Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:01)
Mano MB eina is proto del manes, nejaugi jam taip susisuko smegenytes>?kitas raso, kad mane myli, nu tyliu kazkoks vyriskiu antpludis...ir cia manau teigiamai veikia mano sugije spuogai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

DG drinks_cheers.gif O kaip jautiesi dėl MB? Paaiškėjo, susigulėjo, ar vis dar nežinai...?

haneriete, gal reikėtų kažkaip sureaguot į tokį atvirumą 4u.gif Jam sunku turbūt buvo prisipažinti, o po tokio atsakymo turbūt nežino kaip jaustis. Pyktis - tai gynyba. Nors aišku tu turbūt irgi nežinojai kaip jaustis po tokio prisipažinimo.
Atsakyti
Haneriete,tai taviskis nieko nzn?ar tu nebegyveni su juo?nelabai pagaunu...o tu ar myli ex?
Dziaukis, kad nera sniego airijoje, man ten klimatas pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 00:56)
GV, gerai atrodyt tureciau su tautiniais rubais ir dar rutu vainikeliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tas tavo senis, visai fainas, kaip jis stengiasi del taves, o tau tai tas tai anas...

Klumpių iki pilno kompleto trūksta biggrin.gif
Nejau basa mane sutikinėsi? laugh.gif
Nieko jis toks.. Bet žinok ir aš stengiuosi tongue.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:01)
Mano MB eina is proto del manes, nejaugi jam taip susisuko smegenytes>?kitas raso, kad mane myli, nu tyliu kazkoks vyriskiu antpludis...ir cia manau teigiamai veikia mano sugije spuogai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Būčiau vyras stočiau į eilę svaigt dėl tavęs.. nes atrodai kaip lėlė. Ir šiaip esi šauni.

QUOTE(haneriete @ 2007 11 11, 01:01)
As pasakiau "aisku"  lotuliukas.gif 

Įdomi istorija.. ? Net nežinau kaip pakomentuoti.
Bardakas kažkoks.
Ir kodėl pasitaikė tau taip nusišnekėt? laugh.gif Kai pati taip šneku tai nesistebiu- protus prie tokių bajerių. Kažkada kai vienas vaikinas meilėj prisipažino- pasakiau "Ačiū, tau irgi gerų artėjančių velykų" fool.gif Bet tu tai protingesnė už mane šitam reikale tongue.gif
Atsakyti
Vakare, kazkur rasiau, kad mano MB pasikeites nerealiai, demesingas, tarsi kitas zmogus, aisku iskaudines jis mane buvo daug kartu buvo, nzn ar gali taip kardinaliai zmogus pasikeist, rasoi man i skype, myli buciuoja ir t.t.Nzn pagyvensim pamatysim
Atsakyti
As gyvenu su savo vaikinu. O kad su tuo ex rasinejomes jis tik viena karta mate, bet nezino, kad cia mano ex, tai beveik nieko nesake. Musu darbo grafikai visiskai nesutampa, tai as nuolatos viena namie...
O del meiles, nu nieko nesu mylejusi biggrin.gif nu rimtai. Niekam nesu sakiusi, kad myliu. Ir mastau, kad nemylejau tikrai niekada.
O to ex man truksta, nes su juo buvo ir butu be galo smagu. Jis kiekviena diena padaro svente smile.gif be galo moka dziaugtis gyvenimu ir viskuo. Ir taip gera salia jo tiesiog buti. Vienas draugas man yra pasakes:"Tu esi visiska beprote ir salia taves gales buti tik kitas toks beprotis". Tai tas ex tikrai beprotis smile.gif Bet ne man jis. Yra tokiu dalyku, kas mane jame erzina, tai as zinau, kad nieko neiseitu, tai kam is naujo viska pradeti? Ir jis cia su tom meilem dabar... doh.gif as nezinau ne ka galvoti. Ir taip tada issigandau, kai pasake, kad tiek tepasakiau. As vis dar nezinau, ka jam pasakyti.
Aj pas mane visada tokia painiava, nezinau kaip cia isaiskinti smile.gif

P.S. Dievinu sniega. Ir slapdriba gerai, jei po jos ateis sniegas.
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 11 11, 01:13]
Klumpių iki pilno kompleto trūksta biggrin.gif
Nejau basa mane sutikinėsi? laugh.gif
Nieko jis toks.. Bet žinok ir aš stengiuosi tongue.gif
Būčiau vyras stočiau į eilę svaigt dėl tavęs.. nes atrodai kaip lėlė. Ir šiaip esi šauni.
Įdomi istorija.. ? Net nežinau kaip pakomentuoti.
Bardakas kažkoks.
Ir kodėl pasitaikė tau taip nusišnekėt? laugh.gif Kai pati taip šneku tai nesistebiu- protus prie tokių bajerių. Kažkada kai vienas vaikinas meilėj prisipažino- pasakiau "Ačiū, tau irgi gerų artėjančių velykų" fool.gif Bet tu tai protingesnė už mane šitam reikale tongue.gif
[/quote

Gerai tu cia thumbup.gif baik jau GV blush2.gif
Tai gerai, kad stengiesi, gal ir neblogai su tuo seniu butu atsokt musu 20090909 vestuvese.... drinks_cheers.gif

Papildyta:
Haneriete, pas mane irgi panasiai....labai daznai isiveliu i tokias nesamones, kaip pati nezinau ko noriu doh.gif Mergyt pasirink tai kas tavo manymu geriausia...

GV, ryt vaziuosiu i tavo kaima masinos pirkt...Gaila, nera taves bandytume vest derybas kad kuo daugiau nuleistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
GV, mergyt ku dingai????eisiu miegot.....bet taip smagu si vakara su jumis...nebespeju atrasynet MB raso
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:19)
Tai gerai, kad stengiesi, gal ir neblogai su tuo seniu butu atsokt musu 20090909 vestuvese.... drinks_cheers.gif

Man neduoda ramybės jo amžius. Skirtumas 7,5 meto. Dar uždus per vestuves bešokdamas laugh.gif Žiūrėsiu kaip bus toliau.. jei nei mano padangėj nei jo neatsiras nieko geresnio sueis ir MB senukas. Nors šiaip jaučiu, kad aš jam labai jau patinku ir jis man nieko.. tik va niekada nemylėjau kaip ir hanerietė tai nežinau ar čia tas ar ne.. Svarbiausia nereikia nieko per rimtai į plaučius imti laugh.gif
Atsakyti
Dolce, o tu rasei kokia masina pirksi? Kokia pirksi?

As niekada nezinau ko noriu blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:24)
GV, ryt vaziuosiu i tavo kaima masinos pirkt...Gaila, nera taves bandytume vest derybas kad kuo daugiau nuleistu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
GV, mergyt ku dingai????eisiu miegot.....bet taip smagu si vakara su jumis...nebespeju atrasynet MB raso

laugh.gif
Žinok, aną mėnesį buvau turguose- nieko gero nemačiau sad.gif
Sėkmės rytoj..
Eisiu miegot tikriausiai ir aš. Pusė butelio brendžio su arbata daro savo biggrin.gif
O tu myli tą savo MB ar tik šiaip?
Atsakyti
GV, kaip visada savam stiliui, neuzdus, jaunas vyras....juk ir paciai ne 16 smile.gif i ta savoka meile - daug kas ieina, taip kad gal su laiku...viskas ir tas jausmas...

Haneriete, nzn kokia pirksiu, ryt parasysiu kai grysiu, jeigu nusipirksiu.Juk reiks laistyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sekmes tada ryt renkantis, Dolce bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 11, 01:29)
laugh.gif
Žinok, aną mėnesį buvau turguose- nieko gero nemačiau sad.gif
Sėkmės rytoj..
Eisiu miegot tikriausiai ir aš. Pusė butelio brendžio su arbata daro savo biggrin.gif
O tu myli tą savo MB ar tik šiaip?

As ji beprotiskai isimylejus buvau, isimylejau is pirmo zvligsnio....bet dar buvau labai jaunute...o jam jau buvo 20+...as is laimes sokinedavau kai jis paskambindavo, bet tuo metu as jam labai nerupejau...po to viskas vertesi...o dabar nzn tiesiog labai savas zmogus, zinomas nuo a iki z...

Sidriukas man irgi savo daro.... rolleyes.gif
Atsakyti