siandien lietiniai su varske ir pastetu
Tusinti rauginti kopustai, virtos bulves su lupyna ir rukyta tusinta su kopustais vista.
vakar vakarienei karbonadai idaryti suriu ir krapais
pusryciams grikiu kose, pietums virti kiausiniai su majonezo-krienu padazu. pasnikauju o taip norisi karbonadu

Lalaila_Vln niu tei baik pasninkauti ir biski i karbonadus ikrisk 
niu o pas mus man nevalgadienis, niu o vakarienei tai atsigriebsiu muset uz visa diena, nes pusryciai kava, pietus kava
tik daba prisiminiau, kad nieko taip ir nepavalgiau, o vakarienei tai bus namines desreles isvirtos ir pakepintos su svogunais + bulves virtos + marinuoti agurkeliai, ir cia pigiau nei pigu nes nieko nereikejo pirkti
niu kepimui tik aliejus, cia gerai siandien gavosi " pigumo virsune", ai dar desertui zele baigia sustingti

niu o pas mus man nevalgadienis, niu o vakarienei tai atsigriebsiu muset uz visa diena, nes pusryciai kava, pietus kava

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 22, 17:58)
Lalaila_Vln niu tei baik pasninkauti ir biski i karbonadus ikrisk 
tik daba prisiminiau, kad nieko taip ir nepavalgiau, o vakarienei tai bus namines desreles isvirtos ir pakepintos su svogunais + bulves virtos + marinuoti agurkeliai, ir cia pigiau nei pigu nes nieko nereikejo pirkti
niu kepimui tik aliejus, cia gerai siandien gavosi " pigumo virsune", ai dar desertui zele baigia sustingti 

aj gal apseisiu

burokeliu sriuba su frikadelemis ir lietiniai
siandien pusryciam lasinuku vyras uzkapojo, as kavutes atsigeriau, pietums man sriubyte, vyras nezinau ka valgo, vakarienei dar sugalvosim, aisku kad sriubos dar yra likusios, o daugiau ziuresim, labai noriu sirduciu blynu, ale va kas jas keps