pas mane panasi situacija

su vyru esam kartu 8 metai (vede 5), pagimdziau maziuka, ir kazkokia nuojauta atsirado, kad vyras suka i kaire

patikrinau jo emaila, ir radau, kad susirasineja su viena bendradarbe (anksciau net minciu nebuvo tikrint)

maza to irgi aptikau ji uzsiregistravus pazinciu tinklapy, kad iesko sekso partneres, gali paremt

aisku kojos rankos pradejo drebet, vyras grizo po sporto, pasisodinau pasisneket, as jo paklausiau apie zinutes, tai tik israudo ir sako: ka cia nusisneki, sakau einam parodysiu, tai tada pasake, kad siaip durnavojo su bendradarbiais, aisku as nepatikejau. paskui pasikeite savo emailo slaptazodi, sake nera ko man ten landzioti. veliau skype aptikau vyra uzsiregistravus panasiu vardu kaip ir bendradarbe (ta pati), bet ir tai sake, kad durna ka cia nusisneki. nuojauta manes neapleidzia, sakau gal su ja pacia man reik pasisneket? tuo labiau, kai jos drauge (buvusi musu bendradarbe) jau baigia isskirt buvusio bendradarbio seima, su juo jau susitikineja 1,5 metu
praeita savaite vyras buvo kaip nekeista labai geras viena diena padovanojo geliu, kita dovanu. as jam sakau ar jau ka prisidirbai ar kad myli dovanas dovanoji?, jis sako : ir vel tau negerai..
seksas tarp musu superinis, as jam viena karta pasakiau, kad mus sieja tik geras seksas ir vaikutis, o jis atsake, kad ir taip daug mus kas sieja..
as irgi galvoju, kad as paranojike, kabinejuosi prie visokiu nesamoniu, bet drauges taip nemano..
ka jus patartumet? kaip elgtis toliau? vel ieskot jo pokalbiu? o gal paimt ir pasekt?
ne paranoja tau,ne paranoja.As patarciau taip- jei kankiniesi skirkis,o jei nera taip blogai gyven toliau.As nutariau nesiskirti,juolab,kad man yra is jo naudos...jei jau jis naudojasi manim,dar gi pas kitas laksto,tada ir as sau leisiu ji isnaudoti iki galo,juolab kad kitu meiliu man daugiau nebereikia
dabar svarbiausia maziukus paaugint,mokslus pabaigti ir ateiti pastatyt vaikams
o vyrai...apie juos as dabar negalvoju,o saviskis visgi del to prie jo pripratau,zinau kaip elgtis,kad namuos butu ramu,o jei visgi ras ka nors,tai busim kaip cia viena sake-kambariokai