Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kas galit rekomenduot gerą santechniką Kaune?
Atsakyti
kaip manote, ar verta be to, kad yra stovelis su dusho galvute, dusho kabinoje isirengti ir "lietaus galva"? Del patogumo klausimu nekyla, bet ar vertos tos investicijos, vis delto reiktu dar atskiro maishytuvo ir pacios "galvos", kuri kainuoja ne taip ir mazai, jei ziuresim i dizaina. Gal kas naudojates ir galit pakomentuot: "oi, nekeisciau i nieka" arba "nieko gero, man pakanka ir mobilaus dusho" smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
man arodo, kad beprasmiška dėti ir galvą su šlangeliu, ir tą lietų unsure.gif verčiau išsirinkti geresnį mobilų dušą, kurį pakabinus ir gautųsi tas lietus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 10, 11:35)
man arodo, kad beprasmiška dėti ir galvą su šlangeliu, ir tą lietų  unsure.gif verčiau išsirinkti geresnį mobilų dušą, kurį pakabinus ir gautųsi tas lietus  bigsmile.gif

bet gal toks relaxas, zinai......I'm singing in the rain.... blush2.gif mat, dusho galvute pakabinta vis tiek daugiau ish shono purshkia.
Atsakyti
o kokia lietaus galvos malonumo kaina? ten dar vamzdukai paslėpti eina, ania? man būtų baisu, kad pasalėpti vamzdžiai gali trūkti blush2.gif tada au visą sieną griauti reikėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 10, 12:10)
o kokia lietaus galvos malonumo kaina? ten dar vamzdukai paslėpti eina, ania? man būtų baisu, kad pasalėpti vamzdžiai gali trūkti  blush2.gif tada au visą sieną griauti reikėtų  unsure.gif

gali buti ivairiu schemu montavimo, bet vamzdeli reikia atvest iki galvos, kitaip kaip dekoracija tik bus smile.gif Nu, ne daznai tie vamzdziai truksta, jeigu kokybishki, o jei ir sutruktu, tai tik atsibodusia siena kitom plytom perklijuotum biggrin.gif va, schemų pavyzdžiai
kainom tai dar nesidomejau tom "pa pigiaja", bet apie 300 Lt kaip isivaizduoju pati pigiausia g.gif HANSA galva apie 700 Lt, gudresnio dizaino turbut nuo 1000 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistia: 10 sausio 2006 - 11:37
jei finansai leistu - deciau net negalvodama per daug... del tu paciu tavo isvardintu priezasciu... drinks_cheers.gif dabar manau daug ka atbaido kaina, ne visi gi pasiryze numirt del idejos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaina tikrai auksta, taciau jei lesu turite pakankamai ir norite gero relaxo "singing in the rain" kodel gi ir neisigijus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau suzinoti o koks skirtumas kada vonia yra su kojomis ir be ju? 4u.gif
Atsakyti
Tai,kad berods visos vonios su kojom.Tik kai kurios eilinės nesimpatiškos slepiamos,o kai kurios gražios brangios kaip tik rodomos,kaip graži detalė. O kojos reikalingos tam,kad vonia lygiai stovėtų,neapsiverstų ir pan. Juk ir grindis gali būti nelygios ir visokių kitokių problemų,tai vat kojyčių pagalba sureguliuoji,kad vonia nejudėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 28, 14:06)
Tai,kad berods visos vonios su kojom.Tik kai kurios eilinės nesimpatiškos slepiamos,o kai kurios gražios brangios kaip tik rodomos,kaip graži detalė. O kojos reikalingos tam,kad vonia lygiai stovėtų,neapsiverstų ir pan. Juk ir grindis gali būti nelygios ir visokių kitokių problemų,tai vat kojyčių pagalba sureguliuoji,kad vonia nejudėtų  smile.gif

Nu jo bet man kazkodel atrodo kad senukuose jos be koju pardavinejamos g.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad visos vonios yra su kojom
Atsakyti