
ka jus patartumet? kaip elgtis toliau? vel ieskot jo pokalbiu? o gal paimt ir pasekt?

ne paranoja tau,ne paranoja.As patarciau taip- jei kankiniesi skirkis,o jei nera taip blogai gyven toliau.As nutariau nesiskirti,juolab,kad man yra is jo naudos...jei jau jis naudojasi manim,dar gi pas kitas laksto,tada ir as sau leisiu ji isnaudoti iki galo,juolab kad kitu meiliu man daugiau nebereikia schmoll.gif dabar svarbiausia maziukus paaugint,mokslus pabaigti ir ateiti pastatyt vaikams mirksiukas.gif wub.gif o vyrai...apie juos as dabar negalvoju,o saviskis visgi del to prie jo pripratau,zinau kaip elgtis,kad namuos butu ramu,o jei visgi ras ka nors,tai busim kaip cia viena sake-kambariokai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
yinai[SIZE=7]

Ar tikrai po darbo krepšinį žaidžia? Kažkaip tiem vyram vis po darbų visokių reikalų atsiranda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute2: 13 lapkričio 2007 - 00:39
QUOTE(mamute2 @ 2007 11 13, 01:37)
yinai[SIZE=7]

Ar tikrai po darbo krepšinį žaidžia? Kažkaip tiem vyram vis po darbų visokių reikalų atsiranda  blink.gif

zaidzia, nes ir as kartais vaziuoju paziuret, arba mano tetis kartais buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 18:07)
tikrai ne del sekso, mylejom iki pat nestumo galo, ir kai pagimdziau praejus trim savaitem. manau, kad kai kurie  vyrai apie toki seksa tik pasvajot gali . todel as manau, kad jo jam netruksta.

o gal jam ne kiek sekso reikia, kiek uzkariaut-suviliot, o tu pati is jo ta malonuma atimi, man sunku spresti, gal santykiuose -bendravime problemos, sako: mes gerai sutariame, o kiekvienam zingsni-priekaistai, tai ir iesko vyras, kad kas pagirtu. Gali buti kad kazkokia jo savybe jam labai svarbi, o tu jos nepastebi, o kitur gal pastebi ir akcentuoja, paglosto jo ego.
Atsakyti
QUOTE(yinai @ 2007 11 12, 18:11)
pas mane panasi situacija blink.gif  su vyru esam kartu 8 metai (vede 5), pagimdziau maziuka, ir kazkokia nuojauta atsirado, kad vyras suka i kaire blink.gif  patikrinau jo emaila, ir radau, kad susirasineja su viena bendradarbe (anksciau net minciu nebuvo tikrint) verysad.gif  maza to irgi aptikau ji uzsiregistravus pazinciu tinklapy, kad iesko sekso partneres, gali paremt  verysad.gif aisku kojos rankos pradejo drebet, vyras grizo po sporto, pasisodinau pasisneket, as jo paklausiau apie zinutes, tai tik israudo ir sako: ka cia nusisneki, sakau einam parodysiu, tai tada pasake, kad siaip durnavojo su bendradarbiais, aisku as nepatikejau. paskui pasikeite savo emailo slaptazodi, sake nera ko man ten landzioti. veliau skype aptikau vyra uzsiregistravus panasiu vardu kaip ir bendradarbe (ta pati), bet ir tai sake, kad durna ka cia nusisneki. nuojauta manes neapleidzia, sakau gal su ja pacia man reik pasisneket? tuo labiau, kai jos drauge (buvusi musu bendradarbe) jau baigia isskirt buvusio bendradarbio seima, su juo  jau susitikineja 1,5 metu verysad.gif
praeita savaite vyras buvo kaip nekeista labai geras viena diena padovanojo geliu, kita dovanu. as jam sakau ar jau ka prisidirbai ar kad myli dovanas dovanoji?, jis sako : ir vel tau negerai..
seksas tarp musu superinis, as jam viena karta pasakiau, kad mus sieja tik geras seksas ir vaikutis, o jis atsake, kad ir taip daug mus kas sieja..
as irgi galvoju, kad as paranojike, kabinejuosi prie visokiu nesamoniu, bet drauges taip nemano..
ka jus patartumet? kaip elgtis toliau? vel ieskot jo pokalbiu? o gal paimt ir pasekt?

Atvirai pasakysiu,jei as rasciau vyro anketa pazinciu portale,tai manes nieks neytikintu kad cia tik juokai,o ir viskas ka cia aprasei tik yrodo kaip ir kas.Labai tave uzjauciu,dar kazkiek pateisinu vyrus,kurie per durna galva ,,sugriesija,,bet jei tai vyksta samoningai ir apgalvotai schmoll.gif .Lieka tik amzinas klausimas,kaip elgtis tokioje situacijoje,i kuri labai sunku rasti teisinga atsakyma...
Atsakyti
Su tokiom pastoviom blogom dar kokią nervųligą įsivarysit g.gif Aš irgi pastovia galvodovau, prisigalvodavau, ieškodavo kažkokių įrodymų, ir kam ? Nuo to tik blogiau būdavo verysad.gif nervai vapšė pakriko. Po to nusprendžiau kad vsio užteks, pažiūrėjau vieną naktį iį veidrodį į save visą nervuotą ir nusprendžiau ar verta ? Ne,tikrai neverta. Ėmiau daugiau orientuotis į save, daugiau rūpintis savo reikalais,užsiimti kažkuo,puoštis ir tt. Ir žinokit padėjo, nes į vasaros 5 nežadu gultis,o mano draugė guli, ir žinot nuo ko ? Nuo pavydo priepuolių viskas prasidėjo. O kas tiems vyram,eis ir kitą susiras, neduodie susirgsim ar dar ką...Juk vyrams patinka gražios,prisižiūrinčios ir sveikos ne paranojikės moterys
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 04, 17:00)
Su tokiom pastoviom blogom dar kokią nervųligą įsivarysit  g.gif  Aš irgi pastovia galvodovau, prisigalvodavau, ieškodavo kažkokių įrodymų, ir kam ? Nuo to tik blogiau būdavo  verysad.gif  nervai vapšė pakriko. Po to nusprendžiau kad vsio užteks, pažiūrėjau vieną naktį iį veidrodį į save visą nervuotą ir nusprendžiau ar verta ? Ne,tikrai neverta. Ėmiau daugiau orientuotis į save, daugiau rūpintis savo reikalais,užsiimti kažkuo,puoštis ir tt. Ir žinokit padėjo, nes į vasaros 5 nežadu gultis,o mano draugė guli, ir žinot nuo ko ? Nuo pavydo priepuolių viskas prasidėjo. O kas tiems vyram,eis ir kitą susiras, neduodie susirgsim ar dar ką...Juk vyrams patinka gražios,prisižiūrinčios ir sveikos ne paranojikės moterys

ŠIUO TAIKLIU PASISAKYMU IR BAIGIAME ŠIA NE VISAI LINKSMĄ TEMĄ , MOTERIŠKĖS MYLĖKIT SAVE, TOBULĖKIT IR VYRAI JUS ANT RANKŲ NEŠIOS, O NENEŠIOS TAI JŲ BĖDOS ....................
Atsakyti
Teisingai daugiau savimi rūpinkimės, jie tik mūsų gyvenimo draugai. biggrin.gif
Atsakyti