Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš duše tokį turiu ir esu labai patenkinta, tikras Raindance thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 09 14, 18:28)
kuo storesnis akrilo sluoksnis tuo geriau(mačiau akrilinę vonia už 300lt, tai tiesiog popierinė), o pvz. Vispool vonios padarytos iš akmens masės, ir padengtos akrilu(apie 2000lt), gali Ravak(čekiškas) pažiūrėt,(lenkų manau neverta(cersanit)) rolleyes.gif

Dar manau daug kas priklauso ir nuo šeimininkės smile.gif . Mes turim firmos Ravak, akrilinę trikampę už 1150lt.. Naudojam pusantrų metų ir beveik kaip nauja, tik dugnas šiurkščiai pasibraižęs(bet nematyt). O kai pamačiau pusbrolio vonią(kartu pirkę), tai doh.gif , suvarę, kad belikę tik išmest.
Dar kada nors nusipirksim masažo kilimėlį už 150 eurų Vokietijoj ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klarista @ 2005 09 14, 15:12)
Ar taip niekas ir neišsakys savo (ar iš kitų girdėtos) nuomonės? 4u.gif

Santechnika yra nepigus daiktas. Sutaupyti čia neišeis, nebent norisi kelis kart tipo "po pigiaj" pirkti cool.gif Geriau vieną, bet gerą. Kaip žinia, gero, bet pigaus nebūna rolleyes.gif Jei neturi daug pinigų, tai masažinės vonios geriau atsisakyk. Gandrės variantas su burbuliniu kilimėliu šiuo atveju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Axor @ 2005 09 14, 22:21)
Santechnika yra nepigus daiktas. Sutaupyti čia neišeis, nebent norisi kelis kart tipo "po pigiaj" pirkti cool.gif  Geriau vieną, bet gerą. Kaip žinia, gero, bet pigaus nebūna rolleyes.gif  Jei neturi daug pinigų, tai masažinės vonios geriau atsisakyk. Gandrės variantas su burbuliniu kilimėliu šiuo atveju thumbup.gif

Ačiū didelis už patarimus - apie masažinį kilimėlį galvojau, nes skaičiau kažkurioje temoje, bet ten kažkas rašė, kad jis irgi apie 3 tūkst. kainuoja doh.gif O jei galima gauti už 150 eurų, kaip Gandrė rašo, tada tai - iš tiesų svarstytinas variantas smile.gif O kažin, kur Vilniuje tą kilimėlį "gyvai" galima būtų pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2004 07 15, 21:41)
As turiu kaimyna santechnika ,galesiu ryt nueit mobilaus paklaust smile.gif Tvarkingas ,negeriantis smile.gif

Man irgi labai reikia gero santechniko Vilniuje.
Gal kas žinote kokį gerą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 11 23, 08:49)
Man irgi labai reikia gero santechniko Vilniuje.
Gal kas žinote kokį gerą?  4u.gif

pas mus vienas kaip tik shiandien turetu atvykti, jei gerai dirbs, parekomenduosiu ir jums 4u.gif
Atsakyti
jai kas vis dar ieškote gero santechniko, - galiu rekomenduoti viena. mums neseniai visa santechnika pajunge, labai likom juo patenkinti. 120 Lt uzh tashka ima..
Atsakyti
O kur veiksmas?
Atsakyti
Niekaip negalim apsispręs ar verta pirkt termostatinį maišytuvą. Gal kas turite termostatinius maišytuvus, įdomu būtų sužinoti kokie minusai ar TIK privalumai smile.gif .
Atsakyti
Labai atsiprasau jeigu pasikartosiu, nes nevisa tema perskaiciau 4u.gif Kas liecia maisytuvus tai taupyti manau nereikia.Sioje srityje kainos tikrai nesukeltos.Brangiau moki uz kokybe.Mes pirksime hansgrohe, kiek apvaziavome parduotuviu tai visi labai rekomenduoja.Na ziuresime kas bus po keliu metu.Labai noreciau isgirsti jusu nuomone apie pakabinamus klozetus.Gal kuri turite namuose toki 4u.gif Man idomu kaip veikia pats mechanizmas, ar negenda.Vis tik sienoje imontuota, tai taip paprastai nesutausysi gedimo.Mum parduotuveje labai rekomenduoja, tipo ir prieziura paprastesne ir vietos maziau uzima.Labai laukiu nuomoniu.Aciu.
Atsakyti
dėl įmontuojamo- tikrai patogiau thumbup.gif ir vietos mažiau užima thumbup.gif
o dėlto, kad nepataisys, tai reikia padaryti atidaromą viršų, o ne plytelėm apmūryti. galima gi lentyną medinę su magnetais pritvirtinti, ir galėsi atidaryti bėdai prispyrus mirksiukas.gif
Atsakyti
kas turit iš akmens stalviršio išlietą kriauklę? (ta prasme, kai stalviršis iš akmens ir kartu iš to pačio akmens išlieta kriauklė) kaip dėvisi? ar neišsidaužo? kaip valosi?
Atsakyti