Gal zinote kaip tas pakabinamas toletas montuojamas, ar lengvai, ar jam reikia kazkokios specialios nisos ar tarkim siaip ardvej ten ja galima kazkaip sukurti? Nu gal biski nusisnekejau, bet mazdaug kas zinote atsakykite, nes dabar toj vietoj kur noriu ji deti, tai atrodo kad pakabinamas geriau nei pastatomas.

QUOTE(KristiTal @ 2006 04 03, 08:49)
Gal zinote kaip tas pakabinamas toletas montuojamas, ar lengvai, ar jam reikia kazkokios specialios nisos ar tarkim siaip ardvej ten ja galima kazkaip sukurti? Nu gal biski nusisnekejau, bet mazdaug kas zinote atsakykite, nes dabar toj vietoj kur noriu ji deti, tai atrodo kad pakabinamas geriau nei pastatomas. 

Pas mus bus tas pakabinamas "stebuklas"

QUOTE(KristiTal @ 2006 04 03, 09:49)

Na dar aš aš pabandysiu paaiškinti. Tam, kad būtų galima pakabinti klozetą, perkamas toks metalinis rėmas apie 45 cm pločio ir koks 130 cm aukščio. Jo kaina apie 500 lt. Priklausomai nuo firmos gali būti ir brangesnių ir pigesnių. Tada šis rėmas statomas į pageidaujamą vietą ir jo kojelės užmūrijamos (bent pas mus). Šiaip šis rėmas bus atsikišęs nuo sienos apie 15 -20 cm. Tiesa kažkur mačiau kad gali būti atsikišęs tik 7 cm. Tai va ši atsikišusi dalis vėliau turi būti kažkaip apdailinta, dažniausiai apkalama gipskartoniu ir apklijuojama plytelėmis, bet čia fantazijos reikalas.
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 03, 09:49)

Na dar aš aš pabandysiu paaiškinti. Tam, kad būtų galima pakabinti klozetą, perkamas toks metalinis rėmas apie 45 cm pločio ir koks 130 cm aukščio. Jo kaina apie 500 lt. Priklausomai nuo firmos gali būti ir brangesnių ir pigesnių. Tada šis rėmas statomas į pageidaujamą vietą ir jo kojelės užmūrijamos (bent pas mus). Šiaip šis rėmas bus atsikišęs nuo sienos apie 15 -20 cm. Tiesa kažkur mačiau kad gali būti atsikišęs tik 7 cm. Tai va ši atsikišusi dalis vėliau turi būti kažkaip apdailinta, dažniausiai apkalama gipskartoniu ir apklijuojama plytelėmis, bet čia fantazijos reikalas. Aišku jeigu yra niša, tai šis reikalas būtų idealus.
Ula, tai tas rėmas ir vadinasi potinkinis elementas
Juk pas jus taip pat nėra bakelio? O vat būtent į potinkinį elementą ir statosi tulikas.
Beje, dėl kainų. Šių tulikų kaina apgaulinga, nes reikia nepamiršti, kad kainuos ne tik grybas, ant kurio tūpsies bet ir tas elementas bei mygtukas vandeniui nuleisti. Mes pirkone DURAVIT firmos tai gavosi tai: pats grybas 550 lt, potinikinis elementas 600lt ir mygtukas nuleidimui 130lt. Taigi viso...vat ir sakoma, kad nekainuoja gamtiniai reikalai

Beje, dėl kainų. Šių tulikų kaina apgaulinga, nes reikia nepamiršti, kad kainuos ne tik grybas, ant kurio tūpsies bet ir tas elementas bei mygtukas vandeniui nuleisti. Mes pirkone DURAVIT firmos tai gavosi tai: pats grybas 550 lt, potinikinis elementas 600lt ir mygtukas nuleidimui 130lt. Taigi viso...vat ir sakoma, kad nekainuoja gamtiniai reikalai

na galiu parekomenduoti tikrai labai gera santechnika kaune, dirba gerai, labai greitai ir nebrangiai, beto dar ant medziagu nuolaideles daro tikrai liuks
Tomas 862197601
Papildyta:
[COLOR=red]na galiu parekomenduoti tikrai labai gera santechnika kaune, dirba gerai, labai greitai ir nebrangiai, beto dar ant medziagu nuolaideles daro tikrai liuks
Tomas 862197601
Papildyta:
[COLOR=red]na galiu parekomenduoti tikrai labai gera santechnika kaune, dirba gerai, labai greitai ir nebrangiai, beto dar ant medziagu nuolaideles daro tikrai liuks
Tomas 862197601
Tomas 862197601
Papildyta:
Tomas 862197601
Papildyta:
Tomas 862197601
Nu pas mane jau siandien pradejo dirbti santechnikai. Tai visgi pasirinkau paprasta toleta Jikos, modelis Baltic. Kazkodel del tu pakabinamu toletu tai man jisai pasake kad tarnaus daugiaauksciuose tik kokia 5 metus, tipo del vandens taip. Na aisku vis del to ir ju kaina kandziojasi, bet tik kad jie tikrai graziau atrodo.
O kokia jusu nuomone apie brangesnius irgi bet ne tu jau labai zinomu firmu kranus? Va kazkokia euroliuks dar ten kazkokios, kur atceit viduj keramika ta pati, bet ten va gaminta gal lenkijoj. Nu kazkas tokio.
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 05, 08:34)
O kokia jusu nuomone apie brangesnius irgi bet ne tu jau labai zinomu firmu kranus? Va kazkokia euroliuks dar ten kazkokios, kur atceit viduj keramika ta pati, bet ten va gaminta gal lenkijoj. Nu kazkas tokio.
Mes tai pirkome HANSA firmos kranus. Brangoki, bet mano manymu patikimi. Salono konsultantas juos rekomendavo, nes anot jo ta kaina per keletą metų atsiperka. Nu bet kad man ta kaina nepasirodė pati baisiausia

Tai gal su lenkais nereikia prasidėti? (nors ir jų)Gal tuomet geriau kokie čekai, juk jie tikrai gera kokybe pasižymi. Bet kainos čekų tai nežinau, ar tik nebus irgi aukštokos

QUOTE(KristiTal @ 2006 04 05, 09:34)
Daug santechnikos surinkineja kirtimuose vienoje "firmeleje", gryna beda. Siuo atveju esme ne keramikoje, o kokie stuobriai surinkinejo. O siaip maisytuvam patarciau negaileti. Ilgaamziskumu atsipirks

Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2006 04 05, 09:52)
Mes tai pirkome HANSA firmos kranus. Brangoki, bet mano manymu patikimi. Salono konsultantas juos rekomendavo, nes anot jo ta kaina per keletą metų atsiperka. Nu bet kad man ta kaina nepasirodė pati baisiausia
Tai gal su lenkais nereikia prasidėti? (nors ir jų)Gal tuomet geriau kokie čekai, juk jie tikrai gera kokybe pasižymi. Bet kainos čekų tai nežinau, ar tik nebus irgi aukštokos
Na čekiškais kranais nesidomėjau. O šiaip tai gal geriau netaupyk ant tų daiktų, kurie dažnai tarnaus. juk kranus nuolta sukiosi, o ir vaikiukai prie jų mėgsta pasiturkšti...Tai reikia kažko tikrai patvaraus 

HANSA-Tikrai geras pasirinkimas

O turginiam variante buna , kad chromas nusilupa
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 04, 11:59)
Nu pas mane jau siandien pradejo dirbti santechnikai. Tai visgi pasirinkau paprasta toleta Jikos, modelis Baltic. Kazkodel del tu pakabinamu toletu tai man jisai pasake kad tarnaus daugiaauksciuose tik kokia 5 metus, tipo del vandens taip. Na aisku vis del to ir ju kaina kandziojasi, bet tik kad jie tikrai graziau atrodo.
Ir mes tokį patį klozetą nusipirkom ir kolkas labai džiaugiamės nors jis dar galutinai nepastatytas. Ir nesakyčiau, kad jis paprastas

O maišytuvus pirkom čekiškus Rav firmos su 6 metų garantija. Įdomu ar pasiteisins investicija, nors ir nėra labai didelė

As dairausi Hansgrohe maisytuvu. Kol kas man jie labiausiai patinka.