Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančiosios? VI dalis

vakar vakarienei kotletai idaryti krapais ir suriu, pusryciams paskrudintas batonas su tepamu sureliu, pietums ryziai su pievagrybiai, vakarienei like kotletai
Atsakyti
Siandien kalakutienos kepsnys su bulvytem ir salotytem ax.gif
Atsakyti
Vakar kugelis, siandien blyneliai su varske.
Atsakyti
siaubas kaip noriu blynu tai ne tas zodis, tik perskaitau kad kazkas valgys blynus ir seile jau tysta lotuliukas.gif , bet niekas neiskepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 25, 17:35)
siaubas kaip noriu blynu tai ne tas zodis, tik perskaitau kad kazkas valgys blynus ir seile jau tysta  lotuliukas.gif , bet niekas neiskepa  doh.gif

tai ko taip tingi? juk blyneliai greit iskepa tik su lietiniai daugiau darbo
Atsakyti
vyras isvire darzoviu sriubyte bigsmile.gif essen.gif:
Atsakyti
antra diena - cepelinai cool.gif
Atsakyti
šiandien - miltiniai blynai su obuoliais.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 25, 21:32)
tai ko taip tingi? juk blyneliai greit iskepa tik su lietiniai daugiau darbo

man prie blyneliu tai daug darbo, reikia prie keptuves pastoveti doh.gif , ir paskutiniu metu tai valgymo daryme tai visai tinginys pas mane isitaise, va vakar kotletus ir to vyras kepe, mat tinginiukas vakar buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
as kai tingiu daryti ir galvoti, darau plova, kotletus arba kepsniukus smile.gif siandien bandysiu guliasa ax.gif
Atsakyti
turejau krutinele su kaulu, tai is puses nuimtos mesytes padarysiu troskinuka pridejus morka ir pievagrybiu ir valgysim su bulviu kose ir kopustu-morku salotomis, is kauliuko isviriau sriuba, pridejus bulviu, morka ir makaronu. o is kitos puses file ryt padarysiu kepsniukus. visos darzoves savos thumbup.gif
Atsakyti
Dariau zemaiciu blynus, ryt bus sriuba- barsciai arba agurkyne (pagal nuotaika)...
Atsakyti